[Επίσημο] iPhone X

Α11 bionic chip ?
Νευρωνικα δίκτυα?
Face ID?

Και λέτε ότι δεν 'καινοτομει'?

Ακόμα ΔΕΝ έχουμε καταλάβει τι σημάινουν αυτά, τι δρόμοι ανοίγονται και αναλισκομαστε στα τετριμμένα& ξεπερασμένα.. (bezels οθόνες καρούμπαλα και μανταλάκια..)
Το μέλλον ήλθε!!!

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Α11 bionic chip ?
Νευρωνικα δίκτυα?
Face ID?

Και λέτε ότι δεν 'καινοτομει'?

Ακόμα ΔΕΝ έχουμε καταλάβει τι σημάινουν αυτά, τι δρόμοι ανοίγονται και αναλισκομαστε στα τετριμμένα& ξεπερασμένα.. (bezels οθόνες καρούμπαλα και μανταλάκια..)
Το μέλλον ήλθε!!!

με το bionic chip και νευρωνικά δίκτυα, αναφέρεσαι στι ίδιο πράμα μάλλον (εντάξει άλλο είναι το chip, καταλαβαίνω, αλλά το καινούριο είναι το ΑΙ που ενσωματώνει, και η apple ονομάζει neuronal χωρίς να είναι κάτι τέτοιο)
στο οποίο πάντως δουλεύουν πολλές εταιρείες και έχουν λίγο ή περισσότερο έτοιμες λύσεις,
η apple πάντα είχε ταλέντο να εφευρίσκει ωραίες λέξεις και να διαφημίζει τα προϊόντα της

για το face id δεν έχω άποψη, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει

δεν διαφωνώ ότι πρόκειται για ένα προηγμένο τεχνολογικά τηλέφωνο,

αλλού καλύτερο και αλλού χειρότερο από τους ανταγωνιστές,
φέτος με πολλές βελτιώσεις αλλά όχι κάτι επαναστατικό

αλλά το να το υποστηρίζει κανείς με θρησκευτική ευλάβεια όπως ο μου(Ν)τζαχεντίν το θρησκεία του, με ξεπερνάει ειλικρινά

(για αποφυγή παρεξήγησης το τελευταίο δεν αναφέρεταο στον συμφορουμίτη που έκανα quote,
αλλά στα funboys , που κάνουν τη συζήτηση αδύνατη)
(και για να προλάβω κάποιους που θα πούνε για hater ότι έχω iphone και επίσης κρατάω ακόμη σα συλλεκτικό το όντως καινοτόμο 1ης γενιάς iphone )

Last edited:
Το κοψιμο μπροστα θα κοβει πληροφορια οταν βλεπεις καποιο βιντεο?

Έχει γραφτεί κάπου;
Αν σου δίνει επιλογές κάτι γίνεται

Σε βιντεο το ειδα. Νομιζω ειδα επιλογές τυπου stretching.

Εδω να τονίσω, οτι κανεις δεν αναφέρθηκε οτι αντι για home button θα πρεπει οχι μονο να κανεις swipe, αλλα και μεχρι ενα σημείο κιολας αφου αν το συνεχίσεις πιο ψηλά θα εχει αλλη λειτουργία.
Επικο fail το οποίο δεν σωζεται και δεν ειναι καθολου user friendly.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Μόλις παρατήρησα ενα σημαντικό πλεονέκτημα του Χ σε σχέση με το 8 plus. Ειναι αισθητά μικρότερο (παρα τη μεγαλύτερη οθόνη).

Γκρρρρ....

Μα αυτό ειναι όλο το ζουμί. Είναι λίγο μεγαλύτερο από το μικρο 7αρι οποτε δεν θα ειναι παντοφλα στο χέρι.

Εδω να τονίσω, οτι κανεις δεν αναφέρθηκε οτι αντι για home button θα πρεπει οχι μονο να κανεις swipe, αλλα και μεχρι ενα σημείο κιολας αφου αν το συνεχίσεις πιο ψηλά θα εχει αλλη λειτουργία.

Μακάρι!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε βιντεο το ειδα.

Ποια λειτουργια έχει πιο πάνω; Γιατί δεν είδα κατι τέτοιο στη παρουσίαση.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Ποια λειτουργια έχει πιο πάνω; Γιατί δεν είδα κατι τέτοιο στη παρουσίαση.

Νομιζω το multitasking.
Ειδα το βιντεο του marques brownee (η καπως ετσι). Γνωστος youtuber.
Και λαθος να κανω και να μην θυμαμαι καλα για το πιο ψηλο swipe (αν και μαλλον ισχυει), να σερνεις το δαχτυλο για βασικη λειτουργια οπως το home ειναι και σπαστικό αλλα και αργό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Νομιζω το multitasking.
Ειδα το βιντεο του marques brownee (η καπως ετσι). Γνωστος youtuber.
Και λαθος να κανω και να μην θυμαμαι καλα για το πιο ψηλο swipe (αν και μαλλον ισχυει), να σερνεις το δαχτυλο για βασικη λειτουργια οπως το home ειναι και σπαστικό αλλα και αργό.
Καθολου αργό . Ετσι λειτουργούν τα blackberry απο το 2013 με bbos10 που ειναι τελείως swipe gestures ui χωρίς βελάκια και κουμπάκια. Και ειναι το πιο γρήγορο ui που εχω πιάσει.

Τακη δίκιο εχω. Δες το βιντεο του μετά το 3ο λεπτό (δεν μπορω να το ποστάρω).
Eπανω για home και πιο ψηλα για multitasking.

Καθολου αργό . Ετσι λειτουργούν τα blackberry απο το 2013 με bbos10 που ειναι τελείως swipe gestures ui χωρίς βελάκια και κουμπάκια. Και ειναι το πιο γρήγορο ui που εχω πιάσει.

OK , ξεπερνώ το γεγονός λοιπόν οτι η apple ξανα αντέγραψε :p και παμε στο ζουμί. Οτι και να λες και να κανεις (πληθυντικος ευγενείας) , το swipe ειναι πιο αργό απο το touch.

Τακη δίκιο εχω. Δες το βιντεο του μετά το 3ο λεπτό (δεν μπορω να το ποστάρω).
Eπανω για home και πιο ψηλα για multitasking.
.

Δεν ειναι πιο πάνω, αλλα ταυτόχρονο force touch για να εμφανιστεί η μπάρα του multitasking.
Παλιά έκανες double click το home button για να εμφανιστεί η μπάρα.
Τουλάχιστον αυτό είχα δει στη παρουσίαση.

EDIT. Είδα το video και όντως δεν έχει force touch. Κανεις μισό swipe για να πας κατευθείαν στο multitask bar.

Last edited:

Το γράφω και εγώ παραπάνω.
Είναι αρκετά "συγγενικές" οι δυο χειρονομίες

Είναι το ανάποδο από αυτό που έγραψε ο Χρηστος πάντως. Εάν κάνεις πλήρες swipe σε γυρνα στην home screen. Αν κανεις κοφτό, σε βάζει στο multitasking.
Στην πράξη θα δείξει ποσο βολικό ειναι.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Μα αυτό ειναι όλο το ζουμί. Είναι λίγο μεγαλύτερο από το μικρο 7αρι οποτε δεν θα ειναι παντοφλα στο χέρι.

Kι όμως δεν το ανέδειξαν καθόλου στο event. Οπότε υπέθετα ότι είναι στα μεγέθη του Plus.

Σκατά, αλλάζει όλο το πλάνο τώρα, ξαφνικά το 8plus που ζαχάρωνα φαίνεται..fail :D

Πάντως θα κρατήσω το 1Κ ως όριο για την προσωπική μου αξιοπρέπεια, ακόμα και για 64GB.

Kι όμως δεν το ανέδειξαν καθόλου στο event. Οπότε υπέθετα ότι είναι στα μεγέθη του Plus.

Σκατά, αλλάζει όλο το πλάνο τώρα, ξαφνικά το 8plus που ζαχάρωνα φαίνεται..fail :D

Πάντως θα κρατήσω το 1Κ ως όριο για την προσωπική μου αξιοπρέπεια, ακόμα και για 64GB.

Και εγώ μάλλον το 64αρι θα πάρω, διότι τα 128 του 7αριου τα έχω κάτω από μισό-γεματα.

.

Υπήρχε λόγος που δεν το ανέδειξαν: Θα έθαβαν τις πωλήσεις του plus!