[Επίσημο] iPhone X

Καλησπέρα παίδες εγώ μετά από όλα αυτά το πάω για πούλημα, η συσκευή είναι γτπ@#&:@/$! Από το face Id μέχρι κ την Απλή κλήση! Τρίζουν τα κόκκαλα του Steve Jobs.. Κρίμα... Σκέτη αποτυχία..

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

"The iOS system is designed so that none of the above justifications for force quitting are true," he wrote in the post.

"Apps in the background are effectively β€œfrozen”, severely limiting what they can do in the background and freeing up the RAM they were using. iOS is really, really good at this.

"It is so good at this that unfreezing a frozen app takes up way less CPU (and energy) than relaunching an app that had been force quit. Not only does force quitting your apps not help, it actually hurts.

β€œYour battery life will be worse and it will take much longer to switch apps if you force quit apps in the background.”
http://www.express.co.uk/life-style/science-technology/831702/iPhone-Close-Apps

Συγνώμη γιατί θα τρελαθούμε. Το να μην χρησιμοποιείς ένα component με το να το χρησιμοποιείς έχει διαφορά όσον αφορά το power που χρησιμοποιεί. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι υπολόγισαν την αυξημένη απαίτηση σε resources όταν χρειαστεί να ξαναανοίξεις ένα app. Αλλά και πάλι δεν βγάζει λογική αυτό το πράγμα, καταρχάς ανεξαρτήτως αν έχεις χρησιμοποιήσει προηγουμένως ένα app, όσο δεν είναι στη μνήμη και πρέπει να γίνει reload, η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια με το να το ανοίξεις χωρίς να υπήρχε ''frozen''.

Μπορώ να πιστέψω ότι απλά apps που δεν κάνουν κανένα background usage όπως dialer, contacts, calculator, ναι, θα ανοίξουν πιο γρήγορα και δεν θα χρησιμοποιούν resources στο μεταξύ. Αλλά, αν έχεις απαιτητικές εφαρμογές στο background, αφενός θα κλείσουν και θα πρέπει να γίνουν reload, αφεταίρου για όσο είναι στη ram, χρησιμοποιούν resources, ανεξαρτήτως frozen ή μη.

Οπότε, μπορεί να ισχύει αυτό που ισχυρίζονται, υπό προυποθέσεις. Δεν είναι ο κανόνας, ότι και να κάνεις από πλευράς software, όταν κάτει χρησιμοποιεί τη ram σου τρώει resources και επιπλέον power ανεξαρτήτως του τι υποστηρίζουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Εμενα παντως το mail καταπινει την μπαταρια και κλεινοντας και ανοιγοντας το οποτε θελω να τσεκαρω για νεα μνμ, κερδιζω σε υπολοιπο μπαταρίας (κατι που μου κανει και απολυτως λογικο καθως οταν τρεχει στο backround τσεκαρει μνμ)
Είμαι από τις 7 το πρωί στο 60% με 1,5 ώρα περίπου οθονη και 10 mail να συγχρονιζουν συνέχεια.
Πάρε s8+ να σωθείς

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Είμαι από τις 7 το πρωί στο 60% με 1,5 ώρα περίπου οθονη και 10 mail να συγχρονιζουν συνέχεια.
Πάρε s8+ να σωθείς

Και να σηκώνομαι 7 το πρωί;

Άσε καλύτερα

😋

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Memory optimization με προτίμηση σε μπουκωμενη μνήμη πρώτη φορά ακούω

Γιατί έχεις μάθει στο Android, γι αυτό.
Δεν μπουκώνει η μνήμη στο iOS όπως το εννοεις. Διάβασε το link πιο πάνω για λεπτομέρειες.

Πληροφοριακά, και στο Android το ίδιο guideline ισχύει. Ότι το OS ξέρει καλύτερα από τον χρήστη να κάνει optimization των resources του, οπότε δεν πρέπει να κλείνουν εφαρμογές με το χέρι.

Τώρα, αν μιλάμε για εφαρμογή η οποία παίζει με push notifications και είναι σχεδόν συνέχεια online, προφανώς αν την σκοτώσεις με το χέρι θα γλιτώσεις μπαταρία. Αλλά έτσι δεν χρησιμοποιείς την εφαρμογή "σωστά".

Καλησπέρα παίδες εγώ μετά από όλα αυτά το πάω για πούλημα, η συσκευή είναι γτπ@#&:@/$! Από το face Id μέχρι κ την Απλή κλήση! Τρίζουν τα κόκκαλα του Steve Jobs.. Κρίμα... Σκέτη αποτυχία..

Κάντο Restore as new

Μπορεί να στρώσει

Σκατά! Πάνω που άρχιζα διάβασμα για να το φτιάξω εγώ το σχετικό app...:D :D

Πάντως, μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τελευταία παράγραφος του άρθρου:

"Από την άλλη υπάρχουν εφαρμογές για το Android οι οποίες δημιουργούν ένα εικονικό notch στην οθόνη του smartphone, σε μια προσπάθεια εξομοίωσης της εμφάνισης του iPhone X, το οποίο πολλοί ήδη θεωρούν μια συσκευή fashion icon."

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Σκατά! Πάνω που άρχιζα διάβασμα για να το φτιάξω εγώ το σχετικό app...:D :D

Πάντως, μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τελευταία παράγραφος του άρθρου:

"Από την άλλη υπάρχουν εφαρμογές για το Android οι οποίες δημιουργούν ένα εικονικό notch στην οθόνη του smartphone, σε μια προσπάθεια εξομοίωσης της εμφάνισης του iPhone X, το οποίο πολλοί ήδη θεωρούν μια συσκευή fashion icon."
Σε διαβεβαιω ότι μόνο γι αυτό δεν την εκαναν για Android. Δεν κατάφερα να αντέξω πάνω από 5 λεπτα. Ειναι απλά για να δούμε πως είναι να ζεις έτσι....

Στάλθηκε από το SM-T705 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλα ρε σεις... Δε σας αρεσει η ελευθερια ενος λειτουργικου που το κανεις οπως θελεις?
:huh2:

\_(ツ)_/

(καλα μπορεις να το κανεις και πουτ@ν@, αλλα για αυτο υπαρχει το reset)

Να ειμασταν τενχολογικα αναλφαβητοι, να το καταλαβω. Αλλα εδω μεσα ειμαστε οι περισσοτεροι αρρωστοι με την τεχνολογια

Μια εφαρμογη ειναι που προσαρμοζει ενα μαυρο πλαισιο στην εκαστοτε ταπετσαρια του χρηστη και ουσιαστικά "κρυβει" ή εστω κανει blend το notch, μονο στην αρχικη οθονη. Ολες οι αλλες εφαρμογές θα εμφανιζουν κανονικά το notch. Φαινεται ομορφο, δε λεω.

https://www.youtube.com/watch?v=0VNjuoiAEd0