spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,264
αυτο δεν εγινε λογω κραξιματος, λογω ανταγωνισμου εγινε.
Ίδιο πράγμα με αλλά λόγια.
αυτο δεν εγινε λογω κραξιματος, λογω ανταγωνισμου εγινε.
Και πάλι σε real life speed τεστ είναι πιο αργό στο 90% των εφαρμογών και παιχνιδιών σε σχέση με ναυαρχίδες android...
Που πας και ανακαλύπτεις τα πιο άκυρα συγκριτικά, είναι πραγματικά απορίας αξιον![]()
Οντως δεν ειναι τοσο εγκυρο οσο οι αναλυσεις σου γιατι η οθονη 768p ειναι πλεονεκτημα για ενα κινητο.![]()
Που πας και ανακαλύπτεις τα πιο άκυρα συγκριτικά, είναι πραγματικά απορίας αξιον![]()
Αυτό από μόνο του δεν τον κάνει Αμερικάνο..![]()
Τόσα ξέρεις, τόσα καταλαβαίνεις, δεν σε παρεξηγώ![]()
H πλάκα είναι ότι αυτά τα άκυρα συγκριτικά συνοδεύονται πάντα από την περιγραφή 'real life test', λες και αυτό ακριβώς κάνει κανείς στη real life, ανάβει 35 προγράμματα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα.
Τι ξέρω και τι όχι έχει αποδειχθεί στην διάρκεια των τελευταίων ετών.
H Apple θα με δικαιώσει ακόμη μια φορά. Άλλοι έχουν εκτεθεί με όσα γράφουν αλλά η πραγματικότητα τους διαψεύδει πανηγυρικά.
Ενώ να υποθέσω ότι το Geekbench που τρέχουν διάφορα site και μας πρήζουν για την δήθεν υπεροχή της Apple το τρέχει ο κάθε χρήστης καθημερινά στο κινητό του.
Από ότι βλέπω το εφαρμόζεις εσύ πρώτος ....το δούλεμα πάει σύννεφο από αυτά που έγραφες τα προηγούμενα χρόνια για τις οθόνες 4" , κάμερες 1 mp , IPS vs AMOLED , antenna gate , bent gate , battery gate κτλ κτλ αλλά εσύ συνεχίζεις απτόητος και είσαι έτοιμος για τις νέες ...τούμπες του μήλου.
Πάντως λίγο που το´παιξα προχθές, δεν το αισθάνεσαι καθόλου Premium. Παρ'ολο που δοκίμασα το κοκκινάκι (με διαφορά το πιο όμορφο), τα bezels φωνάζουν από μακριά ότι, well, this is OK, but, not the real thing.
Επανέρχομαι στο αρχικό μου συμπέρασμα λοιπόν: Για 500-600 θα ήταν μια χαρά. Και στο κάτω κάτω, ας αφαιρούσαν κάποια άχρηστα premium features (πχ ας έβαζαν τον A11). Τώρα, σ'αυτήν την τιμή δε μου κάνει ιδιαίτερα λογική αγορά.
Πάντως λίγο που το´παιξα προχθές, δεν το αισθάνεσαι καθόλου Premium. Παρ'ολο που δοκίμασα το κοκκινάκι (με διαφορά το πιο όμορφο), τα bezels φωνάζουν από μακριά ότι, well, this is OK, but, not the real thing.
Επανέρχομαι στο αρχικό μου συμπέρασμα λοιπόν: Για 500-600 θα ήταν μια χαρά. Και στο κάτω κάτω, ας αφαιρούσαν κάποια άχρηστα premium features (πχ ας έβαζαν τον A11). Τώρα, σ'αυτήν την τιμή δε μου κάνει ιδιαίτερα λογική αγορά.
Δεν ειναι τυχαιο που μειωθηκε η παραγωγη του κατα 25% γιατι ανεβηκε η ζητηση για τα 8 και 8+ κατα 25%... Η apple ειχε ζητησει 60 γραμμες παραγωγης απο την Foxconn αλλα τελικα λειτουργουν οι 45 και η η Foxconn λεει οτι δεν βλεπει ζητηση για να αυξησει την παραγωγη. 100.000/ημερα λιγοτερα Xr απο τις προβλεψεις της apple...
Ποιος μιλησε για φημες;Οι ίδιες φήμες κυκλοφορούσαν πέρσι για το Χ και είδες ποσο μοσχοπουλησε...
Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή το 8αρι η το 7ρι με μεγαλύτερα bezels σου φαίνονταν πιο premium? Γιατί στη θέση του 8ριου βγήκε και μάλιστα με πολύ καλύτερα specs.
Και την apple δεν την ενδιαφέρει το mid-low segment της αγοράς όποτε σε 500-600 range δεν θα το έβγαζε ποτε.
Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή το 8αρι η το 7ρι με μεγαλύτερα bezels σου φαίνονταν πιο premium? Γιατί στη θέση του 8ριου βγήκε και μάλιστα με πολύ καλύτερα specs.
Και την apple δεν την ενδιαφέρει το mid-low segment της αγοράς όποτε σε 500-600 range δεν θα το έβγαζε ποτε.
Δεν έχει να κάνει με bezels.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.