[Επίσημο] iPhone Xs | Xs Max

Πάντως μετά την περυσινή εμφάνιση του iphone X και φέτος των XS επιτέλους τα iphone έχουν την πλειοψηφία των χαρακτηριστικών που είχαν οι ναυαρχίδες android εδώ και χρόνια (ανάλυση και μέγεθος οθόνης , AMOLED , RAM κτλ). Δεν ξεχνιούνται αστείες επιλογές του παρελθόντος όπως οθόνες σε μέγεθος δείγματος 4"-4.7" και μάλιστα IPS , χαμηλής ανάλυσης κάμερες, γιγαντιαία bezels , υπερβολικά μικρές μπαταρίες κτλ κτλ

Μπορεί να διπλασιάστηκαν σχεδόν οι τιμές αλλά τώρα παίρνεις κινητό της προκοπής (έστω και με κάποιες χτυπητές ελλείψεις πχ. headphone jack).

Το ότι υπάρχουν ισάξια (ή σχεδόν ισάξια) android κινητά στο 1/2-1/3 της τιμής προφανώς δεν απασχολεί όσους τους βολεύει το IOS ή εχουν επενδύσει στο οικοσύστημα της Apple και ειδικά στις χώρες που υπάρχουν σοβαρά προγράμματα αγοράς και επιδοτήσεις.

Για να βρω και 1 πράγμα που συμφωνώ με τον Yperion, είναι οι γνώμες του για τα κινητά. Πλέον τα iPhone δεν υστερούν πουθενά σε σύγκριση με τα android flagships, εκτός βέβαια από την τιμή και ίσως τη διάρκεια μπαταρίας.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Πάντως μετά την περυσινή εμφάνιση του iphone X και φέτος των XS επιτέλους τα iphone έχουν την πλειοψηφία των χαρακτηριστικών που είχαν οι ναυαρχίδες android εδώ και χρόνια (ανάλυση και μέγεθος οθόνης , AMOLED , RAM κτλ). Δεν ξεχνιούνται αστείες επιλογές του παρελθόντος όπως οθόνες σε μέγεθος δείγματος 4"-4.7" και μάλιστα IPS , χαμηλής ανάλυσης κάμερες, γιγαντιαία bezels , υπερβολικά μικρές μπαταρίες κτλ κτλ

Μπορεί να διπλασιάστηκαν σχεδόν οι τιμές αλλά τώρα παίρνεις κινητό της προκοπής (έστω και με κάποιες χτυπητές ελλείψεις πχ. headphone jack).

Το ότι υπάρχουν ισάξια (ή σχεδόν ισάξια) android κινητά στο 1/2-1/3 της τιμής προφανώς δεν απασχολεί όσους τους βολεύει το IOS ή εχουν επενδύσει στο οικοσύστημα της Apple και ειδικά στις χώρες που υπάρχουν σοβαρά προγράμματα αγοράς και επιδοτήσεις.

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα (πχ μέχρι πριν 2-3 χρόνια οι amoled είχαν σοβαρότατα προβλήματα σε θέματα χρωματικής απόδοσης, ομοιομορφίας, φωτεινότητας κλπ) αλλά δεν είναι επι του παρόντος να τα συζητήσουμε (άσε που τα έχουμε ξανασυζητήσει σε παλιά threads).

ευτυχώς που τα θέματα των amoled τα έλυσε η Samsung, λίγες εβδομάδες πριν παραδώσει τις οθόνες των iPhone X.

ευτυχώς που τα θέματα των amoled τα έλυσε η Samsung, λίγες εβδομάδες πριν παραδώσει τις οθόνες των iPhone X.

Όχι τα έλυσε ένα χρόνο πριν, στο δικό της galaxy που ήταν η πρώτη σωστά χρωματικά oled σε smartphone με έπαρκη φωτεινότητα.

Όχι τα έλυσε ένα χρόνο πριν, στο δικό της galaxy που ήταν η πρώτη σωστά χρωματικά oled σε smartphone με έπαρκη φωτεινότητα.
Δηλαδή για ένα χρόνο μέχρι να κυκλοφορήσει το Χ, τα Samsung είχαν καλύτερες οθόνες;

Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δηλαδή για ένα χρόνο μέχρι να κυκλοφορήσει το Χ, τα Samsung είχαν καλύτερες οθόνες;

Οχι όλα, οι ναυαρχίδες τους. Το έχουμε ξαναγράψει όμως, δεν μας παρακολουθείς και μας στεναχωρείς :p

[ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Η αναβάθμιση του επεξεργαστή είναι αρκετά αισθητή στις θερμοκρασίες που ανεβάζει. Το μοναδικό παράπονο που είχα στο Χ είναι ότι ψιλοψηνοταν, εδώ ακόμα και μετά από ώρα παιχνιδιού είναι απλά σχετικά ζεστό.

Το μέγεθος με προβληματίζει ακόμα. Με το ένα πόδι στο να το αλλαξω είμαι 🤫

Με το ένα χέρι το χειρίζεσαι υποτυπωδώς δύσκολα όμως, εξαρτάται από το πως θα το πιάσεις: Το «home button» (το swipe up to unlock δηλαδή) είναι χαμηλά οπότε αν το πιάσεις από ψηλά δεν. Όταν βγάζεις φωτογραφίες όμως κλπ σε κερδίζει η μεγάλη οθόνη. Το ίδιο φυσικά σε παιχνίδια, βιβλία κλπ κλπ κλπ

Από την άλλη βέβαια, αν τα δεις δίπλα δίπλα η διαφορά δεν είναι τεράστια. Πιο πολύ η ιδέα είναι (και στα καλά και στα κακά).

Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Η αναβάθμιση του επεξεργαστή είναι αρκετά αισθητή στις θερμοκρασίες που ανεβάζει. Το μοναδικό παράπονο που είχα στο Χ είναι ότι ψιλοψηνοταν, εδώ ακόμα και μετά από ώρα παιχνιδιού είναι απλά σχετικά ζεστό.

Με το ένα χέρι το χειρίζεσαι υποτυπωδώς δύσκολα όμως, εξαρτάται από το πως θα το πιάσεις: Το «home button» (το swipe up to unlock δηλαδή) είναι χαμηλά οπότε αν το πιάσεις από ψηλά δεν. Όταν βγάζεις φωτογραφίες όμως κλπ σε κερδίζει η μεγάλη οθόνη. Το ίδιο φυσικά σε παιχνίδια, βιβλία κλπ κλπ κλπ

Από την άλλη βέβαια, αν τα δεις δίπλα δίπλα η διαφορά δεν είναι τεράστια. Πιο πολύ η ιδέα είναι (και στα καλά και στα κακά).

Πάρε το μεγάλο θα με θυμηθείς.. Μετά από λίγο όλα τα αλλα θα σου φαίνονται δύσχρηστα. Και εγώ όταν πρωτοεπιασα Plus γυρνώντας στο σπιτι είπα την έκανα την πατάτα.. Σε μια εβδομάδα δόξασα το θεό για την επιλογή μου

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

@takis
Δηλαδή η Samsung τους έδωσε καλύτερα πάνελ απ' ότι βάζει στα δικά της τηλέφωνα ή η LG ?

@takis
Δηλαδή η Samsung τους έδωσε καλύτερα πάνελ απ' ότι βάζει στα δικά της τηλέφωνα ή η LG ?

Όχι ακριβώς. Τα πάνελ τα κατασκευάζουν οι Samsung και LG σύμφωνα με τα specifications της Apple. Απλά πριν 2 χρόνια ουσιαστικά ξεπεράστηκαν κάποια προβλήματα στην τεχνολογια των oled screens.

Βαλε μια λεπτη θηκη με καλο grip και ο χειρισμος με το ενα χερι θα γινει παιχνιδι. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Τα χομπιτοκινητα (xs/x) εχουν χειροτερη δλδ;

Οχι, απλα στο test είχαν μονο το Max. Φανταζομαι θα κάνουν test και τα αλλα 2.

Οχι, απλα στο test είχαν μονο το Max. Φανταζομαι θα κάνουν test και τα αλλα 2.

Θεωρητικά δεν πρέπει να υπάρχει άλλη διαφορά μεταξύ hobbit και max πέρα από τις ίντσες.

Το R βέβαια προβλέπεται μάλλον τραγικό (ειδικά για τα λεφτά του)

Θεωρητικά δεν πρέπει να υπάρχει άλλη διαφορά μεταξύ hobbit και max πέρα από τις ίντσες.

Το R βέβαια προβλέπεται μάλλον τραγικό (ειδικά για τα λεφτά του)

Εγω πάλι είμαι σίγουρος ότι το R θα έχει αριστη οθόνη πλην απολυτου μαυρου και γωνιας θέασης (αφού είναι LCD).

Βαλε μια λεπτη θηκη με καλο grip και ο χειρισμος με το ενα χερι θα γινει παιχνιδι.

Το καλύτερο grip με διαφορά το έχουν οι μαμίσιες σιλικονατες. Όμως αφενός δεν τις λες λεπτές, αφετέρου έχουν και ένα τρομακτικό ταλέντο στο να κολλάνε χνούδια στις τσέπες και να φαίνονται αηδία.

Για την ώρα έχω πάρει μια μαμά δερμάτινη που είναι πανέμορφη (αυτό το καινούριο πράσινο-μπλε το κλασικό της Audi ), αλλά από grip δεν εντυπωσιάζει.

Το καλύτερο grip με διαφορά το έχουν οι μαμίσιες σιλικονατες. Όμως αφενός δεν τις λες λεπτές, αφετέρου έχουν και ένα τρομακτικό ταλέντο στο να κολλάνε χνούδια στις τσέπες και να φαίνονται αηδία.

Για την ώρα έχω πάρει μια μαμά δερμάτινη που είναι πανέμορφη (αυτό το καινούριο πράσινο-μπλε το κλασικό της Audi ), αλλά από grip δεν εντυπωσιάζει.

Για max/plus δε κανουν οι μαμισιες, το κανουν ταψακι. Θες κατι πιο λεπτο, θα παρεις πιο μετα κατι καλυτερο. :p