[Επίσημο] iPhone X

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Οπότε, πρακτικά, αν σου πέσει και σπάσει η γυάλινη πλάτη, σκας 500-600 . Οκ.

Μπορείς φαντάζομαι να το πας και σε unofficial μαγαζάκι να στην αλλάξουν πολύ πιο φθηνά, αλλα θα βγεις εκτος εγγύησης αν ο μάστορας είναι τσαπατσούλης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Μπορείς φαντάζομαι να το πας και σε unofficial μαγαζάκι να στην αλλάξουν πολύ πιο φθηνά, αλλα θα βγεις εκτος εγγύησης αν ο μάστορας είναι τσαπατσούλης.

To ιδιο λεμε ολοι τελικά. Σπάει η πλάτη = 550-600 ακομα και αν ειναι λειτουργικότατο το τηλέφωνο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

To ιδιο λεμε ολοι τελικά. Σπάει η πλάτη = 550-600

Δεν λεμε το ίδιο. Άλλο να σου αλλάξουν την πλατη μονο και άλλο να πάρεις νέα συσκευή.
Το κόστος των 500-600 είναι αν αποφασίσεις να μπεις στο πρόγραμμα αντικατάστασης της apple που προφανώς συμφέρει αν πάθεις μεγάλη ζημια.
Για μια πλατούλα, εγώ θα πήγαινα σε κανένα ired και τελειωσε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Δεν λεμε το ίδιο. Άλλο να σου αλλάξουν την πλατη μονο και άλλο να πάρεις νέα συσκευή.
Το κόστος των 500-600 είναι αν αποφασίσεις να μπεις στο πρόγραμμα αντικατάστασης της apple που προφανώς συμφέρει αν πάθεις μεγάλη ζημια.
Για μια πλατούλα, εγώ θα πήγαινα σε κανένα ired και τελειωσε.

Το θεμα δεν ειναι τι κανεις εσυ (ασε που ανέφερες και τη περίπτωση του τσαπατσούλη με την οποια επιπτωση στην εγγυηση) αλλα τι πρακτική εφαρμοζει η apple.
Με την ιδια λογική σου, θα μπορούσε και η apple να αλλαζει την πλάτη μονο αφου ειναι εφικτό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Το θεμα δεν ειναι τι κανεις εσυ (ασε που ανέφερες και τη περίπτωση του τσαπατσούλη με την οποια επιπτωση στην εγγυηση) αλλα τι πρακτική εφαρμοζει η apple.
Με την ιδια λογική σου, θα μπορούσε και η apple να αλλαζει την πλάτη μονο αφου ειναι εφικτό.

Μα η apple ποτε δεν είχε service αλλαγης συγκεκριμένων εξαρτημάτων εκτος εγγύησης. Μέχρι πρότινος δεν άλλαζε ούτε καν οθόνες.
Γι'αυτο άνθησε το εμποριο εξαρτημάτων και γεμίσαμε unofficial μαγαζια επισκευών τυπου ired.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Μα η apple ποτε δεν είχε service αλλαγης συγκεκριμένων εξαρτημάτων εκτος εγγύησης. Μέχρι πρότινος δεν άλλαζε ούτε καν οθόνες.
Γι'αυτο άνθησε το εμποριο εξαρτημάτων και γεμίσαμε unofficial μαγαζια επισκευών τυπου ired.

Παλι δεν αλλαζει κάτι σε οτι εχει να κανει με τις (ληστρικες) πρακτικές της. Τις ειχε απο παλιά, και τις συνεχίζει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPh

Παλι δεν αλλαζει κάτι σε οτι εχει να κανει με τις (ληστρικες) πρακτικές της. Τις ειχε απο παλιά, και τις συνεχίζει.

Κάθε εταιρία έχει την πολιτικη της. Η apple δεν κάνει service εκτος εγγύησης.
Πάντως, ξεκινήσατε την κουβέντα λέγοντας ανακρίβειες πως η πλατη κοστίζει 550 USD. Δεν κοστίζει τόσο η πλατη, αυτό είναι το κόστος αντικατάστασης της συσκευής και προφανώς δεν είναι "ληστρικό" σε σχέση με το κόστος αγορας μιας καινούργιας.
Ως καταναλωτής, ζυγίζεις τι σε συμφέρει αναλόγως της ζημιας και προχωράς.

Αυτό μάλλον δεν γίνεται...

Απ' ό,τι διαβάζω, η πλάτη δεν γίνεται να αλλαχτεί χωρίς να καταστραφεί το τηλέφωνο, εξ ου και το υψηλό κόστος "επισκευής" τελικά...

Προσέξτε μην σας πέσει... :silly:

Αυτό μάλλον δεν γίνεται...

Απ' ό,τι διαβάζω, η πλάτη δεν γίνεται να αλλαχτεί χωρίς να καταστραφεί το τηλέφωνο, εξ ου και το υψηλό κόστος "επισκευής" τελικά...

Προσέξτε μην σας πέσει... :silly:

Μη μου λες τέτοια που είμαι μανταλακιας! 😛

Μη μου λες τέτοια που είμαι μανταλακιας! ο˜›

Κατσε ρε φίλε, καινουργιο τηλέφωνο θα σου δώσουν! :p
Αντι να δώσεις 1200 θα δώσεις μονο 650 ... :afro:

Αν εντος εγγυησης μπει χερι στην συσκευη εκτος εξουσιοδοτημενων, τοτε βγαινεις αυτοματως εκτος εγγυησης. Μη γραφονται ανακρίβειες ρε παιδια αν δε γνωριζουμε.

Και μακρια απο ired (google).

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Αν εντος εγγυησης μπει χερι στην συσκευη εκτος εξουσιοδοτημενων, τοτε βγαινεις αυτοματως εκτος εγγυησης. Μη γραφονται ανακρίβειες ρε παιδια αν δε γνωριζουμε.

Και μακρια απο ired (google).

Το έγραψα αυτό, αλλά για κάποια εξαρτήματα, αν ξέρει ο μάστορας την δουλειά του, δεν μπορεί η Apple να καταλάβει ότι ανοίχτηκε η συσκευή.

Το έγραψα αυτό, αλλά για κάποια εξαρτήματα, αν ξέρει ο μάστορας την δουλειά του, δεν μπορεί η Apple να καταλάβει ότι ανοίχτηκε η συσκευή.

Στην πλατη του x αναφεροσουν, που δεν υπαρχει αυθεντικο ανταλλακτικο αρα κανει καραμπαμ, και που δε ξερω αν μπορει καν καποιος να την αλλαξει, δε μπα να ειναι ο καλυτερος, ποσο μαλλον οι χασαπηδες που προτεινες. Μας διαβαζουν και τυχαιοι αναγνωστες μη μελη, μη παρουμε κοσμο στο λαιμο μας...

... εδώ στις ΗΠΑ απλά τα σκας για Apple Care υποχρεωτικά στο iPhone Upgrade πρόγραμμα της Apple και έχεις μέχρι 2 "ατυχήματα" περιθώριο σε χαμηλή τιμή (29$ για οθόνη και 99$ για οτιδήποτε άλλο, λέγε με πλάτη).

Ευτυχώς το κόστος επιμερίζεται στις 24 άτοκες δόσεις, οπότε δεν το σκέφτεσαι τόσο.

Στην πλατη του x αναφεροσουν, που δεν υπαρχει αυθεντικο ανταλλακτικο αρα κανει καραμπαμ, και που δε ξερω αν μπορει καν καποιος να την αλλαξει, δε μπα να ειναι ο καλυτερος, ποσο μαλλον οι χασαπηδες που προτεινες. Μας διαβαζουν και τυχαιοι αναγνωστες μη μελη, μη παρουμε κοσμο στο λαιμο μας...

Άσε, δεν το σώζεις.
Εσυ μίλησες για πλάτη που κοστίζει 500 δολάρια,,όχι εγώ.
Προφανώς, ακόμα και το original ανταλλακτικό της apple, δεν θα κάνει τόσο ακριβά.
Όσο για τους «χασάπηδες», τους έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετές φορές στο γραφειο και μια χαρά δουλειά κάνουν, όποτε είμαι τουλάχιστον άκομψος ο χαρακτηρισμός σου.

Άσε, δεν το σώζεις.
Εσυ μίλησες για πλάτη που κοστίζει 500 δολάρια,,όχι εγώ.
Προφανώς, ακόμα και το original ανταλλακτικό της apple, δεν θα κάνει τόσο ακριβά.
Όσο για τους «χασάπηδες», τους έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετές φορές στο γραφειο και μια χαρά δουλειά κάνουν, όποτε είμαι τουλάχιστον άκομψος ο χαρακτηρισμός σου.

Καλα ο,τι πεις, ας κανουν οτι θελουν οσοι διαβαζουν. Παραδεξου και κατι μια φορα...

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

... εδώ στις ΗΠΑ απλά τα σκας για Apple Care υποχρεωτικά στο iPhone Upgrade πρόγραμμα της Apple και έχεις μέχρι 2 "ατυχήματα" περιθώριο σε χαμηλή τιμή (29$ για οθόνη και 99$ για οτιδήποτε άλλο, λέγε με πλάτη).

Ευτυχώς το κόστος επιμερίζεται στις 24 άτοκες δόσεις, οπότε δεν το σκέφτεσαι τόσο.

Έτσι ακριβώς.

Πάντως όσο μικραίνουν τα μεγέθη (ή αντίστοιχα μεγαλώνουν τα χαρακτηριστικά για το ίδιο μέγεθος, όπως συνέβη στο Χ), οι δυνατότητες για "παραδοσιακό" service μάλλον εξανεμίζονται.

Θα μάθουμε να ζούμε με τις τιμές "αντιπροσωπίας"...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Καλα ο,τι πεις, ας κανουν οτι θελουν οσοι διαβαζουν. Παραδεξου και κατι μια φορα...

Τι να παραδεχτώ; Ότι πέταξες μια ανακρίβεια και μετά παλεύεις ανεπιτυχώς να το μαζέψεις;
Το καλό είναι πως scripta manent.
Οποίος θέλει πάει μερικές σελίδες πίσω και βγάζει τα συμπεράσματα του.