[Επίσημο] iPhone X

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Μα δεν κατάλαβες. Και για το πρόβλημα της μπαταρίας φταίει ότι το iPhone είναι πολύ καλό ("ειτε η γρηγορη CPU τραβούσε πολύ ρευμα που δεν είχαν οι ψόφιες μπαταριες και έκλεινε η συσκευή") :bigcry: κλαιω

Στην ειρωνία είσαι πρώτος, να σκαμπαζες και τίποτα περί τεχνολογιας καλά θα ήτανε...

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Στην ειρωνία είσαι πρώτος, να σκαμπαζες και τίποτα περί τεχνολογιας καλά θα ήτανε...

Οτι μπορεί ο καθένας -bye-

Αληθεύει ότι η επισκευή της πλάτης σε περίπτωση ραγίσματος κοστίζει 550 ευρώ;

Δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια.Αλλωστε με
λιγότερα λεφτά υπάρχει προγραμμα αντικατάστασης όλου του τηλεφώνου από την Apple σε περίπτωση ατυχήματος.

Σαφως και ισχυει, μιλαμε για την ακριβη ναυαρχιδα που φερνει ζεστο χρημα στα απλέικα. 549 δολλαρια νομιζω, σε ευρω βαλε καμια 100 ακομα.

Σαφως και ισχυει, μιλαμε για την ακριβη ναυαρχιδα που φερνει ζεστο χρημα στα απλέικα. 549 δολλαρια νομιζω, σε ευρω βαλε καμια 100 ακομα.

Που το είδες αυτό;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Για το 549?

Εχει ανακοινωθεί απο τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του.

Ναι αλλά που; Εγώ μόνο ως φήμη το έχω διαβάσει έδω μέσα.
Και μου φαίνεται περίεργο επειδή πχ πέρσι που μου έσπασε η οθόνη του iPhone 7, πήρα μέσω Apple νέο τηλέφωνο με αντικατάσταση του παλιού για 350 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Ναι αλλά που; Εγώ μόνο ως φήμη το έχω διαβάσει έδω μέσα.
Και μου φαίνεται περίεργο επειδή πχ πέρσι που μου έσπασε η οθόνη του iPhone 7, πήρα μέσω Apple νέο τηλέφωνο με αντικατάσταση του παλιού για 350 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

menu στα απλέικα

ffa95151d5f0f96714a4c285e4a4e538.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Α, κατάλαβα. Αυτό δεν είναι το κόστος επίσκευης, αλλά το κόστος αντικατάστασης όλης της συσκευής αν πάθει ζημιά εκτός εγγύησης.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Α, κατάλαβα. Αυτό δεν είναι το κόστος επίσκευης, αλλά το κόστος αντικατάστασης όλης της συσκευής αν πάθει ζημιά εκτός εγγύησης.

Δεν νομιζω να αναφέρει αυτο η λίστα.
Θυμισου το παραδειγμα που ανεφερες εσυ με τα 350 και βρες το στη λιστα. Προφανώς η δεξια στήλη ΔΕΝ ειναι για αντικατασταση συσκευής.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Δεν νομιζω να αναφέρει αυτο η λίστα.
Θυμισου το παραδειγμα που ανεφερες εσυ με τα 350 και βρες το στη λιστα. Προφανώς η δεξια στήλη ΔΕΝ ειναι για αντικατασταση συσκευής.

Αν είναι από το επίσημο site της Apple, σίγουρα αυτό είναι. Για το 7 λέει 319 USD, και εγώ πλήρωσα νομίζω 350 Ευρω στην Ελλάδα μέσω isystem.
Και δεν αναφέρει για ράγισμα πλατης, αλλα "other damage".
Προφανώς είναι το πρόγραμμα αντικατάστασης που έλεγα.

Δηλαδή αν σου σπάσει η πλάτη, σου παρέχει και κάποια άλλη επιλογή η Apple;

Ότι και ζημια να πάθεις, σου δίνει την option να το αλλάξεις έναντι συγκεκριμένου τιμήματος ανά μοντέλο.
Η μονη εξαίρεση είναι η αλλαγη οθόνης που πλέον την κάνει inhouse και με χαμηλότερη τιμή.

Πιο πρότυπο θα έχουμε μελλοντικά 18:9 βλέπω πολλά κινητά. Μας τελείωσε το 16:9?

send from my nexus 5 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Αν είναι από το επίσημο site της Apple, σίγουρα αυτό είναι. Για το 7 λέει 319 USD, και εγώ πλήρωσα νομίζω 350 Ευρω στην Ελλάδα μέσω isystem.
Και δεν αναφέρει για ράγισμα πλατης, αλλα "other damage".
Προφανώς είναι το πρόγραμμα αντικατάστασης που έλεγα.

Αν ειναι ετσι, δεν καταλαβα οτι στα 350 που ανεφερες στο προηγουμενο ποστ σου εννοούσες αλλαγή συσκευής.
Οπως και να εχει, τραγικές τιμές. Βαλτε ολοι balistix και otterbox :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Αν ειναι ετσι, δεν καταλαβα οτι στα 350 που ανεφερες στο προηγουμενο ποστ σου εννοούσες αλλαγή συσκευής.
Οπως και να εχει, τραγικές τιμές. Βαλτε ολοι balistix :p

Μα το έγραψα από την πρωτη στιγμή ότι είναι αλλαγη συσκευής.
Και δεν θεωρω καθόλου τραγικό το κόστος όταν πχ από δικό σου λάθος καταστραφεί η συσκευή (πχ σου πέσει από ένα όροφο κάτω όπως εμενα) και μπορείς να πάρεις νέα με 350-600 Ευρω αντί να σκάσεις 800-1200.
Δεν μιλάμε για ζημια εντός εγγύησης, αλλα εκτος εγγύησης.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Ότι και ζημια να πάθεις, σου δίνει την option να το αλλάξεις έναντι συγκεκριμένου τιμήματος ανά μοντέλο.
Η μονη εξαίρεση είναι η αλλαγη οθόνης που πλέον την κάνει inhouse και με χαμηλότερη τιμή.

Οπότε, πρακτικά, αν σου πέσει και σπάσει η γυάλινη πλάτη, σκας 500-600 . Οκ.