[Επίσημο] iPhone Xs | Xs Max

Το Χ ήταν εξαιρετικό τηλέφωνο στη φωτογραφία. Κανείς δεν μπορεί να με πείσει ότι αυτές ήταν οι πραγματικές του δυνατότητες. Ειδικά ότανν έχει κυκλοφορήσει ο αντικαταστάτης του και αυτό έχει αποσυρθεί από την αγορά.

Η φωτογραφική μου μηχανή θα μείνει εξίσου καλή και δεν θα έχει καμιά απολύτως σχέση με τα τηλέφωνα της μεσαίας κυκλοφορίας μετά την απόσυρσή του.

Όλα τα άλλα είναι για να κοριδεύουμε τους εαυτούς μας.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Το Χ ήταν εξαιρετικό τηλέφωνο στη φωτογραφία. Κανείς δεν μπορεί να με πείσει ότι αυτές ήταν οι πραγματικές του δυνατότητες. Ειδικά ότανν έχει κυκλοφορήσει ο αντικαταστάτης του και αυτό έχει αποσυρθεί από την αγορά.

Η φωτογραφική μου μηχανή θα μείνει εξίσου καλή και δεν θα έχει καμιά απολύτως σχέση με τα τηλέφωνα της μεσαίας κυκλοφορίας μετά την απόσυρσή του.

Όλα τα άλλα είναι για να κοριδεύουμε τους εαυτούς μας.

Προφανως και βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες για κινητό, απλα οι μικροί αισθητήρες των κινητών τα βρίσκουν συχνά-πυκνά σκουρα σε δύσκολες συνθήκες όπως με το φως κόντρα.
Εδω έρχεται το software και τα νέα κολπάκια με το neural engine που ίσως βελτιώνουν real time την εικόνα. Θα το δούμε.
Παντως, το συγκεκριμένο παράδειγμα ήταν όντως ακραιο. Ισως παρότι το HDR ήταν στο auto, να μην ενεργοποιήθηκε ποτε.
Αν τελικά το πάρω, θα κάνω μερικές Α-Β για να δούμε διαφορες.

ενταξει η ολη φαση ειναι παρτε το νεο πεταχτε το παλιο δηλαδη μπουρδες. Εχω το 10 και καμια φορα δεν εχει τραβηξει τοο μαπα φωτο.Δηλαδη μας λεει οτι στην πραγματικοτητα στο νεο τηλεφωνο το hdr ειναι παντα ενεργοποιημενο και στην auto ληψη φωτογραφια στο νεο θα βγαλεο σουπερ ντουπερ. Αν ηθελε να ειναι αντικειμενικος θα επρεπε να τραβηξει με το 10 με ενεργοποιημενο επισης το hdr και να εκανε την συγκριση. Στην ουσια περα απο την αυτη καθευατη λειτουργια/αναλυση/επεξεργασια της εικονας που μπορει να γινετε στην νεα συσκευη η πραγματικη διαφορα ειναι οτι στην μια περιπτωση το auto το hdr ειναι μονιμα ενεργοποιημενο ενω στο 10 δεν επεμβαινει παντα και ας ειναι στο auto. μπαρμπουτσαλα, για αυτο στην αλλη μου γραμμη που εχω το 7+ δεν θα αναβαθμισω την συσκευη γιατι η μηλοεταιρια μας δουλευει ψλο γαζι.

ενταξει η ολη φαση ειναι παρτε το νεο πεταχτε το παλιο δηλαδη μπουρδες. Εχω το 10 και καμια φορα δεν εχει τραβηξει τοο μαπα φωτο.Δηλαδη μας λεει οτι στην πραγματικοτητα στο νεο τηλεφωνο το hdr ειναι παντα ενεργοποιημενο και στην auto ληψη φωτογραφια στο νεο θα βγαλεο σουπερ ντουπερ. Αν ηθελε να ειναι αντικειμενικος θα επρεπε να τραβηξει με το 10 με ενεργοποιημενο επισης το hdr και να εκανε την συγκριση. Στην ουσια περα απο την αυτη καθευατη λειτουργια/αναλυση/επεξεργασια της εικονας που μπορει να γινετε στην νεα συσκευη η πραγματικη διαφορα ειναι οτι στην μια περιπτωση το auto το hdr ειναι μονιμα ενεργοποιημενο ενω στο 10 δεν επεμβαινει παντα και ας ειναι στο auto. μπαρμπουτσαλα, για αυτο στην αλλη μου γραμμη που εχω το 7+ δεν θα αναβαθμισω την συσκευη γιατι η μηλοεταιρια μας δουλευει ψλο γαζι.

Καμια σχέση. Δεν είπε κανεις "παρτε το νέο, πεταχτε το παλιο", το αντίθετο. Αν έχεις το Χ, δεν έχεις σοβαρό λόγο αναβάθμισης.
Απλα η τεχνολογία προχωρα. Και το smart HDR σε συνδιασμο με τον νέο 32% μεγαλύτερο σενσορα και το neural engine, προφανώς θα μας δώσει καλύτερα αποτελεσματα. Ποσο καλύτερα; Θα δούμε.
Οσο για τον αν το Χ βγάζει μάπα φωτός, συνήθως όχι, αλλα μου έχει συμβεί να βγάλω μια ανάλογη φωτό σαν του test και έψαχνα να βρω τι παίχθηκε.
Αν την βρω και δεν την έχω σβήσει, θα την ποσταρω.

με αυτα τα δειγματα φωτο και τις συγκρισεις εμμεσα αυτο σου λεει, παρτε το νεο γιατι σε σχεση με το περσυνο αυτο σπερνει στις φωτο, να δειτε και μονοι σας. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε, σιγουρα η τεχνολογια προχωρα αλλα σε αυτη την περιπτωση δεν το λες και τρελο βημα μπροστα.

με αυτα τα δειγματα φωτο και τις συγκρισεις εμμεσα αυτο σου λεει, παρτε το νεο γιατι σε σχεση με το περσυνο αυτο σπερνει στις φωτο, να δειτε και μονοι σας. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε, σιγουρα η τεχνολογια προχωρα αλλα σε αυτη την περιπτωση δεν το λες και τρελο βημα μπροστα.

Τρελα βήματα δεν γίνονται ποτε σε year-to-year upgrades. Αν όμως συγκρίνεις με 2-3 γενιές πίσω, δεν πιστεύεις στα ματια σου.

Σωστα είχα καταλάβει. Το HDR ήταν ενεργοποιημένο, το επιβεβαίωσε ο reviewer:

To auto σημαίνει υποχρεωτικά ενεργοποίηση του hdr στα iphone, ή ενεργοποίηση υπό όρους, άρα μπορεί στη φωτό το hdr του Χ για τον α ή β λόγο να μην ενεργοποιήθηκε; Γιατί οι λειτουργίες auto αυτό κάνουν συνήθως, υπό όρους ενεργοποίηση...

Οπότε σε μία τέτοια περίπτωση αυτό που αποδεικνύεται δεν είναι πόσο καλύτερο είναι το hdr του xs από αυτό του x, αλλά πόσο καλύτερα δουλεύει η αυτόματη ενεργοποίηση του hdr στο xs...

To auto σημαίνει υποχρεωτικά ενεργοποίηση του hdr στα iphone, ή ενεργοποίηση υπό όρους, άρα μπορεί στη φωτό το hdr του Χ για τον α ή β λόγο να μην ενεργοποιήθηκε; Γιατί οι λειτουργίες auto αυτό κάνουν συνήθως, υπό όρους ενεργοποίηση...

Οπότε σε μία τέτοια περίπτωση αυτό που αποδεικνύεται δεν είναι πόσο καλύτερο είναι το hdr του xs από αυτό του x, αλλά πόσο καλύτερα δουλεύει η αυτόματη ενεργοποίηση του hdr στο xs...

Το έγραψα και πιο πάνω, υπάρχει η πιθανότητα να μην ενεργοποιήθηκε αυτόματα το hdr στο Χ αν και θα έπρεπε βάσει των συνθηκών.
Έστειλα μυνημα στον reviewer να το ξεκαθαρίσει.

Φαίνεται αυτό κάπου, στα exif της φωτογραφίας; Στις φωτό που έχει ανεβάσει στο review του υπάρχουν τα exif, αλλά δεν ξέρω που και αν αναφέρεται το hdr.

Φαίνεται αυτό κάπου, στα exif της φωτογραφίας; Στις φωτό που έχει ανεβάσει στο review του υπάρχουν τα exif, αλλά δεν ξέρω που και αν αναφέρεται το hdr.

Δεν φαίνεται δυστυχώς. Μονο αν η φωτό είναι σε iphoto ή στο camera roll, έχει ένδειξη HDR (αυτό πρότεινα στον Gruber να τσεκάρει).

Ανεβασε και ο Marques το review του
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απο ότι διαβάζω, όλοι μιλάνε για βελτιωμένη κάμερα πάντως...
Το λέει και στο video αλλα και στο review του Verge, ισως λιγο υπερβολικα ("The camera upgrades on the XS over the X are significant. The XS makes the X camera look terrible most of the time.")

Αν ίσχυε το “The XS makes the X camera look terrible most of the time" δεν θα έλεγε τη διαφορά απλώς «significant».

Το XS είναι ξεκάθαρα το μικρότερο upgrade, ακόμα και σε “S” γενιές, iPhone ever.

Ενδιαφέρομαι για αναβάθμιση του 6s Plus στο xs max 64gb. Πέραν των άλλων τι γνώμη έχετε για την κάμερα του σε σχέση με 8plus, x; Το 50% της χρήσης μου είναι φωτογραφίες και βίντεο όποτε θα ήθελα ένα top of the range κινητό σε αυτόν τον τομέα. Θα ήθελα γνώμη μόνο για κινητό αποκλειστικά

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παραλαμβάνω αύριο υποτίθεται το upgrade xs 256άρι. Με βλέπω ομως να μην το ανοίγω πριν τσεκάρω πως κάθεται στο χέρι το Max, μπας και τώρα που είναι edge to edge είναι διαφορετική η αίσθηση από τα Plus.

Αν και το βλέπω πολύ χλωμό, στα reviews πολλοί το θάβουν λέγοντας ότι το edge to edge το κάνει ακόμα πιο δύσχρηστο (και αδύνατον να κάνεις οτιδήποτε χωρίς δυο χέρια). Αν μη τι άλλο στο 'μικρό', κάνεις πολλά απλά πράγματα με ένα χέρι.

Ενδιαφέρομαι για αναβάθμιση του 6s Plus στο xs max 64gb. Πέραν των άλλων τι γνώμη έχετε για την κάμερα του σε σχέση με 8plus, x; Το 50% της χρήσης μου είναι φωτογραφίες και βίντεο όποτε θα ήθελα ένα top of the range κινητό σε αυτόν τον τομέα. Θα ήθελα γνώμη μόνο για κινητό αποκλειστικά

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν έχουμε ακόμα ιδια άποψη, αλλα όπως διαβάζεις παραπάνω λογικά θα είναι καλύτερο σε φωτο/video από τα Χ/8 λόγω νέου σενσορα, software, neural engine.

Παραλαμβάνω αύριο υποτίθεται το upgrade xs 256άρι. Με βλέπω ομως να μην το ανοίγω πριν τσεκάρω πως κάθεται στο χέρι το Max, μπας και τώρα που είναι edge to edge είναι διαφορετική η αίσθηση από τα Plus.

Αν και το βλέπω πολύ χλωμό, στα reviews πολλοί το θάβουν λέγοντας ότι το edge to edge το κάνει ακόμα πιο δύσχρηστο (και αδύνατον να κάνεις οτιδήποτε χωρίς δυο χέρια). Αν μη τι άλλο στο 'μικρό', κάνεις πολλά απλά πράγματα με ένα χέρι.

Καλοριζικο. Αν δεν σου κάθεται καλα στο χέρι το plus, αποκλείεται να σου κάτσει καλα το Max. Ωραιες οι τεράστιες ίντσες, αλλα με αναμενόμενα θεματάκια εργονομίας και όγκου.
Εγω δεν το σκέφτομαι καν.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Καλοριζικο. Αν δεν σου κάθεται καλα στο χέρι το plus, αποκλείεται να σου κάτσει καλα το Max. Ωραιες οι τεράστιες ίντσες, αλλα με αναμενόμενα θεματάκια εργονομίας και όγκου.
Εγω δεν το σκέφτομαι καν.

Θαενκς. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω λίγο μ@λάκας για την αναβάθμιση απ'το Χ, αλλά δε @$^$, ήθελα να ξαναϊσορροπήσω στις αναβαθμίσεις ανά 2ετία και πάντα στη σειρά S (που'ναι η 'ώριμη' κάθε τεχνολογίας), ενώ όπως ξανάγραψα παραπάνω, το upgrade πρόγραμμα κάνει την επιβάρυνση να μη σου φαίνεται.

Εν τω μεταξύ, το τηλέφωνο ξεκίνησε σήμερα το πρωί από Shenzen στην Κίνα και θα'ναι στη Όμαχα μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες. Φαντάσου για να βάζουν τέτοιο fancy overnight delivery με free shipping τι περιθώρια κέρδους έχουν. Αν ως ιδιώτης πήγαινες στη UPS για τέτοιο δέμα θα έσκαγες εύκολα πάνω από $100.