Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max
Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος αν έχεις δίκιο, για το δεύτερο μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως αποκλείεται να συμβεί, διότι τα iphones είναι τα πλέον εύχρηστα και ευχάριστα στην χρήση smartphones (χωρίς να υπολογίζουμε ποιότητα κατασκευής, επιδόσεις κλπ). Αν φτάσουν να κάνουν όσο τα κινεζικα, για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος κάτι άλλο;
Δεν θελω να προβαλλω κανεναν, και αν καποιος προσβληθει, του ζητω προκαταβολικα συγγνωμη.
Δυστυχως για την ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφια, το να εχεις iphone ειναι ακριβως οτι ηταν το να έχεις μερσεντέ και ρόλεξ. Ειμαι σχεδον ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ΑΝ ξαφνικα η τιμη των iphone παει 2-3 φορες κατω, σε 2 το πολύ σεζόν, η ιδια συντριπτικη πλειοψηφια δεν θα ξαναψωνιζει.
Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος αν έχεις δίκιο, για το δεύτερο μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως αποκλείεται να συμβεί, διότι τα iphones είναι τα πλέον εύχρηστα και ευχάριστα στην χρήση smartphones (χωρίς να υπολογίζουμε ποιότητα κατασκευής, επιδόσεις κλπ). Αν φτάσουν να κάνουν όσο τα κινεζικα, για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος κάτι άλλο;