[Επίσημο] iPhone X

Πως δηλαδή το κοιτάς ενεργά οταν φορας γυαλιά ηλίου? Κατι δε μας καλα σωστα εδω

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κοιτας κανονικά και σε αναγνωρίζει παρα τα γυαλιά, επειδή σε σκανάρει η IR camera. *Εξαίρεση κάποια γυαλιά ηλίου που μπλοκάρουν ένα φάσμα (940nm) IR.

Μμμ σωστά. Παντως σε κάποιο βιντεο το ξεκλειδωσαν κατι τρίδυμα που εμοιαζαν πολυ με εξαιρετική επιτυχια. Εδω το δακτυλικό/ίριδα υπερτερει.

Τελικα αν εχεις μυστικα του κρατους μονο με ισχυρο password γίνεται δουλεια. Με τα βιομευρικα κινδυνευεις να σακατευτεις για να αποκτήσουν είσοδο

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα δίδυμα κλπ δεν τα ξεχωρίζει όπως είναι φυσιολογικό, άλλωστε το είπαν εξαρχής. Αν έχεις μυστικά κράτους δεν τη γλυτωνεις με τίποτα, αν θέλουν θα σε σακατεύουν μέχρι να πεις το password

Με applecare η πλατη πισω εχει 350 $. Τζαμπα δεν ειναι

To Apple Care σου καλύπτει 2 σπασίματα με 29$ αν είναι οθόνη ή 99$ για ό,τι άλλο. Φτηνό δεν το λες (199$ το πακέτο), αλλά εγώ ευτυχώς δεν είχα επιλογή (αφού είναι υποχρεωτικό αν μπεις στο πρόγραμμα Upgrade της Αpple, και αυτό είναι βασικά ο μόνος τρόπος να πάρεις ξεκλείδωτο χωρίς να ελαφρύνεις κατά 1100$ ντούκου...)

Όπως πάντα στο θέμα οθόνης είναι τοπ

DisplayMate: iPhone X has the most innovative and high performance smartphone screen

send from my nexus 5 using Tapatalk

Πάντως για tempered glass μόνο Nillkin ή Spigen.
Οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει στα κινητά μου δεν ήταν καλό!
Σε σχέση με το Nillkin το Spigen σαν να κρατάει πιο πολύ σκόνη. Πιθανώς να είναι πιο ευαίσθητο στον στατικό ηλεκτρισμό. Με το Nillkin που είχα στο προηγούμενο κινητό μου δεν είχα παρατήσει κάτι τέτοιο.

Καλά το ξέρω αυτό αλλά παίζει ρόλο και η ρυθμίσεις που κάνει η εταιρία στην οθόνη

send from my nexus 5 using Tapatalk

Προσωπικά δεν έχω πειστεί με το trutone ή όποιο άλλο αντίστοιχο auto white balance. Τα προβολικά μέσα -οθόνες- πρέπει να είναι ρυθμισμένα στους 6503Κ. Παρότι έχει κάτι αντίστοιχο με το adaptive display και το s8, το white balance το έχω φέρει όσο πιο κοντά στο reference γίνεται, περίπου 6800Κ.

Πράγματα βέβαια λίγο υποκειμενικά μιας και διαβάζοντας μια σελίδα ή το facebook σε ενδιαφέρει το τι είναι καλύτερο στο μάτι, όταν βλέπεις photo-video content αλλάζει το πράγμα.

δεν ειναι το ιδιο.... ταινιες κλπ βλεπεις σε σκοτεινο περιβαλλον και θελεις οσο πιο πιστη αναπαραγωγη.
Δεν εχεις ανοιχτα φωτα συνηθως που επηρεαζουν την αντιληψη για το χρωμα, αναλογα με τη θερμοκρασια λευκου.

Στο κινητο-ταμπλετ ειναι εντελως αλλες συνθηκες και χωρις true tone η οθονη φαινεται συνηθως πολυ ψυχρη σε εσωτερικα σπιτιου με "κιτρινες" λαμπες ή πολυ θερμη σε περιβαλλοντα γραφειου με φως φθοριμσου.

δεν ειναι το ιδιο.... ταινιες κλπ βλεπεις σε σκοτεινο περιβαλλον και θελεις οσο πιο πιστη αναπαραγωγη.
Δεν εχεις ανοιχτα φωτα συνηθως που επηρεαζουν την αντιληψη για το χρωμα, αναλογα με τη θερμοκρασια λευκου.

Στο κινητο-ταμπλετ ειναι εντελως αλλες συνθηκες και χωρις true tone η οθονη φαινεται συνηθως πολυ ψυχρη σε εσωτερικα σπιτιου με "κιτρινες" λαμπες ή πολυ θερμη σε περιβαλλοντα γραφειου με φως φθοριμσου.

Η αντίληψη για το χρώμα με τα adaptive screens που φαντάζομαι έχει και το Χ -αλλά και το S7 σου αν θυμάμαι σωστά- διαφοροποιούν το gamut ανάλογα με τη θερμοκρασία του λευκού στο περιβάλλον και το πόσο έντονος φωτισμός υπάρχει, υπερκορέζει τα χρώματα για να στο αντισταθμίσει. Το true tone διαφοροποιεί τη θερμοκρασία του λευκού.

καλημέρα χθες το πήρα απο γερμανο ,και μια θήκη Otterbox απο παραγγελία που ειχε γινει πριν .

Attachments

• IMG_1362.jpg
    IMG_1362.jpg
    94.3 KB · Views: 103