[Επίσημο] iPhone X

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Το ''αστειο'' βεβαια ειναι οτι αν κοιταξει καποιος με στοιχειωδη ηρεμια θα δει οτι προσωπικοι χαρακτηρισμοι απο μελος προς μελος και οχι γενικα προς την Apple και τις τακτικές της, απευθύνονται συνηθως προς οσους κριτικαρουν την Apple και οχι το αντιθετο.

'Αλλο δλδ το να λες οτι η Apple με το marketing της δημιουργει προβατα καταναλωτες (κατι που κανουν ολες οι εταιρίες χωρις προφανως αυτο να σημαινει ότι ολοι οι πελάτες (συμπεριλαμβομένων των μελων του φορουμ μας που συμμετεχουν σε μια συζητηση) είναι προβατα) και αλλο να λες πχ σε αλλο μελλος οτι ειναι ανοητο, παλιοτρόλ κλπ και να τραβηξει να γραφει σε αλλα νηματα και οχι στην Apple.

Δεν περίμενα (λόγω προϊστορίας) ότι θα ήσουν ιδιαίτερα αντικειμενικός, αλλά το ότι θα έκανες το άσπρο,μαυρο ειλικρινά δεν το περίμενα...
Καλή συνεχεια.

Θα συμφωνήσω με τον Spcav ότι δεν είδα προσβολές στα μηνύματα...πάθος ναι...όχι όμως προσβολές...anyway no problem....

Sent from my iPhone using Tapatalk

εντάξει για μηχανήματα γράφουμε...ας ηρεμήσουμε

εντάξει για μηχανήματα γράφουμε...ας ηρεμήσουμε

Νασο μου, απολυτα ήρεμος είμαι. Αλλα να μην κάνουμε το ασπρο-μαυρο.
Δεν προλαβαίνει να ανοίξει ένα thread περί apple και γεμίζει σε χρόνο dt με άσχετα μηνύματα με έμμεσες ή άμεσες ειρωνείες και προσβολές.
Μονο εδώ μεσα γίνεται από εδώ. Έχεις δει κανένα apple fan να μπαίνει σε κατηγορια android και να κράζει;

Νασο μου, απολυτα ήρεμος είμαι. Αλλα να μην κάνουμε το ασπρο-μαυρο.
Δεν προλαβαίνει να ανοίξει ένα thread περί apple και γεμίζει σε χρόνο dt με άσχετα μηνύματα με έμμεσες ή άμεσες ειρωνείες και προσβολές.
Μονο εδώ μεσα γίνεται από εδώ. Έχεις δει κανένα apple fan να μπαίνει σε κατηγορια android και να κράζει;

Οκ το κατάλαβα....όχι δεν έχω δει...

Τι εννοείς Τάκη;;

Εννοώ ότι συμφώνησες με τον spcav πως στα μηνύματα του thread δεν είδες προσβολές, όταν πριν μερικές σελίδες ένας χρηστης χαρακτήρισε τους apple fans ως brainwashed.
Τεσπα, υποθέτω ότι δεν το πρόσεξες.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

στο ανακατασκευασμένο εννοείς;;...αν ναι δεν είναι καινούργιο...

Συνεχιζει η αρχικη εγγυηση με το ανακατασκευασμενο, αρα ησουν εντος εγγυησης. Κριμα...

κάποια πράγματα τα θέλουμε και τα παθαίνουμε...οι εταιρίες ένα πράγμα καταλαβαίνουν: πτώση πωλήσεων...

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

....ούτως ή άλλως η επιλογή σε αυτή τη περίπτωση είναι μία: δεν ξαναγοράζω iPhone....

Επρεπε να σου δωσουν νεο ανακατασκευασμενο. Δε χρειαζοταν να αγορασεις νεο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Επρεπε να σου δωσουν νεο ανακατασκευασμενο. Δε χρειαζοταν να αγορασεις νεο.

Φίλε μου δεν βγάζεις άκρη....απλά δεν ασχολείσαι πλέον μαζί τους....άλλη όρεξη δεν είχα...