[Επίσημο] iPhone XR

Και πάλι σε real life speed τεστ είναι πιο αργό στο 90% των εφαρμογών και παιχνιδιών σε σχέση με ναυαρχίδες android...

Που πας και ανακαλύπτεις τα πιο άκυρα συγκριτικά, είναι πραγματικά απορίας αξιον

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xr

Οντως δεν ειναι τοσο εγκυρο οσο οι αναλυσεις σου γιατι η οθονη 768p ειναι πλεονεκτημα για ενα κινητο.

Τόσα ξέρεις, τόσα καταλαβαίνεις, δεν σε παρεξηγώ ;)

Που πας και ανακαλύπτεις τα πιο άκυρα συγκριτικά, είναι πραγματικά απορίας αξιον

H πλάκα είναι ότι αυτά τα άκυρα συγκριτικά συνοδεύονται πάντα από την περιγραφή 'real life test', λες και αυτό ακριβώς κάνει κανείς στη real life, ανάβει 35 προγράμματα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα.

Αυτό από μόνο του δεν τον κάνει Αμερικάνο.. ;)

Του δίνει αμερικάνικες τσέπες όμως. Πόσο μάλλον γιουτιουμπερ ων, πληρώνει καλά η Γκούγκλ.

Χαλάλι του πάντως, με διαφορά ο καλύτερος reviewer, κάνει σοβαρότατο review από άποψη τεχνικής ανάλυσης της συσκευής, αλλά το κάνει και με τρόπο που το παρακολουθείς χωρίς να βαρεθείς ούτε στιγμή.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xr

Τόσα ξέρεις, τόσα καταλαβαίνεις, δεν σε παρεξηγώ ;)

Τι ξέρω και τι όχι έχει αποδειχθεί στην διάρκεια των τελευταίων ετών.

H Apple θα με δικαιώσει ακόμη μια φορά. Άλλοι έχουν εκτεθεί με όσα γράφουν αλλά η πραγματικότητα τους διαψεύδει πανηγυρικά.

H πλάκα είναι ότι αυτά τα άκυρα συγκριτικά συνοδεύονται πάντα από την περιγραφή 'real life test', λες και αυτό ακριβώς κάνει κανείς στη real life, ανάβει 35 προγράμματα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα.

Ενώ να υποθέσω ότι το Geekbench που τρέχουν διάφορα site και μας πρήζουν για την δήθεν υπεροχή της Apple το χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης καθημερινά στο κινητό του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xr

Τι ξέρω και τι όχι έχει αποδειχθεί στην διάρκεια των τελευταίων ετών.

H Apple θα με δικαιώσει ακόμη μια φορά. Άλλοι έχουν εκτεθεί με όσα γράφουν αλλά η πραγματικότητα τους διαψεύδει πανηγυρικά.

Ενώ να υποθέσω ότι το Geekbench που τρέχουν διάφορα site και μας πρήζουν για την δήθεν υπεροχή της Apple το τρέχει ο κάθε χρήστης καθημερινά στο κινητό του.

Μην ακούς τι λένε τι άλλοι, σημασία έχει να είσαι εσυ ευχαριστημένος με τον εαυτό σου

Από ότι βλέπω το εφαρμόζεις εσύ πρώτος ....το δούλεμα πάει σύννεφο από αυτά που έγραφες τα προηγούμενα χρόνια για τις οθόνες 4" , κάμερες 1 mp , IPS vs AMOLED , antenna gate , bent gate , battery gate κτλ κτλ αλλά εσύ συνεχίζεις απτόητος και είσαι έτοιμος για τις νέες ...τούμπες του μήλου.

Από ότι βλέπω το εφαρμόζεις εσύ πρώτος ....το δούλεμα πάει σύννεφο από αυτά που έγραφες τα προηγούμενα χρόνια για τις οθόνες 4" , κάμερες 1 mp , IPS vs AMOLED , antenna gate , bent gate , battery gate κτλ κτλ αλλά εσύ συνεχίζεις απτόητος και είσαι έτοιμος για τις νέες ...τούμπες του μήλου.

Το ότι δεν καταλαβαίνεις τι γράφω, δεν σε βοηθάει. Άσε τα επί προσωπικού και πάμε παρακάτω...

Πάντως λίγο που το´παιξα προχθές, δεν το αισθάνεσαι καθόλου Premium. Παρ'ολο που δοκίμασα το κοκκινάκι (με διαφορά το πιο όμορφο), τα bezels φωνάζουν από μακριά ότι, well, this is OK, but, not the real thing.

Επανέρχομαι στο αρχικό μου συμπέρασμα λοιπόν: Για 500-600 θα ήταν μια χαρά. Και στο κάτω κάτω, ας αφαιρούσαν κάποια άχρηστα premium features (πχ ας έβαζαν τον A11). Τώρα, σ'αυτήν την τιμή δε μου κάνει ιδιαίτερα λογική αγορά.

Πάντως λίγο που το´παιξα προχθές, δεν το αισθάνεσαι καθόλου Premium. Παρ'ολο που δοκίμασα το κοκκινάκι (με διαφορά το πιο όμορφο), τα bezels φωνάζουν από μακριά ότι, well, this is OK, but, not the real thing.

Επανέρχομαι στο αρχικό μου συμπέρασμα λοιπόν: Για 500-600 θα ήταν μια χαρά. Και στο κάτω κάτω, ας αφαιρούσαν κάποια άχρηστα premium features (πχ ας έβαζαν τον A11). Τώρα, σ'αυτήν την τιμή δε μου κάνει ιδιαίτερα λογική αγορά.

Δεν ειναι τυχαιο που μειωθηκε η παραγωγη του κατα 25% γιατι ανεβηκε η ζητηση για τα 8 και 8+ κατα 25%... Η apple ειχε ζητησει 60 γραμμες παραγωγης απο την Foxconn αλλα τελικα λειτουργουν οι 45 και η η Foxconn λεει οτι δεν βλεπει ζητηση για να αυξησει την παραγωγη. 100.000/ημερα λιγοτερα Xr απο τις προβλεψεις της apple...

Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή το 8αρι η το 7ρι με μεγαλύτερα bezels σου φαίνονταν πιο premium? Γιατί στη θέση του 8ριου βγήκε και μάλιστα με πολύ καλύτερα specs.
Και την apple δεν την ενδιαφέρει το mid-low segment της αγοράς όποτε σε 500-600 range δεν θα το έβγαζε ποτε.

Δεν ειναι τυχαιο που μειωθηκε η παραγωγη του κατα 25% γιατι ανεβηκε η ζητηση για τα 8 και 8+ κατα 25%... Η apple ειχε ζητησει 60 γραμμες παραγωγης απο την Foxconn αλλα τελικα λειτουργουν οι 45 και η η Foxconn λεει οτι δεν βλεπει ζητηση για να αυξησει την παραγωγη. 100.000/ημερα λιγοτερα Xr απο τις προβλεψεις της apple...

Οι ίδιες φήμες κυκλοφορούσαν πέρσι για το Χ και είδες ποσο μοσχοπουλησε...

Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή το 8αρι η το 7ρι με μεγαλύτερα bezels σου φαίνονταν πιο premium? Γιατί στη θέση του 8ριου βγήκε και μάλιστα με πολύ καλύτερα specs.
Και την apple δεν την ενδιαφέρει το mid-low segment της αγοράς όποτε σε 500-600 range δεν θα το έβγαζε ποτε.

Σε αίσθηση στο χέρι είναι σαφέστατα λιγότερο premium από την 8 σειρά.
Δεν έχει να κάνει με bezels.

Καταρχήν, το 7άρι και 8άρι (αντίστοιχα και το 6άρι) ποτέ δε μου φάνηκαν ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένα ή ιδιαίτερα premium feeling μοντέλα. Ίσως μόνο το fingerprint magnet piano black να έδινε έναν άλλο αέρα στη συσκευή.

Επίσης, το 6-8άρι είναι κινητό μιας άλλης εποχής που μας τέλειωσε ανεπιστρεπτί. Οπότε η σύγκριση με μοντέλο του (τέλους του) 2018 είναι ατυχής!

Δεν έχει να κάνει με bezels.

Η μισή αλήθεια.

Δεν είναι τα bezels που κάνουν τη διαφορά (θυμίζω το κλασσικό παράδειγμα του 5s που ήταν η ομορφότερη συσκευή που έχουμε δει, παρά τα bezels). Όμως επί του προκειμένου, σε ένα bezel-less design, το να βλέπεις τις, έστω και μικρές, φαρδιές μπάρες γύρω γύρω σε χαλάει.

Εγώ που το είδα σε κόκκινο από κοντά, σαφως και το θεωρώ όμορφο και premium.... Μ άρεσε πολύ περισσότερο από τα 8, αλλά και από τα XS , λόγω χρώματος.
Όσο και να προσπάθησα, διαφορά στην οθόνη δεν είδα, σε νορμάλ φωτισμό, και αν έκανε γύρω στα 600 θα το θεωρούσα απόλυτο vfm. Όσο κάνει δηλ. Περίπου στην Αμερική.
Είχε και σωστό μέγεθος για τα χέρια μου, λίγο μεγαλυτερο από το xs, λίγο μικρότερο από το max.

Αν ήμουν ακόμα στο οικοσύστημα της Apple, αυτό θα επέλεγα χωρις ενδοιασμό (στη τιμή που ανέφερα), από Αμερική.

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

Απ' ότι φαίνεται μια σημαντική μερίδα των πελατών της νοιάζεται αρκετά για την τιμή:

"Yet the California-based tech company instead is requesting more of the older iPhone 8 and iPhone 8 Plus models, which are up to 20% cheaper than the XR's starting price of $749."

Είναι το κοινό που πηγαίνει στο Apple Store και λέει "ποιο είναι το φτηνότερο iPhone που μπορώ να αγοράσω;".