- 18 August 2006
- 17,275
Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X
Μα δεν υπαρχει στοκ, γι αυτό εκνευρίζομαι, τί νομίζεις;
Παίρνεις Χ...![]()
Μα δεν υπαρχει στοκ, γι αυτό εκνευρίζομαι, τί νομίζεις;

Παίρνεις Χ...![]()
Δεν το ήξερα αυτό.
Μάλλον πρέπει να το κόψω το συνήθειο!!!
"The iOS system is designed so that none of the above justifications for force quitting are true," he wrote in the post.
"Apps in the background are effectively βfrozenβ, severely limiting what they can do in the background and freeing up the RAM they were using. iOS is really, really good at this.
"It is so good at this that unfreezing a frozen app takes up way less CPU (and energy) than relaunching an app that had been force quit. Not only does force quitting your apps not help, it actually hurts.
βYour battery life will be worse and it will take much longer to switch apps if you force quit apps in the background.β
http://www.express.co.uk/life-style/science-technology/831702/iPhone-Close-Apps
Είμαι από τις 7 το πρωί στο 60% με 1,5 ώρα περίπου οθονη και 10 mail να συγχρονιζουν συνέχεια.Εμενα παντως το mail καταπινει την μπαταρια και κλεινοντας και ανοιγοντας το οποτε θελω να τσεκαρω για νεα μνμ, κερδιζω σε υπολοιπο μπαταρίας (κατι που μου κανει και απολυτως λογικο καθως οταν τρεχει στο backround τσεκαρει μνμ)
Είμαι από τις 7 το πρωί στο 60% με 1,5 ώρα περίπου οθονη και 10 mail να συγχρονιζουν συνέχεια.
Πάρε s8+ να σωθείς![]()
Memory optimization με προτίμηση σε μπουκωμενη μνήμη πρώτη φορά ακούω
Γιατί έχεις μάθει στο Android, γι αυτό.
Δεν μπουκώνει η μνήμη στο iOS όπως το εννοεις. Διάβασε το link πιο πάνω για λεπτομέρειες.
Καλησπέρα παίδες εγώ μετά από όλα αυτά το πάω για πούλημα, η συσκευή είναι γτπ@#&/$! Από το face Id μέχρι κ την Απλή κλήση! Τρίζουν τα κόκκαλα του Steve Jobs.. Κρίμα... Σκέτη αποτυχία..
Σε διαβεβαιω ότι μόνο γι αυτό δεν την εκαναν για Android. Δεν κατάφερα να αντέξω πάνω από 5 λεπτα. Ειναι απλά για να δούμε πως είναι να ζεις έτσι....Σκατά! Πάνω που άρχιζα διάβασμα για να το φτιάξω εγώ το σχετικό app...![]()
![]()
Πάντως, μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τελευταία παράγραφος του άρθρου:
"Από την άλλη υπάρχουν εφαρμογές για το Android οι οποίες δημιουργούν ένα εικονικό notch στην οθόνη του smartphone, σε μια προσπάθεια εξομοίωσης της εμφάνισης του iPhone X, το οποίο πολλοί ήδη θεωρούν μια συσκευή fashion icon."
Said no one everΟύτε όμως το Android αντέχεται πάνω από 5 λεπτά![]()
Υπερβολες, αλλά ας μη το αναλύσουμε, off topicSaid almost every iOS user![]()
Ούτε όμως το Android αντέχεται πάνω από 5 λεπτά![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.