[Επίσημο] iPhone X

Τυχερέ... Οχι μόνο για το X αλλά για το ότι είσαι εκεί!
Και τι δε θα έδινα για μια βόλτα στα μέρη σου....

Τα άλλαζα για πλάκα για ένα βραδάκι στο Θησείο με σουβλάκια και αθηναϊκό αεράκι, χωρίς να υπερβάλω καθόλου....!

Πάντως εκείνη την ώρα που περίμενα απ'εξω στην ουρά ήθελα ν'ανοίξει η γη να με καταπιεί... σκέψου να δω τη φάτσα μου σε κάνα 9gag με Apple fanboy zombies αύριο-μεθαύριο... :flipout:

Πάντως εκείνη την ώρα που περίμενα απ'εξω στην ουρά ήθελα ν'ανοίξει η γη να με καταπιεί...

Αυτό, το να περιμένεις 1 ώρα σε ουρά για να (χρυσο)πληρώσεις κάτι και να έχεις τα γλιτσουπαλληλακια να σου λένε ποσό προνομιουχος είσαι και ποσό περήφανος πρέπει να αισθάνεσαι, ειναι πραγματικά απογοητευτικό και δυστυχώς ενδεικτικό της κατάντιας μας ως κοινωνία.

Και δεν αναφέρομαι, προφανώς, σε εσένα προσωπικά αλλά ούτε και στην Apple (το περιστατικό είναι απλώς μια ακόμη έκφραση της κατάστασης)

Anyway.../ΟΤ

Αυτό, το να περιμένεις 1 ώρα σε ουρά για να (χρυσο)πληρώσεις κάτι και να έχεις τα γλιτσουπαλληλακια να σου λένε ποσό προνομιουχος είσαι και ποσό περήφανος πρέπει να αισθάνεσαι, ειναι πραγματικά απογοητευτικό και δυστυχώς ενδεικτικό της κατάντιας μας ως κοινωνία.

Και δεν αναφέρομαι, προφανώς, σε εσένα προσωπικά αλλά ούτε και στην Apple (το περιστατικό είναι απλώς μια ακόμη έκφραση της κατάστασης)

Anyway.../ΟΤ

Μα αυτές οι συμπεριφορές δεν εκφράζουν την κοινωνία ολόκληρη..
Είναι κάτι που "κατάφερε" η Apple μέσω στρατηγικής marketing εδω και χρόνια στους πελάτες της και φυσικά έχει εφαρμογή σε υπερ-καταναλωτικές κοινωνίες όπως η Αμερική.
Άλλωστε με τις online παραγγελίες κάπως έχει εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο.
Δεν έχω δει ουρές στο λανσάρισμα συσκευών της samsung ή της google κλπ. Είναι μια μέθοδος της apple και μόνο που την "χτίζει" χρόνια ολόκληρα και πετυχαίνει πιστεύω μόνο σε κοινωνίες που πραγματικά καταναλώνουν...

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Έχει θράσος η ζαμζουνκ πάντως

Λίγα λόγια γιατί θα κόψει την παραγωγή οθονών , μνημών και ότι άλλο δίνει στην μηλιά και θα μείνεις με τις IPS πάλι και τους Ταιβανέζικους επεξεργαστές.:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Λίγα λόγια γιατί θα κόψει την παραγωγή οθονών , μνημών και ότι άλλο δίνει στην μηλιά και θα μείνεις με τις IPS πάλι και τους Ταιβανέζικους επεξεργαστές.:p

Αν θέλει να καταστραφεί, ας το κάνει

λέει τα πράγματα με το όνομα τους! :P χαχαχα

Είπε ο βασιλιάς του clopyright
Πάντως η Sammy πρέπει να είναι desperate για να βγάζει κλιπάκια όπως αυτό. Ως γνωστόν, ο πρώτος ούτε καν ασχολείται με τον δεύτερο.
Μου θύμισε τις αρνητικές διαφημίσεις της Pepsi κατά της Coca Cola, όταν η τελευταία την αγνοούσε παντελώς.

Είπε ο βασιλιάς του clopyright
Πάντως η Sammy πρέπει να είναι desperate για να βγάζει κλιπάκια όπως αυτό. Ως γνωστόν, ο πρώτος ούτε καν ασχολείται με τον δεύτερο.
Μου θύμισε τις αρνητικές διαφημίσεις της Pepsi κατά της Coca Cola, όταν η τελευταία την αγνοούσε παντελώς.
Ποιο clοpyright? Μήπως να δούμε πόσα πράγματα έβαλε φέτος στο Χ όταν ήδη προϋπήρχαν χρόνια αλλου;

Στάλθηκε από το SM-T705 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σε όλους!!
δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα...απλά «συγκρουόμαστε» (λέμε τώρα...γι αυτό και τα εισαγωγικά) λες και είμαστε ιδιοκτήτες της Apple ή της Samsung...πελατάκια είμαστε παίδεεεες....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημέρα σε όλους!!
δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα...απλά «συγκρουόμαστε» (λέμε τώρα...γι αυτό και τα εισαγωγικά) λες και είμαστε ιδιοκτήτες της Apple ή της Samsung...πελατάκια είμαστε παίδεεεες....

εννοειται αλλα γινεται spicy η κουβεντα, αυξανονται και τα hits xaaxxxa

ΒΤW

3η η AAPLσε πωλήσεις , αν κ νομίζω θα αλλάξει η κατάσταση στην επόμενη μέτρηση με τα 8αρια και το Χ

πάντως δεδομένου των τιμών πώλησης των συσκευών της είναι άθλος ακόμα και εκεί που βρίσκεται η AAPL

Καλημέρα σε όλους!!

Συμφωνώ, πελάτες και καλοί μάλιστα!
Ας μιλήσουν λοιπόν οι νέοι κάτοχοι...το λευκό ή το space gray; Αν βάλεις θήκη, που θα βάλεις, φαίνεται η διαφορά στο χρώμα ή όχι;
Όσο για το μέγεθος, λίγο που έπαιξα μαζί του σε public, νομίζω πως είναι το απόλυτο μέγεθος (για το χέρι μου τουλάχιστον).

Ποιο clοpyright? Μήπως να δούμε πόσα πράγματα έβαλε φέτος στο Χ όταν ήδη προϋπήρχαν χρόνια αλλου;

Στάλθηκε από το SM-T705 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συγκρατούμαι και δεν συνεχίζω

συγκρατήσου Τάκη..

είπαμε πελατάκια είμαστε... :))

BTW το μαύρο είναι τόσο ωραίο όσο το λευκό??

Νομίζω ναι, αλλά φέτος ουσιαστικά δεν έχει σημασία ποιο θα πάρεις αφού και τα δυο είναι μαύρα από μπροστά και έτσι και αλλιώς σε θήκη θα μπει...