[Επίσημο] iPhone X

Λοιπόν εδώ πχ βγάζει μάτι: χρησιμοποιώ stock wallpaper για να το δοκιμάσει οποίος μπορεί να μου πει. Πίσω έχω βιβλίο στο iBooks. Προφανώς δεν είναι θέμα οθόνης αφού φαίνεται στο YouTube, και το πιθανότερο είναι ότι κάτι έχουν κάνει στραβά με τα framerate του animation. Έχω όμως έναν μικρό φόβο μήπως έχει να κάνει με την GPU.

https://youtu.be/NnWuvKmBYgQ

O tempora o mores!

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά δεν μου το κανει. Ίσως να πρέπει όντως να το πας για αντικατάσταση.

(Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά 😋 ) μου κάνει για software...

Βέβαια και αντίστοιχα κουλό μου έκανε κάποια στιγμή ένα iPad και τελικά πήγε RMA για σιγουριά (και δεν ξαναέκανε) 👹

Παραλίγο να με πείσετε να το στείλω πίσω, αλλά έκανα μια βόλτα στα μαγαζιά όπου συνειδητοποίησα τα εξής:

Όλα τα iPhone X στις εκθέσεις κάνουν ακριβώς το ίδιο. Δύο δείγματα (ένα στην At&t και ένα στο Best Buy).

Ένα 8 Plus που πέτυχα κάνει ακριβώς το ίδιο.

Ένα iPhone 6s που είδα κάνει ακριβώς το ίδιο.

:D

Οπότε δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν:

1. Ο Τάκης έχει πάρει επόμενη βελτιωμένη έκδοση του iPhone από την Apple για beta testing :D :D :D
2. Κάτι ίσως να τρέχει με διαφορά στα hz μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής... και εκεί να γίνεται κάποια πατατιά στo timing των animations στο iOS 11, και δεν το'χα πάρει χαμπάρι ως τώρα γιατί δεν ψείριζα το 6s.

Last edited:
Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Παραλίγο να με πείσετε να το στείλω πίσω, αλλά έκανα μια βόλτα στα μαγαζιά όπου συνειδητοποίησα τα εξής:

Όλα τα iPhone X στις εκθέσεις κάνουν ακριβώς το ίδιο. Δύο δείγματα (ένα στην At&t και ένα στο Best Buy).

1. Ο Τάκης έχει πάρει επόμενη βελτιωμένη έκδοση του iPhone από την Apple για beta testing :D :D :D
2. Κάτι ίσως να τρέχει με διαφορά στα hz μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής... και εκεί να γίνεται κάποια πατατιά στo timing των animations στο iOS 11, και δεν το'χα πάρει χαμπάρι ως τώρα γιατί δεν ψείριζα το 6s.

Μάλλον το τελευταίο είναι. Εκτός και αν η Cosmote μας έδωσε τα 2 golden samples

Αν είχε να κάνει με τις διαφορετικές συχνότητες Ευρώπης vs Αμερικής θα φαινόταν μόνο κάτω από τεχνητό φως, και μάλιστα παλιομοδίτικο (όχι LED). Επίσης δεν θα μπορούσε να αποτυπωθεί στο screen capture που κάνετε.

Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα software.

Αν είχε να κάνει με τις διαφορετικές συχνότητες Ευρώπης vs Αμερικής θα φαινόταν μόνο κάτω από τεχνητό φως, και μάλιστα παλιομοδίτικο (όχι LED). Επίσης δεν θα μπορούσε να αποτυπωθεί στο screen capture που κάνετε.

Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα software.

Σωστό αυτό. Ίσως να παίζει κάτι Gpu related, γιατί αν είναι software, θα έπρεπε λογικά να το βλέπουν όλοι όσοι φορούν την ιδια έκδοση λογισμικού.
Άλλος με Χ να δοκιμάσει;

Το έχετε δοκιμάσει (εσύ και ο Μαέστρος) έχοντας το ίδιο background, σωστά;

Δοκίμασα τώρα και με το συγκεκριμένο background και σαν να φαίνεται κάτι αμυδρά πίσω από την frost οθόνη, αλλα δεν θα το χαρακτήριζα δα και flickering.
Πρέπει πραγματικά να ψάχνεις να το βρεις.
Αν εννοεί αυτό (που δεν νομίζω) θα μας πάρουν για τρελούς 😛

3. Φταιει το δαχτυλο σου.

Τέτοιου είδους flickering έχω σε όλα τα Dell laptop xps που είχα κι έχω τωρα.
Ειναι θεμα software, το κάνει σε όλα όσα εχω δοκιμάσει. Θέμα driver είναι, κάποιες παλιές version δεν το είχαν...

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Δοκίμασα τώρα και με το συγκεκριμένο background και σαν να φαίνεται κάτι αμυδρά πίσω από την frost οθόνη, αλλα δεν θα το χαρακτήριζα δα και flickering.
Πρέπει πραγματικά να ψάχνεις να το βρεις.
Αν εννοεί αυτό (που δεν νομίζω) θα μας πάρουν για τρελούς 

Καλά κι εγώ εξαρχής δεν είπα ότι κάνει τίποτα τρελό, θα το'χα στείλει πίσω πριν καν σας ρωτήσω :D

Απλά μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο το ότι γίνεται αφενός συστηματικά, αφετέρου μόνο σε δύο περιπτώσεις, όπου και οι δυο περιέχουν δυο layers εικόνας όπου το ένα μετακινείται από πάνω και το άλλο παραμένει ακίνητο. Γι'αυτό και κάνει μπαμ για software related, απλά με έβαλες σε υποψίες όταν λες ότι δε φαίνεται τίποτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Καλά κι εγώ εξαρχής δεν είπα ότι κάνει τίποτα τρελό, θα το'χα στείλει πίσω πριν καν σας ρωτήσω :D

Απλά μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο το ότι γίνεται αφενός συστηματικά, αφετέρου μόνο σε δύο περιπτώσεις, όπου και οι δυο περιέχουν δυο layers εικόνας όπου το ένα μετακινείται από πάνω και το άλλο παραμένει ακίνητο. Γι'αυτό και κάνει μπαμ για software related, απλά με έβαλες σε υποψίες όταν λες ότι δε φαίνεται τίποτα.

Όπως είδες και στο βίντεο, δεν φαίνεται κάτι. Το περίεργο είναι που σου εμφανίζεται όμως όπως λες συστηματικά και υποθέτω έντονα ώστε να το παρατηρήσεις.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

That’s Maestro! 

Guilty as charged. :BDGBGDB55:

Είναι ελαχιστότατο, εξαρτάται απ'τα wallpapers, αλλά η πιο έντονη εμφάνισή του είναι αν αποτύχει το faceID, όπου κάνει αυτό το χαρακτηριστικό μικρό shake το άνω layer. Εκεί, αν από κάτω υπάρχουν και notifications (3o layer) γίνεται της κακομοίρας. Για μερικά δέκατα του δευτερολέπτου βέβαια, αλλά αν ψάξεις, θα το δεις :D )

Ας πω κ εγώ τις εντυπώσεις μου μετά από 1 βδομάδα χρήσης ενός μαύρου Χ :worshippy:
Απίστευτα γρήγορο, όμορφο, καταπληκτική κάμερα, αναγνώριση προσώπου τάχιστη, μετά από λίγες ημέρες εκμάθησης, μια χαρά με τις νέες χειρονομίες. :music-smiley-005:
Γλύτωσα κ 150 ευρώ λόγω του deal365 κ όλα καλά. Θα είναι τηλέφωνο που θα κρατήσω αρκετά χρόνια, όπως το 6άρι ή το 5άρι που είχα.

Δείγμα φωτογραφίων : http://avclub.gr/forum/showthread.php/159841-Hxos-eikona-show-2017/page8