Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X
Στάλθηκε από το SM-T705 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέχασες το τρομερό antennagate και το περίφημο "δε φταιει η συσκευη, εσεις το κρατάτε λαθος!"''Τυχαια'' φαντάζομαι δεν εβαλαν και εκεινο το κουλό delay στο calculator (που εσπαγε νεύρα και οδηγούσε σε λάθη).
Όπως ''τυχαια'' δεν εκαναν και την ιστορία με το cpu throttling και τις μπαταρίες (που τους απεφερε πωλήσεις νέων iPhone).
Και ολως τυχαιως, όταν εγινε ο κακός χαμός (από ''haters'') τα διορθωσαν.
Και μιας και μιλάμε για εργονομία, να θυμίζω το magic mouse που είναι ο ορισμός του αντιεργονομικού ποντικού, ενός από τα σημαντικότερα εργαλεία για τη χρηση ενός υπολογιστή και το νο.1 σε αναγκη καλής εργονομίας.
Προφανως δλδ δεν δεχόμαστε άκριτα ότι μας σερβίρουν αλλά κρίνουμε βάσει της πραγματικότητας.
Και η πραγματικότητα λέει πχ ότι το να μπορείς να κλείνεις ευκολα ένα app (για διάφορους λόγους - πχ οταν τρωει πόρους / μπαταρία είναι σημαντικό.
Θυμίζω πχ ότι εμενα το mail app είναι η κυρια εφαρμογή κατανάλωσης μπαταρίας και ειδικά όταν εχω χαμηλή μπαταρία, είναι σημαντικό να μπορώ να κλείνω άμεσα και εύκολα την εφαρμογή (χωρίς πχ να χρειάζεται να μπω στις ρυθμίσεις και να απενεργοποιώ / ενεργοποιώ κάθε φορά την επιλογή για backroung activity που είπες).
Anyway, μη το κανουμε παλι flame το θεμα...
Στάλθηκε από το SM-T705 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk