Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPh
Όχι μιλάω με βάση τις αντικειμενικές μετρήσεις από benchmarks για τον Α11 επεξεργαστή (ισχύς) και του Display Mate (Dr. Raymond Soneira) για την οθόνη.
Και ίσως δεν με ξέρεις, αλλα ασχολούμαι πολλά χρονια με την εικόνα οποτε έχω γνώση επί του αντικειμενου (και ο Γιάννης και ο Μανώλης είναι φίλοι μου).
Και μην βάζεις σε παρακαλώ λογια στο στόμα μου. Δεν είπα πουθενά ότι "δεν έχουν και οι υπόλοιποι σε συγκεκριμένους τομείς σωστές υλοποιήσεις".
Μιλούσαμε για τομείς που το iphone Χ είναι αντικειμενικά ανώτερο του ανταγωνισμού.
Απόλυτη άποψη Τάκη που βασίζεται σε υποκειμενικά κριτήρια. Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο όταν μιλάμε για flagship, υπάρχει αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σου. Υπάρχουν ωστόσο ορισμένες ποσοτικές μεταβλητές όπως το πόσο γρήγορα θα ανοίξουν οι εφαρμογές σου, πόσο γρήγορα μπορείς να ανοίξεις τη κάμερα κλπ. Η οθόνη πάλι και αυτή μετριέται και τις μετρήσανε, ανάλογα με το περιεχόμενο που θέλεις να δεις πρέπει να έχει διαφορετικό gamut σύμφωνο με αυτό που παράχθηκε το περιεχόμενο. Υπάρχουν επιστήμονες του χώρου εδώ πέρα όπως ο Γιάννης (JL) ο Μανώλης Καστρουνής που θα σε διαβεβαιώσουν ότι gimmicks τύπου tru tone επί της ουσίας αλλοιώνουν την εικόνα.
Τέλος πάντων, τεράστια συζήτηση, που άκρη δεν θα βγάλουμε ακόμα και τελείως επιστημονικά να το πάμε μιας και η apple της καρδιάς μας είναι μια, δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι μια άλλη υλοποίηση μπορεί κατά συνθήκη να είναι ανώτερη. Απλά, προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός στο ότι και οι υπόλοιποι μπορεί σε συγκεκριμένους τομείς να έχουν σωστές υλοποιήσεις.
Όχι μιλάω με βάση τις αντικειμενικές μετρήσεις από benchmarks για τον Α11 επεξεργαστή (ισχύς) και του Display Mate (Dr. Raymond Soneira) για την οθόνη.
Και ίσως δεν με ξέρεις, αλλα ασχολούμαι πολλά χρονια με την εικόνα οποτε έχω γνώση επί του αντικειμενου (και ο Γιάννης και ο Μανώλης είναι φίλοι μου).
Και μην βάζεις σε παρακαλώ λογια στο στόμα μου. Δεν είπα πουθενά ότι "δεν έχουν και οι υπόλοιποι σε συγκεκριμένους τομείς σωστές υλοποιήσεις".
Μιλούσαμε για τομείς που το iphone Χ είναι αντικειμενικά ανώτερο του ανταγωνισμού.