Όχι ομως αποκλειστικά. Και εμενα ειχε ερθει ειδοποιηση απο 3 τραπεζες για ενεργοποιησω το δακτυλικο, αλλα εφαγαν Χ (ανοητο αστειο με το χ πλεον..).
Ωστόσο διαβάζω πως η χωρα δε θα υποστηρίξει κατηγορηματικά το faceid στο ΒankID (που ειναι σαν κλειδί για όλη τη ζωη καποιου εδω-τραπεζες, εφοριες, αγορές, μισθοί, υγεια, κτλ).
Το FaceID ουσιαστικά χρησιμοποιεί το API του TouchID, οποτε όλες οι εφαρμογές που υποστήριζαν TouchID, το υποστηρίζουν αυτόματα από την πρωτη μερα (πχ 1password), εκτος και αν επιλέξουν να μην το υποστηρίξουν (δεν έχω δει κάτι τέτοιο so far).
Ναι κανονικά, εκτός και αν το έχουν κάνει disable. Πχ η alpha δουλεύει, η Eurobank ζητά pin.
Όλες οι άλλες εφαρμογές που ειχα με touchID δουλεύουν κανονικά.
το pin και το password αν κλαπoύν αλλάζουν,
και επίσης μπορούν να αλλάζουν τακτικά, για όσους είναι πιο παρανοϊκοί με την ασφάλεια
τα άλλα όχι .
και θέμα χρόνου είναι να γίνει δυνατή η κλοπή τους, αν δεν έγινε ήδη, και απλά θα το μάθουμε τελευταίοι
Είτε δακτυλικό, είτε πρόσωπο από εμένα αποκλείονται πάντως. Έχουμε ήδη facebook, φτάνει το φακέλωμα! Δε ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί, αλλά το αφήνω εδώ αυτό να υπάρχει..
https://youtu.be/E1besnW-Oww
Καλά φαγωματα!
Πρόβλημα optimization των app να δεις ότι θα είναι, δεν εξηγείται, φταίνε και τα animations, ήταν και ανάδρομος ο ερμής. Αλλά τι σε νοιάζει, χρήσιμα πράγματα στη καθημερινότητα όπως rendering κάνει πιο γρήγορα.
Τους το κάνεις επίτηδες, παραδέξου το
προσθέτουν ένα security layer σήμερα, όταν θα σπάσει και θα υποκλαπεί, θα γίνει security handicap,
νιώθω πιο άνετα με τους κωδικούς μου
Προφανώς τα animations είναι πιο αργά στο iPhone όταν στο άλλο απλά δεν υπάρχουν![]()
Το αστείο είναι ότι overall πάλι το iPhone είχε καλύτερο χρόνο αλλά ξέχασα, δεν πρέπει να τρέχουμε βαριές εφαρμογές γιατί ένα κινητό είναι πάνω από όλα για Snapchat![]()
Δεν υπάρχουν από επιλογή μας..Βάλτε και εσείς ένα κουμπάκι / slider να τελειώνουμε.. Αλλά δεν θα συμβεί αυτό ποτέ και το ξέρεις, γιατί η Apple ξέρει καλύτερα.
Αν είδα καλά στο παραπάνω βίντεο, μόνο στο 4Κ rendering υστερεί το OP, το οποίο rendering δεν το κάνει πρακτικά κανείς ή το κάνει εξαιρετικά σπάνια.
Ακόμα και στα παιχνίδια που ήταν παραδοσιακά πολύ μπροστά τα iPhones, το Χ τρώει ξύλο.
Όλα αυτά είναι ακαδημαϊκά βέβαια, γιατί σε πραγματικές συνθήκες χρήσης όλα ίδια είναι πια.
Σύγκριση δεν υπάρχει σιγουρα στην τιμή (τα μισά (και πολλά μάλιστα / καμία 500αρα) λεφτά), μη το ξεχνάμε αυτό...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.