[Επίσημο] iPhone X

Μάλλον, θα χάσει την δουλειά του ο μπαμπάς σου κούκλα μου..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Άνοιξαν και οι προπαραγγελίες σήμερα

(έκανα 3 και βλέπουμε 😋 )

Εγώ τελικά αποφάσισα να μην κάνω, ειδικά μετά τα 8άρια που άρχισαν να ανοίγουν σα στρείδια. Ας αρχίσουν τα reviews πρώτα και βλέπουμε, να δούμε και στην πράξη μερικά που με ανησυχούν (faceID, σεμεδάκι on/off κλπ... )

Έτσι κι αλλιώς, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, στο Apple Store αν κάνεις pre-order λεει "ships in 5-6 weeks", οπότε καλά Χριστούγεννα και αν. :flipout:

Ειναι ενδιαφέρον να δουμε πως θα χειριστεί την κατασταση η apple. Λενε πως στη διαθεση, 3/11, θα έχει μονο 2 με 3 εκατομυρια συσκευες. Σε παλαιοτερες συσκευες, την ημερα της διαθεσης, το ρεκορ ηταν νομιζω 35 εκατομυρια ή και παραπανω. Λεγεται πως η ζητηση θα καλυφθεί μετα τον ιανουαριο, οποτε θα χασει την εορταστικη περιοδο που παραδοσιακά υπαρχουν περισσότερες πωλήσεις.

Εγώ τελικά αποφάσισα να μην κάνω, ειδικά μετά τα 8άρια που άρχισαν να ανοίγουν σα στρείδια. Ας αρχίσουν τα reviews πρώτα και βλέπουμε, να δούμε και στην πράξη μερικά που με ανησυχούν (faceID, σεμεδάκι on/off κλπ... )

Έτσι κι αλλιώς, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, στο Apple Store αν κάνεις pre-order λεει "ships in 5-6 weeks", οπότε καλά Χριστούγεννα και αν. :flipout:

Να ανοίγουν;

Μάλιστα!
Δεν τα ήξερα αυτά τα θέματα!

Καλά δεν είναι απαραίτητο ότι είναι και major το πρόβλημα, ίσως να αφορά πολύ συγκεκριμένες παρτίδες. Το θέμα είναι όμως ότι αποφάσισα να μην παίξω το παιχνίδι του αγοράζω στα τυφλά, ειδικά όταν υπάρχουν τόσα θέματα σε όλες τις νέες κυκλοφορίες πλέον (Αpple, Google, Samsung κλπ). Ας περάσει ένας μήνας γεμάτος με τα πρώτα reviews και τις πρώτες γκρίνιες, και ξανασκεφτόμαστε μετά έχοντας περισσότερα δεδομένα.

Το μόνο iphone που αξίζει να πάρει κάποιος είναι το X , μετά απο χρόνια με παρωχημένο σχεδιασμό (60% αναλογία οθόνης) επιτέλους βλέπουμε ένα νέο σχέδιο (αν και λίγο αμφιλεγόμενο λόγω εγκοπής) με μικρά bezels , επίσης βλέπουμε διαστημικές για τα δεδομένα της Apple τεχνολογίες όπως AMOLED , ασύρματη φόρτιση , αναγνώριση προσώπου κτλ. που μπορεί να υπάρχουν σε ανταγωνιστικά προϊόντα εδώ και χρόνια αλλά για τους στερημένους τεχνολογικά ifans είναι σαν μάνα εξ ουρανού.

Το λογικό είναι ότι θα πουλήσει πολύ σε όσους δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς μήλο αλλιώς για τους υπόλοιπους υπάρχουν πολύ πιο όμορφα κινητά android που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα στην μισή σχεδόν τιμή.

Αυτό με τα bezels στα iphone έχει καταντήσει αηδία πάντως. Η εταιρία είναι απλά τίμια, εκεί που τελειώνει το bezel αρχίζει η οθόνη. Αντί να μας πειράζουν τα άπειρα κινητά με τα "μηδενικά" bezels που έχουν ένα μαύρο περίγραμμα στην οθόνη "να" με τα συγχωρήσεως μόλις την ανάβεις, μας πειράζουν τα πραγματικά bezels του iphone.
Εγώ έχω ένα xiaomi mi5s, μιλάμε για μηδενικά bezel, αυτό μέχρι να ανοίξει η οθόνη, γιατί μετά γίνονται iphone 5... :flipout:

Last edited:
Γαμάτο ειναι το 10, τί να λέμε. Όπως σχεδόν όλα βεβαια τα flagships του 2017 (πολύ καλή χρονιά η φετινή για τη βιομηχανια). Ασχέτου κοστους παραγωγής όμως, τα 1200+ που ζητούν απο τον καταναλωτή ειναι πέρα απο κάθε λογική. Καντε το κανονικό υπολογιστή με ενα dex να το παρουμε ολοι!