Χμ... να το πάω πίσω αλλά φοβάμαι τι θα μου τύχει στο επόμενο, ψάχνοντας για flickering στο google είδα κάτι ΠΟΛΥ τραγικά πράγματα...
Παραλίγο να με πείσετε να το στείλω πίσω, αλλά έκανα μια βόλτα στα μαγαζιά όπου συνειδητοποίησα τα εξής:
Όλα τα iPhone X στις εκθέσεις κάνουν ακριβώς το ίδιο. Δύο δείγματα (ένα στην At&t και ένα στο Best Buy).
Ένα 8 Plus που πέτυχα κάνει ακριβώς το ίδιο.
Ένα iPhone 6s που είδα κάνει ακριβώς το ίδιο.
![]()
Οπότε δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
1. Ο Τάκης έχει πάρει επόμενη βελτιωμένη έκδοση του iPhone από την Apple για beta testing![]()
![]()
2. Κάτι ίσως να τρέχει με διαφορά στα hz μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής... και εκεί να γίνεται κάποια πατατιά στo timing των animations στο iOS 11, και δεν το'χα πάρει χαμπάρι ως τώρα γιατί δεν ψείριζα το 6s.
Αν είχε να κάνει με τις διαφορετικές συχνότητες Ευρώπης vs Αμερικής θα φαινόταν μόνο κάτω από τεχνητό φως, και μάλιστα παλιομοδίτικο (όχι LED). Επίσης δεν θα μπορούσε να αποτυπωθεί στο screen capture που κάνετε.
Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα software.
Το έχετε δοκιμάσει (εσύ και ο Μαέστρος) έχοντας το ίδιο background, σωστά;
Παραλίγο να με πείσετε να το στείλω πίσω, αλλά έκανα μια βόλτα στα μαγαζιά όπου συνειδητοποίησα τα εξής:
Όλα τα iPhone X στις εκθέσεις κάνουν ακριβώς το ίδιο. Δύο δείγματα (ένα στην At&t και ένα στο Best Buy).
Ένα 8 Plus που πέτυχα κάνει ακριβώς το ίδιο.
Ένα iPhone 6s που είδα κάνει ακριβώς το ίδιο.
![]()
Οπότε δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
1. Ο Τάκης έχει πάρει επόμενη βελτιωμένη έκδοση του iPhone από την Apple για beta testing![]()
![]()
2. Κάτι ίσως να τρέχει με διαφορά στα hz μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής... και εκεί να γίνεται κάποια πατατιά στo timing των animations στο iOS 11, και δεν το'χα πάρει χαμπάρι ως τώρα γιατί δεν ψείριζα το 6s.
Δοκίμασα τώρα και με το συγκεκριμένο background και σαν να φαίνεται κάτι αμυδρά πίσω από την frost οθόνη, αλλα δεν θα το χαρακτήριζα δα και flickering.
Πρέπει πραγματικά να ψάχνεις να το βρεις.
Αν εννοεί αυτό (που δεν νομίζω) θα μας πάρουν για τρελούς
Καλά κι εγώ εξαρχής δεν είπα ότι κάνει τίποτα τρελό, θα το'χα στείλει πίσω πριν καν σας ρωτήσω![]()
Απλά μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο το ότι γίνεται αφενός συστηματικά, αφετέρου μόνο σε δύο περιπτώσεις, όπου και οι δυο περιέχουν δυο layers εικόνας όπου το ένα μετακινείται από πάνω και το άλλο παραμένει ακίνητο. Γι'αυτό και κάνει μπαμ για software related, απλά με έβαλες σε υποψίες όταν λες ότι δε φαίνεται τίποτα.
Πρέπει πραγματικά να ψάχνεις να το βρεις.
That’s Maestro!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.