ευτυχως που ανηκω στο 0,1% !!!![]()
Ποιες λες; Γενικά ποστάρω μόνο φωτογραφίες που είναι πολύ δύσκολες, είτε με ελάχιστο εως μηδενικό φως είτε με τρελες απαιτησεις δυναμικού εύρους, για να δούμε τα όρια της κάμερας και τις διαφορές με το προηγούμενο. Αλλιώς, άμα θέλετε να αρχίσω τις «πέφτει σαγόνι», με ιδανικό φως κλπ, έχω μπόλικες.![]()
Ποιες λες; Γενικά ποστάρω μόνο φωτογραφίες που είναι πολύ δύσκολες, είτε με ελάχιστο εως μηδενικό φως είτε με τρελες απαιτησεις δυναμικού εύρους, για να δούμε τα όρια της κάμερας και τις διαφορές με το προηγούμενο. Αλλιώς, άμα θέλετε να αρχίσω τις «πέφτει σαγόνι», με ιδανικό φως κλπ, έχω μπόλικες.![]()
Αποκτήσατε και εσείς stereo recording? Έλα ρε! Καιρός ήταν!
Αυτό που για μένα είναι σημαντική βελτίωση αλλά τώρα μόλις είδα για πρώτη φορά να το αναφέρουν είναι το auto focus στην μπροστινή κάμερα.
Υπαρχει περιορισμος στην εγγραφη βιντεο 4Κ@60 ?
Κοιτώντας τα χαρακτηριστικά του Χ και του Xs έχω μια απορία. Που οφείλεται η μεγάλη διαφορά στη λήψη υπέρ του Xs;
32% μεγαλύτερος αισθητήρας, smart hdr, αυτά κυρίως
:a0210:
Το smart HDR δεν έχει να κάνει με software;
...A12 Bionic chip’s Neural engine, machine learning, artificial intelligence, computer vision and the latest computational photography advancements....)
Οχι ακριβώς, ειναι συνδιααμος software με νέο hardware (A12 Bionic chip’s Neural engine, machine learning, artificial intelligence, computer vision and the latest computational photography advancements.)
http://www.idownloadblog.com/2018/09/19/about-smart-hdr/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.