[Επίσημο] iPhone Xs | Xs Max

πολλοι απ αυτους αγοραζουν με τιμολογιο, πουλανε το παλιο και παιρνουν το καινουργιο.
Ελαχιστα λεφτα δινουν καθε χρονο... που ειναι το περιεργο ?

Αυτο κανουμε και οι περισσοτεροι εδω .

300/400 Ευρώ (και ακόμα περισσότερα αν δεν ακολουθήσεις την παραπάνω διαδικασία) δεν είναι ελάχιστα λεφτά.

Ειδικά δε αν, όπως φέτος, παίρνεις σχεδόν το ίδιο κινητό.

Όταν οι τιμές της Apple ήταν σε πιο γήινα επίπεδα (λέμε τώρα), το αντίστοιχο κόστος αναβάθμισης ήταν μικρότερο (κοντά στο μισο) και δεν το σκεφτόσουν και πολύ (μιλάμε πάντα με την δυνατότητα τιμολογίου).

Από εκεί και πέρα ο καθένας φυσικά κάνει κουμάντο στην τσέπη του.

[ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Με τα νέα Iphone είστε πιο όμορφοι

https://www.youtube.com/watch?v=Q3GGdtn9poo

Εεεμ, μιλάμε για αγορά 2 δις εκεί στην Ανατολική Ασία μεριά, έτσι θα την άφηναν; Τέτοια προγραμματακια που σου αφαιρούν ρυτίδες και σπυράκια τα βλέπω να είναι ανάρπαστα εδώ και 5 χρόνια. Και δε μιλάω μόνο για γυναίκες!

Θα πέσανε στη λούπα οι της Μήλο:

-να βάλουμε smoothing στις σέλφι να πουλήσει τρελά στην Ασία.
-ναι, πως να το ονομάσουμε το setting; Να είναι by default off και να έχει switch “Beautifier”? Ή by default on και να έχει switch “Make me ugly again?”
-Oh shit... just put it always on and not tell anybody.

Λοιπόν μόλις άλλαξα τη δερμάτινη θήκη σε σιλικόνη. Το τηλέφωνο μπορεί να μεγάλωσε στο μάτι, αλλά το κράτημα βελτιώθηκε αισθητά, σε βαθμό που πλέον γράφω με το ένα χέρι (εντάξει, δεν θα το κάνω κι από προτίμηση, αλλά όταν το χρειαστείς γίνεται χωρίς να νιώθεις ότι ο τηλέφωνο θα σου φύγει από το χέρι.

Να βελτίωναν κάπως το θέμα με τα χνουδια και θα ήταν τοπ επιλογή.

Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Εεεμ, μιλάμε για αγορά 2 δις εκεί στην Ανατολική Ασία μεριά, έτσι θα την άφηναν; Τέτοια προγραμματακια που σου αφαιρούν ρυτίδες και σπυράκια τα βλέπω να είναι ανάρπαστα εδώ και 5 χρόνια. Και δε μιλάω μόνο για γυναίκες!

Θα πέσανε στη λούπα οι της Μήλο:

-να βάλουμε smoothing στις σέλφι να πουλήσει τρελά στην Ασία.
-ναι, πως να το ονομάσουμε το setting; Να είναι by default off και να έχει switch “Beautifier”? Ή by default on και να έχει switch “Make me ugly again?”
-Oh shit... just put it always on and not tell anybody.

Το πρόβλημα, όπως αναφέρεται στο βίντεο, δεν είναι ότι υπάρχει αλλά οτι δεν απενεργοποιείται. (εως τώρα γιατί δεν νομίζω να το αφήσουν έτσι)

Το πρόβλημα, όπως αναφέρεται στο βίντεο, δεν είναι ότι υπάρχει αλλά οτι δεν απενεργοποιείται. (εως τώρα γιατί δεν νομίζω να το αφήσουν έτσι)

Ναι ρε συ αυτό λέω, μάλλον ήθελαν να το περάσουν στα μουλωχτά αλλά τους πήραν χαμπάρι.

Επι της ουσίας σιγά τα ωά, τη μπροστινή κάμερα μόνο για FaceTime τη χρησιμοποιώ, κι εκεί η ποιότητα της σύνδεσης κάνει κατά κανόνα δικό της πολύ πιο ισοπεδωτικό smoothing.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

300/400 Ευρώ (και ακόμα περισσότερα αν δεν ακολουθήσεις την παραπάνω διαδικασία) δεν είναι ελάχιστα λεφτά.

Ειδικά δε αν, όπως φέτος, παίρνεις σχεδόν το ίδιο κινητό.

Όταν οι τιμές της Apple ήταν σε πιο γήινα επίπεδα (λέμε τώρα), το αντίστοιχο κόστος αναβάθμισης ήταν μικρότερο (κοντά στο μισο) και δεν το σκεφτόσουν και πολύ (μιλάμε πάντα με την δυνατότητα τιμολογίου).

Από εκεί και πέρα ο καθένας φυσικά κάνει κουμάντο στην τσέπη του.

Δεν είναι 300-400 Ευρω. Ακομα και αν το πάρεις σε listprice (Euro 1229 το 64αρι), αν αφαιρέσεις ΦΠΑ 24%, πάει 991 και αν αφαιρέσεις τον φόρο που θα πλήρωνε η εταιρία (29%), πέφτει στα 768. Αν έχεις πουλήσει το παλιο 700 (εύκολα) πληρώνεις μονο 68 Ευρω.

Με τα νέα Iphone είστε πιο όμορφοι :p

Διακρίνω μια τάση ειρωνείας ενώ το ξέρεις πολύ καλά ότι ότι κάνει η Apple είναι για το καλό των καταναλωτών.:p

Απλέ περίμεναν να ωριμάσει η αντίστοιχη τεχνολογία πριν την εφαρμόσουν.

Δεν είναι 300-400 Ευρω. Ακομα και αν το πάρεις σε listprice (Euro 1229 το 64αρι), αν αφαιρέσεις ΦΠΑ 24%, πάει 991 και αν αφαιρέσεις τον φόρο που θα πλήρωνε η εταιρία (29%), πέφτει στα 768. Αν έχεις πουλήσει το παλιο 700 (εύκολα) πληρώνεις μονο 68 Ευρω.

Με αυτά τα δεδομένα ΚΑΘΕ αναβάθμιση αξίζει...είστε όμως «ειδικοί πελάτες»...οι υπόλοιποι πρέπει να τα χώσουν αδρά....που θέλω να καταλήξω: κάθε καινούργιο iPhone είναι έξω ορισμού καλύτερο-βελτιωμένο από το προηγούμενο....το θέμα είναι (πάντα και προφανώς) πόσα λεφτά ξοδεύεις...ο καθένας κρίνει και αποφασίζει...

Sent from my iPhone using Tapatalk

κι αν εχεις κανει και τα κουμαντα σου κι εχεις βαλει στην ακρη και 68 για τις δυσκολες ωρες,το'χεις παρει τσαμπα!
:earmuffs:

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

κι αν εχεις κανει και τα κουμαντα σου κι εχεις βαλει στην ακρη και 68 για τις δυσκολες ωρες,το'χεις παρει τσαμπα!

:flipout::flipout:

Ναι, υπάρχει ειδικός κουμπαρας για iphone upgrade στο σπίτι 😛

Αλλη μια μεγιστη π@π@ρια της απλ (για εμας που δε φοβομαστε να λεμε τα αρνητικα της "σχεδιασμενης στην καλιφορνια").

Σιγουρα θα βαλουν επιλογη σε επομενο ios update ή στη χειροτερη θα περιμενουμε κανα jb να κλεισει και αυτη την τρυπα για μας που δε τρεμουμε τις ρυτιδες μας.:grandpa:

Αν φτασουμε μέχρι φόρο, πάει πολυ μακρυά το πράγμα...

ΥΓ Βάλε και την επιδότηση, σε πληρώνουν στο τέλος για να αναβαθμίζεσαι. Holy Ecosystem TM 😋

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Αν φτασουμε μέχρι φόρο, πάει πολυ μακρυά το πράγμα...

ΥΓ Βάλε και την επιδότηση, σε πληρώνουν στο τέλος για να αναβαθμίζεσαι. Holy Ecosystem TM ο˜‹

Καθολου μακριά δεν πάει. Απο την ιδια τσέπη βγαίνει ο φόρος αν μιλάμε για προσωπική επιχείρηση.

Με αυτά τα δεδομένα ΚΑΘΕ αναβάθμιση αξίζει...είστε όμως «ειδικοί πελάτες»...οι υπόλοιποι πρέπει να τα χώσουν αδρά....που θέλω να καταλήξω: κάθε καινούργιο iPhone είναι έξω ορισμού καλύτερο-βελτιωμένο από το προηγούμενο....το θέμα είναι (πάντα και προφανώς) πόσα λεφτά ξοδεύεις...ο καθένας κρίνει και αποφασίζει...

Sticky!

Βασικά είναι δυο πράγματα:

1. Τι μέρος της ζωής του καθενός είναι το smartphone (εγώ όπως έχω ξαναπει το χρησιμοποιώ το ίδιο ή και περισσότερο απ'τον βασικό μου υπολογιστή), ώστε να αξιολογήσει την αγορά νέου μοντέλου.
2. Τι θα πρέπει ο καθένας να θυσιάσει για να πάρει αυτό το 5% παραπάνω που του προσφέρει κάθε επόμενο μοντέλο. Έφερα το παράδειγμα, ότι το φθηνότερο iPhoneXS κοστίζει όσο 3 μήνες κατώτατου μισθού στην Ελλάδα ή 1/4 μήνα κατώτατου μισθού στις ΗΠΑ. Οι ισορροπίες προφανώς είναι τελείως διαφορετικές στις δυο περιπτώσεις.

Δεν θελω να προβαλλω κανεναν, και αν καποιος προσβληθει, του ζητω προκαταβολικα συγγνωμη.

Δυστυχως για την ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφια, το να εχεις iphone ειναι ακριβως οτι ηταν το να έχεις μερσεντέ και ρόλεξ. Ειμαι σχεδον ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ΑΝ ξαφνικα η τιμη των iphone παει 2-3 φορες κατω, σε 2 το πολύ σεζόν, η ιδια συντριπτικη πλειοψηφια δεν θα ξαναψωνιζει.

Sticky!

Βασικά είναι δυο πράγματα:

1. Τι μέρος της ζωής του καθενός είναι το smartphone (εγώ όπως έχω ξαναπει το χρησιμοποιώ το ίδιο ή και περισσότερο απ'τον βασικό μου υπολογιστή), ώστε να αξιολογήσει την αγορά νέου μοντέλου.
2. Τι θα πρέπει ο καθένας να θυσιάσει για να πάρει αυτό το 5% παραπάνω που του προσφέρει κάθε επόμενο μοντέλο. Έφερα το παράδειγμα, ότι το φθηνότερο iPhoneXS κοστίζει όσο 3 μήνες κατώτατου μισθού στην Ελλάδα ή 1/4 μήνα κατώτατου μισθού στις ΗΠΑ. Οι ισορροπίες προφανώς είναι τελείως διαφορετικές στις δυο περιπτώσεις.

Ετσι είναι, κρίνει ο καθένας αναλόγως των αναγκών και της τσέπης του. Αλλωστε, με δεδομένo το optimization του λογισμικού (βλέπε IOS 12), αλλα και το overhead CPU/GPU power που δίνουν τα μοντέρνα iphones, μπορεί κάποιος κάλλιστα να το κρατήσει αρκετά χρονια και να κάνει μια χαρα την δουλεια του. Μην κοιτάτε εμάς τους χομπίστες/γκατζετακιδες, δεν είμαστε ο μέσος ορος.

Mπορει καποιος να μου λύσει την απορία , τι ειναι αυτο στις αγγελίες σε αλλο φορουμ ,που αυριο δλδ 28/9 πουλάνε καινούργια Xs & Xs max απο ενα εως τρία κομμάτια και αγορασμένα απο πλαίσιο και Istorm ? τα παίρνουνε τζαμπα ? τα παίρνουνε με πιστωτική π.χ και θέλουνε μετρητά ? εχουνε κατι σε δώρο ?δεν μπορώ να καταλαβω ..