[Επίσημο] iPhone Xs | Xs Max

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Δεν θελω να προβαλλω κανεναν, και αν καποιος προσβληθει, του ζητω προκαταβολικα συγγνωμη.

Δυστυχως για την ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφια, το να εχεις iphone ειναι ακριβως οτι ηταν το να έχεις μερσεντέ και ρόλεξ. Ειμαι σχεδον ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ΑΝ ξαφνικα η τιμη των iphone παει 2-3 φορες κατω, σε 2 το πολύ σεζόν, η ιδια συντριπτικη πλειοψηφια δεν θα ξαναψωνιζει.

Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος αν έχεις δίκιο, για το δεύτερο μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως αποκλείεται να συμβεί, διότι τα iphones είναι τα πλέον εύχρηστα και ευχάριστα στην χρήση smartphones (χωρίς να υπολογίζουμε ποιότητα κατασκευής, επιδόσεις κλπ). Αν φτάσουν να κάνουν όσο τα κινεζικα, για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος κάτι άλλο;

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος αν έχεις δίκιο, για το δεύτερο μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως αποκλείεται να συμβεί, διότι τα iphones είναι τα πλέον εύχρηστα και ευχάριστα στην χρήση smartphones (χωρίς να υπολογίζουμε ποιότητα κατασκευής, επιδόσεις κλπ). Αν φτάσουν να κάνουν όσο τα κινεζικα, για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος κάτι άλλο;
Για σένα

Αληθεια δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση -bye-

Οι περισσοτεροτεροι απο οσους ξερω που έχουν iphone, δεν κανουν καμια απολυτως "extreme" χρηση που να δικαιολογει το οτι το έχουν. Πιθανοτατα να είναι τετοιος ο σχετικος μου κυκλος, δεν ξερω. (εννοειται, δεν εχουν ιδεα περι mac book, imac κλπ)

Σχετικα με το οτι ειναι τα πλεον ευχρηστα, κατα την δικη μου ταπεινη γνωμη (ειχα απο το πρωτο μεχρι το 5s, δεν αντεξα παραπανω) μου ειναι πιο περιπλοκα απο τα ανδροιντ

Αυτα, και συγγνωμη για το τρολαρισμα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Για σένα

Για μένα και την πλειοψηφία των καταναλωτών (υπάρχουν σχετικές έρευνες). Νομιζω όμως ότι πχ είναι αρκετά εύκολο να διαπιστώσει κάποιος την ευχρηστία του IOS σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Αληθεια δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση -bye-

Οι περισσοτεροτεροι απο οσους ξερω που έχουν iphone, δεν κανουν καμια απολυτως "extreme" χρηση που να δικαιολογει το οτι το έχουν. Πιθανοτατα να είναι τετοιος ο σχετικος μου κυκλος, δεν ξερω. (εννοειται, δεν εχουν ιδεα περι mac book, imac κλπ)

Σχετικα με το οτι ειναι τα πλεον ευχρηστα, κατα την δικη μου ταπεινη γνωμη (ειχα απο το πρωτο μεχρι το 5s, δεν αντεξα παραπανω) μου ειναι πιο περιπλοκα απο τα ανδροιντ

Αυτα, και συγγνωμη για το τρολαρισμα

Καλα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα Ντινο μου.
Ας μείνουμε όμως στα του Xs μην φύγουμε πάλι off topic.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Για μένα και την πλειοψηφία των καταναλωτών (υπάρχουν σχετικές έρευνες). Νομιζω όμως ότι πχ είναι αρκετά εύκολο να διαπιστώσει κάποιος την ευχρηστία του IOS σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Όντως, ο ορισμός της ευχρηστίας είναι να χρειάζεται να πας στις ρυθμίσεις για να κλείσεις πχ το Bluetooth

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Όντως, ο ορισμός της ευχρηστίας είναι να χρειάζεται να πας στις ρυθμίσεις για να κλείσεις πχ το Bluetooth

Δεν πας στις ρυθμίσεις, το κανεις απο το control panel. Ποσα χρονια έχεις να πιάσεις iphone?

Απενεργοποιείται το Bluetooth ή απλά αποσυνδέεται?

Στάλθηκε από το MI MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Αποσυνδεεται από όλες τις συσκευές πλην συγκεκριμένων όπως πχ το apple watch. Αν θες να το απενεργοποιήσεις τελείως ή πατάς airplane mode (που κλείνει τα πάντα), ή πατάς force touch το κουμπί settings και σου εμφανίζει shortcut για να πας απευθείας στο bluetooth menu προκειμένου να απενεργοποιήσεις αποκλειστικά το BT, αν αυτό είναι που θες.

Attachments

• IMG_1002.jpg
    IMG_1002.jpg
    28.3 KB · Views: 86
  • IMG_1004.jpg
    IMG_1004.jpg
    38.4 KB · Views: 86

Μονο με jb αυτα τα κολπα η "σχεδιασμενη-στην-καλιφορνιααα". :p

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αποσυνδεεται από όλες τις συσκευές πλην συγκεκριμένων όπως πχ το apple watch. Αν θες να το απενεργοποιήσεις τελείως ή πατάς airplane mode (που κλείνει τα πάντα), ή πατάς force touch το κουμπί settings και σου εμφανίζει shortcut για να πας απευθείας στο bluetooth menu προκειμένου να απενεργοποιήσεις αποκλειστικά το BT, αν αυτό είναι που θες.

Άρα δεν κλείνει από το control panel όπως έγραψες αλλά πρέπει να πας στις ρυθμίσεις όπως έγραψα

Αν θες να το απενεργοποιήσεις τελείως ή πατάς airplane mode (που κλείνει τα πάντα),

Χαχα πολυ γελασα με αυτο τον τροπο απενεργοποιησης!

Να προσθεσω οτι και με σπασιμο του ιφον μπορει να απενεργοποιησει ο φιλος το bt.

solved

Άρα δεν κλείνει από το control panel όπως έγραψες αλλά πρέπει να πας στις ρυθμίσεις όπως έγραψα

Με ένα απλό force touch στο settings button όπως σου έγραψα. Τι να σου πω, τρομερά δύσχρηστο το ios...

Δεν μπορεί πραγματικά να πιστεύεις ότι το android είναι πιο απλό στην χρήση, έτσι;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Ναι, είναι, απλά πατάς στο διακόπτη και κλείνει, τι ποίο απλο?
Με ένα απλό force touch στο settings button όπως σου έγραψα. Τι να σου πω, τρομερά δύσχρηστο το ios...

Δεν μπορεί πραγματικά να πιστεύεις ότι το android είναι πιο απλό στην χρήση, έτσι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Ναι, είναι, απλά πατάς στο διακόπτη και κλείνει, τι ποίο απλο?

Ok, εντάξει, το android είναι πιο εύκολο στη χρήση εάν θες να απενεργοποιήσεις το BT. Αυτο προφανώς δεν σημαίνει ότι ΓΕΝΙΚΑ είναι πιο εύχρηστο, το αντίθετο θα έλεγα.

Παμε όμως παρακάτω γιατί ξεφύγαμε πάλι.

Πάντως μου αρέσει που σταθερά παραμένουμε εντός θέματος της καινούργιας συσκευης.

Ε μιλα τοτε. Δε πιστευω να δωσεις τελικα το εργαλειο για το βασικο μικρο φθηνο απλο χομπιτοXS;

Ε μιλα τοτε. Δε πιστευω να δωσεις τελικα το εργαλειο για το βασικο μικρο φθηνο απλο χομπιτοXS;

Μπααα.... ποιός πακετάρει και ξεπακετάρει ξανά, άντε να ξανακάνεις sync κλπ κλπ κλπ... :D

(Mέχρι και χθες στο τσακ ήμουν, μετά τη σιλικονάτη θήκη όμως δεν το σκέφτομαι πια, κάθεται τόσο καλα στο χέρι που δε με ενοχλεί. Εξάλλου, καλώς ή κακώς, το τελευταίο κινητό με design που ήθελες να απολαμβάνεις χωρίς θήκη ήταν το 5s. Έκτοτε, όλα (και εκτός Apple) είναι τελείως αδιάφορα, οπότε η θήκη δε σε ενοχλεί.)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Το BT ήταν απλά ένα παράδειγμα. Μπορεί εσένα να σου αρέσει το iOS και να νομίζεις ότι είναι πιο εύχρηστο αλλά αυτό αφορά εσενα, δεν είναι έτσι τα πράγματα για μένα και για αρκετούς άλλους. Οπότε είναι πιο εύχρηστο για σένα όπως έγραψα στο πρίν
Ok, εντάξει, το android είναι πιο εύκολο στη χρήση εάν θες να απενεργοποιήσεις το BT. Αυτο προφανώς δεν σημαίνει ότι ΓΕΝΙΚΑ είναι πιο εύχρηστο, το αντίθετο θα έλεγα.

Παμε όμως παρακάτω γιατί ξεφύγαμε πάλι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Ma

Το BT ήταν απλά ένα παράδειγμα. Μπορεί εσένα να σου αρέσει το iOS και να νομίζεις ότι είναι πιο εύχρηστο αλλά αυτό αφορά εσενα, δεν είναι έτσι τα πράγματα για μένα και για αρκετούς άλλους. Οπότε είναι πιο εύχρηστο για σένα όπως έγραψα στο πρίν

Μιλησα για την πλειοψηφία του κόσμου. Αλλα είμαστε off topic και σταματώ. Αν θες το συζητάμε και σε άλλο thread.