[Επίσημο] iPhone X

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Για το συγκριτικό τεστ κανένα σχόλιο Τάκη; :p

Ελπίζω του αντίχρονου να είναι και το iphone τόσο γρήγορο όσο το Note 8.:p

ΥΓ. Καλή η προσπάθεια σου να αλλάξεις θέμα συζήτησης αλλά δεν έπιασε.:2thumb22sup:

Δεν το έχω δει ακόμα να σου πω την αλήθεια, αλλα αν πιστεύεις ότι το 8αρι είναι πιο γρηγορο από το Χ, γυρνα από το άλλο πλευρό :p

Καλό το note8, αν και εμένα σχεδιαστικά μου άρεσε περισσότερο το άλλο, αυτό που έσκαγε σε αεροπλάνα. Η διαφορά μεταξύ του Χ και του note 8 που δεν την δείχνει το τεστ είναι οτι σε κανα 6μηνο χρήσης το iphone θα παραμένει σταθερό στην ταχύητα αυτή, ενώ το note8 θα σέρνεται ως σαύρα :flipout:

Παίδες, όσοι έχετε το Χ, πως καταλαβαίνουμε πως η ταινια (πχ μέσω Netflix ή itunes) παίζει σε HDR; Δεν είδα να βγαίνει κάποια σχετική ένδειξη.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Παίδες, όσοι έχετε το Χ, πως καταλαβαίνουμε πως η ταινια (πχ μέσω Netflix ή itunes) παίζει σε HDR; Δεν είδα να βγαίνει κάποια σχετική ένδειξη.

Στο Netflix όταν κάνεις browse τους τίτλους γράφει Dolby Vision σε κάποιους. Σε συσκευές που ΔΕΝ παίζει το HDR δε γράφει τέτοια ένδειξη. Οπότε απ'τη στιγμή που στο βγάζει, σημαίνει ότι το παίζει.

Επειδή δεν είχα HDR ούτε OLED ως τώρα, δεν μπορώ με το χέρι στην καρδιά να πω ότι αυτό που βλέπω είναι HDR ή η τρομακτική βελτίωση σε σχέση με την 55άρα μου είναι λόγω OLED.

Φυσικα.Τα συγκριτικά αξιζουν μονο οταν δινουν τα αποτελεσματα που μας χαροποιουν. Εξάλλου ποιος ασχολειται με instagram, snapchat, google maps, παιχνιδια κτλ στο κινητο πλεον; Μονο 4Κ "επαγγελματικα" rendering κανει ο κοσμος.

προφανως δεν διαβαζεις σωστα αυτα που γραφουμε, αλλωστε ειναι συνηθισμενο να διαβαζουμε οτι θελουμε να δουμε !!!

Δεν ειπα αυτο που λες εσυ...

Ξανα-λεω λοιπον ...

Υπαρχει καποιο οριο , που μετα απ αυτο δεν ασχολουμαστε πια με το ποσο γρηγορα ανοιγουμε πχ μια εφαρμογη,

Στη παρουσα φαση , τα περισσοτερα flagship κινητα ειναι πολυ γρηγορα για τις καθημερινες δουλειες , οπως πχ ειναι πολυ γρηγορος ενας i3-i5 διπυρηνος για το 90% του πληθυσμου.

Εκει λοιπον που φαινεται η πραγματικη ταχυτητα ενος υπολογιστη-κινητου-ταμπλετ κλπ ειναι στις απαιτητικες εφαρμογες, video, multimedia, VR kai AR , κλπ

Aπλα και κατανοητα...ετσι δεν ειναι ?

ΥΓ... τωρα εχω ενα Samy S7 , πολυ γρηγορο , δεν εχω κανενα προβλημα με τις καθημερινες δουλειες....αν παω οιμως ν ασχοληθω με multimedia... αστο καλυτερα!

01d26326ae41da6be1b453cb3a81e322.jpg

Πορτρέτο και μετά edit σε “Σκηνικός Φωτισμος “

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εισαι "καλλιτεχνης" τελικα !!! :p

Πολυ ομορφη και ωραια "ατμοσφαιρα" ...

Ωραία η φωτό, όμως το portrait lighting γενικά είναι για τα πανηγύρια. Τουλάχιστον τα δυο τελευταία settings που αλλάζουν το background, μέχρι τώρα έχω 100% αποτυχία σε όλες μου τις δοκιμές, εκτός από ένα... κύπελο v60. Το οποίο μάλλον πέτυχε επειδή δεν έχει μαλλιά. Άρα πορτρέτα μόνο σε καραφλούς, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας

c98a13c0a32dab13ee7f737c2e6f7acd.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Στο Netflix όταν κάνεις browse τους τίτλους γράφει Dolby Vision σε κάποιους. Σε συσκευές που ΔΕΝ παίζει το HDR δε γράφει τέτοια ένδειξη. Οπότε απ'τη στιγμή που στο βγάζει, σημαίνει ότι το παίζει.

Επειδή δεν είχα HDR ούτε OLED ως τώρα, δεν μπορώ με το χέρι στην καρδιά να πω ότι αυτό που βλέπω είναι HDR ή η τρομακτική βελτίωση σε σχέση με την 55άρα μου είναι λόγω OLED.

Το είδα αυτό, απλα στην OLED τηλεόραση, όταν μπαίνει HDR ή Dolby Vision, η τηλεόραση εμφανίζει μια ένδειξη "κλειδώματος". Εδώ δεν βλέπω κάτι ανάλογο οποτε δεν είμαι σίγουρος αν παίζει σε HDR ή χωρίς.

ΥΓ. Το ios youtube app άραγε παίζει σε HDR; Στην τηλεόραση παίζει κανονικά.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Στην τηλεόραση παίζει λάθος όμως Τάκη... Δεν δείχνει σωστά τα χρώματα.

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

To ξέρω, απλα βλέπω ότι κλειδώνει. Τα ιδια κλιπακια σε στικακι παίζουν μια χαρα, όπως σωστά είχες επισημάνει.

Το είδα κι εγώ από κοντά πριν λιγο...

Η οθόνη μου φάνηκε αισθητά πιο μικρή από το S8+ που έχω.
Το σεμεδακι γτπ. Το έβλεπα και γέλαγα. Άραγε τις 5.8 ίντσες τις μετράνε με το σεμεδακι? I guess so.

Γενικα μια χαρα κινητό, το IOS εξακολουθεί να μη μου αρέσει πλέον (μέχρι το 5s είχα iPhone και εξακολουθώ να έχω iPad). Γούστα είναι αυτά αλλά τα 1200 που ζηταει είναι τουλάχιστον γελοία όταν με 650 παίρνεις s8+ το οποίο έχει οθοναρα και καμεραρα.

Καλορίζικα και να τα χαρείτε.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Το είδα κι εγώ από κοντά πριν λιγο...

Η οθόνη μου φάνηκε αισθητά πιο μικρή από το S8+ που έχω.
Το σεμεδακι γτπ. Το έβλεπα και γέλαγα. Άραγε τις 5.8 ίντσες τις μετράνε με το σεμεδακι? I guess so.

Γενικα μια χαρα κινητό, το IOS εξακολουθεί να μη μου αρέσει πλέον (μέχρι το 5s είχα iPhone και εξακολουθώ να έχω iPad). Γούστα είναι αυτά αλλά τα 1200 που ζηταει είναι τουλάχιστον γελοία όταν με 650 παίρνεις s8+ το οποίο έχει οθοναρα και καμεραρα.

Καλορίζικα και να τα χαρείτε.

Ε αυτό έλειπε με τόσο μεγαλύτερο μέγεθος το S8+ να είχε μικρότερη οθόνη απ'το X. Αν ήταν έτσι το'παιρνα κι εγώ, λες να μου περισσεύουν τα έξτρα φράγκα;;. :D

Ευχαριστούμε!!

Δεν έχουν νόημα αυτού του είδους τα συγκριτικά πια...

Αν κάποιος θέλει να δει τι πραγματικά αξίζει, μόνο με δύσκολα προγράμματα και εφαρμογές αξίζει να συγκρίνεις.
Κι εκεί το Χ όπως και τα 8 και 8 Plus είναι 1 έως 2 γενιές μπροστά.

προφανως δεν διαβαζεις σωστα αυτα που γραφουμε, αλλωστε ειναι συνηθισμενο να διαβαζουμε οτι θελουμε να δουμε !!!

Δεν ειπα αυτο που λες εσυ...

Ξανα-λεω λοιπον ...

Υπαρχει καποιο οριο , που μετα απ αυτο δεν ασχολουμαστε πια με το ποσο γρηγορα ανοιγουμε πχ μια εφαρμογη,

Διαβαζω πολύ καλά και το υφος σου σε παρακαλώ πολύ εκει που σε παιρνει. Μεχρι προχθες ο καημός ηταν ο +1 βαθμος στο α,β,γ συγκριτικό. Τωρα προφανως αλλαξαν τα πραγματα. Και να το κανω λιανά γιατί μαλλον υπαρχει θεμα κατανοησης, εγραψα ακριβως ό,τι και ο Δημήτρης απο κάτω. Προφανώς χρειάζεται λεπτομερεστατη περιγραφή για να γινουμε κατανοητοι.

Δεν ειχα ποτέ κανένα καημό για τετοια συγκριτικά... Ουτε Benchmarks.

Αυτο που λέω και δεν εννοείς να καταλάβεις είναι, ότι τα σημερινά Flagship διεκπαιραιωνουν τις καθημερινές εργασίες άνετα.

Εκεί που φαίνεται η διαφορά είναι στις απαιτητικές εφαρμογές. Και υπάρχουν αρκετές που απασχολούν πολλούς.
Για μένα είναι η επεξεργασία εικόνας και ΉΧΟΥ, για άλλον το VR- AR, για άλλον κάτι διαφορετικό.
Άρα, αν θες να κρίνεις τις πραγματικές δυνατότητες ενός τέτοιου μηχανήματος, χρειάζεσαι σωστα συγκριτικά και όχι βλακώδες βιντεακια στο YouTube που δείχνουν μόνο την ασχετοσύνη του καθενός.

Το 99% των αγοραστών ενδιαφέρεται ομως γι αυτό ακριβώς που δείχνουν τα συγκριτικά βιντεάκια. Δεν είναι κακό να ενημερώνουμε τον κόσμο ότι δεν χρειάζεται να δώσει 1200 ευρω για να έχει flagship κινητό.

Είπαμε σε κανέναν κάτι τέτοιο;

Εδω είμαστε όμως τεχνολογικό φόρουμ, και αν ρίξεις μια ματιά σε όλες τις κατηγορίες, συζητάμε για το κάτι παραπάνω, κάτι που για πολλούς είναι χωρίς ουσία ίσως.

Δεν πρότεινα σε κανέναν γνωστό μου iphone X, αλλωστε ούτε εγώ θα το πάρω...

Αυτο δε σημαίνει ότι πρέπει να κρίνουμε τα πάντα σύμφωνα με αυτό που ικανοποιεί τους πολλούς.

Οι περισσότεροι άλλωστε από μας, ανήκουμε στη μειοψηφία, ίσως στο 1% που λες κι εσύ.