[Επίσημο] iPhone Xs | Xs Max

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Άσχετο, μόλις παρατήρησα ότι έχουν αλλάξει το πως κλείνεις apps (πλέον κλείνουν απλά με swipe up, χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις 1-2 sec μέχρι να εμφανιστουν τα κόκκινα σηματάκια). Είναι κομμάτι του 12 αυτό ή αποκλειστικό στα XS?

iOS 12

Άσχετο, μόλις παρατήρησα ότι έχουν αλλάξει το πως κλείνεις apps (πλέον κλείνουν απλά με swipe up, χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις 1-2 sec μέχρι να εμφανιστουν τα κόκκινα σηματάκια). Είναι κομμάτι του 12 αυτό ή αποκλειστικό στα XS?

Ναι, του 12 αλλαγη ειναι αυτο.

Αυτο που λεγαμε περυσι ποσο χαζο και αβολο ηταν που επρεπε να περιμενεις για το κοκκινο Χ (και ημασταν παραλογοι :p).

Ναι, του 12 αλλαγη ειναι αυτο.

Αυτο που λεγαμε περυσι ποσο χαζο και αβολο ηταν που επρεπε να περιμενεις για το κοκκινο Χ (και ημασταν παραλογοι :p).

Δεν χρειαζόταν πάντως να το πατήσεις δεύτερη φορα. Απλα περίμενες μέχρι να εμφανιστεί. Σίγουρα είναι προτιμότερο να μην υπάρχει αυτό το extra step.

Λοιπόν, εκεί που ακόμα αμφιταλαντευόμουν για το μέγεθος, στο πρώτο ταξίδι που έκανα το Max έδειξε όλα τα προσόντα του.

7 ώρες έγραψε το screen time, οι οποίες συμπεριλάμβαναν μουσική, δουλειά, παιχνίδια, navigation, facetime calls, σόσιαλ μύδια και τουλάχιστον τρεις ώρες Netflix. Και δεν είναι μόνο το ότι η μπαταρία τα άντεξε αυτά και είχε ακόμα κάπου 10%, είναι και το ότι όλα αυτά τα έκανες αξιοπρεπέστατα, χωρίς να σου λείψει το iPad (το οποίο επίτηδες δεν πήρα μαζί μου επί τούτου).

Λοιπόν, εκεί που ακόμα αμφιταλαντευόμουν για το μέγεθος, στο πρώτο ταξίδι που έκανα το Max έδειξε όλα τα προσόντα του.

7 ώρες έγραψε το screen time, οι οποίες συμπεριλάμβαναν μουσική, δουλειά, παιχνίδια, navigation, facetime calls, σόσιαλ μύδια και τουλάχιστον τρεις ώρες Netflix. Και δεν είναι μόνο το ότι η μπαταρία τα άντεξε αυτά και είχε ακόμα κάπου 10%, είναι και το ότι όλα αυτά τα έκανες αξιοπρεπέστατα, χωρίς να σου λείψει το iPad (το οποίο επίτηδες δεν πήρα μαζί μου επί τούτου).

Με λίγα λόγια έκανες τα μισά και βάλε (ειδικά το Netflix) πολύ χειρότερα απ ότι με ένα iPad.

Όποτε το ζουμί είναι ποσο μετράει να μην κουβαλάς το iPad.

Γιατί τελικά μπορεί να καταλήξει παγίδα:

Να χρησιμοποιούμε χωρίς λόγο, από βαρεμάρα κλπ την οθονουλα ενός κινητού για πράγματα που μπορούμε να απολαμβάνουμε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό με μια αξιοπρεπή οθόνη (πχ ενός tablet)

Όλα θέμα ισορροπιών είναι τελικά.

Το επόμενο βήμα μια φορητή OLED...
Εκτός αν θες, χωρίς λόγο κι απο βαρεμάρα, να τα βλέπεις στo iPad. :tongue:

Σχετικά με το μέγεθος που λέγατε πριν... Σε σχέση με τα plus πως είναι σαν συσκευή. Γιατί προσωπικά θα μου καθόταν άσχημα αν είναι μικρότερο (σαν συσκευή επαναλαμβάνω). Μπορεί βέβαια να είναι πιο εργονομικό δεν έχω προλάβει να το δω σε μαγαζί ακόμη
Δεύτερον, τι λέει δεν έχει landscape mode πουθενά πλέον;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Με λίγα λόγια έκανες τα μισά και βάλε (ειδικά το Netflix) πολύ χειρότερα απ ότι με ένα iPad.

Όποτε το ζουμί είναι ποσο μετράει να μην κουβαλάς το iPad.

Γιατί τελικά μπορεί να καταλήξει παγίδα:

Να χρησιμοποιούμε χωρίς λόγο, από βαρεμάρα κλπ την οθονουλα ενός κινητού για πράγματα που μπορούμε να απολαμβάνουμε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό με μια αξιοπρεπή οθόνη (πχ ενός tablet)

Όλα θέμα ισορροπιών είναι τελικά.

Μα εκεί είναι το θέμα. Ότι παλιοτερα, όσο ήμουν σε αεροδρόμια, λεωφορεία κλπ, πάντα βαριόμουν να βγάζω το iPad από τσάντα, να ανάβω hotspot στο κινητό κλπ κλπ κλπ. Όποτε τελικά την έβγαζα όπως όπως στην οθόνη του iPhone, εκτός αν ήμουν σπίτι ή γραφείο όπου χρησιμοποιούσα το iPad.

Τώρα επί της ουσίας κάνω το ίδιο με πριν, απλά με πολύ καλύτερες προϋποθέσεις.

[ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Σχετικά με το μέγεθος που λέγατε πριν... Σε σχέση με τα plus πως είναι σαν συσκευή. Γιατί προσωπικά θα μου καθόταν άσχημα αν είναι μικρότερο (σαν συσκευή επαναλαμβάνω). Μπορεί βέβαια να είναι πιο εργονομικό δεν έχω προλάβει να το δω σε μαγαζί ακόμη
Δεύτερον, τι λέει δεν έχει landscape mode πουθενά πλέον;

Πρακτικώς μιλάμε για το ίδιο περίγραμμα (σαν συσκευή), απλά με full surface screen.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Το επόμενο βήμα μια φορητή OLED...
Εκτός αν θες, χωρίς λόγο κι απο βαρεμάρα, να τα βλέπεις στo iPad. :tongue:

Άμα είναι μια 42αρα αναδιπλούμενη ώστε μαζεμένη να χωράει σε τσέπη, μέσα!!

Τέλεια! Πλέον νομίζω πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη :)

Μα εκεί είναι το θέμα. Ότι παλιοτερα, όσο ήμουν σε αεροδρόμια, λεωφορεία κλπ, πάντα βαριόμουν να βγάζω το iPad από τσάντα, να ανάβω hotspot στο κινητό κλπ κλπ κλπ. Όποτε τελικά την έβγαζα όπως όπως στην οθόνη του iPhone, εκτός αν ήμουν σπίτι ή γραφείο όπου χρησιμοποιούσα το iPad.

Εντάξει, αλλά λαβε υπόψην σου ότι ακόμα και το μικρό iPad mini έχει υπερδιπλάσιο screen real estate σε σχέση με το max, ενώ το το να βάλεις hotspot ένα κλικ είναι στο iPad (δεν χρειάζεται να κανείς κάτι στο iPhone).
Απλά πολλές φορές βαριόμαστε να κάνουμε μια κίνηση παραπάνω και τελικά δεν αξιοποιουμε στο έπακρον τα μαραφετια μας...

Η απλα βλεπουμε κατι που δεν μας ενδιαφερει και τοσο (πχ εγω κατεβαζω ριαδιο αρβυλα στα υπερατλαντικα ταξιδια), οποτε και η μικρη οθονη του κινητου ειναι αρκετη για να σε παρει ο υπνος στο ολο και περισσοτερο αβολο καθισμα του αεροπλανου...

(Απλα συμπασχω με τον Ιασωνα. Μη μου δινεται σημασια :-))

Ο
- Βελτιωμένο και το stabilization του video, δεν έχω όμως προλάβει να το κοτσάρω σε gimbal να δω πως θα συνεργάζεται με αυτό, διότι η σταθεροποίηση του Χ κάποιες φορές τρελαινόταν πάνω στο gimbal.

Update: Το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρα.

Αυτο ακριβως. Τερματιζεται η εργονομια, μιας και αντι για ενα μικρο ιφον και ενα ιπαντ, σε τετοιες περιπτωσεις εχεις μονο το μαξ.

#χομπιτοφωνο (απλο, μικρο, φθηνο ΕΞ ες) σαξ

Αυτο ακριβως. Τερματιζεται η εργονομια, μιας και αντι για ενα μικρο ιφον και ενα ιπαντ, σε τετοιες περιπτωσεις εχεις μονο το μαξ.

#χομπιτοφωνο (απλο, μικρο, φθηνο ΕΞ ες) σαξ

Έχεις τη μιση οθόνη, ακόμα και από το μικρότερο ipad. Και τρως και την μπαταρια του κινητού σου άδικα. Δεν το λες και πρόοδο..

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Έχεις τη μιση οθόνη, ακόμα και από το μικρότερο ipad. Και τρως και την μπαταρια του κινητού σου άδικα. Δεν το λες και πρόοδο..

Πισωγυρισμα η απλ;; :slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Πισωγυρισμα η απλ;; :slapface:

Πισωγύρισμα εσύ, που βαριέσαι να χρησιμοποιήσεις το ipad για να δικαιολογείς την ύπαρξη της παντοφλας :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Πισωγύρισμα εσύ, που βαριέσαι να χρησιμοποιήσεις το ipad για να δικαιολογείς την ύπαρξη της παντοφλας :p

Δεν εχω ipad kardia μου..:flipout:

Οπως καταργησαμε τις κομπακτ απο τις καθημερινες τσαντες μας λογω smartphones, ετσι καταργουμε και τα ταμπλετς με το μαξ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Δεν εχω ipad kardia μου..:flipout:

Οπως καταργησαμε τις κομπακτ απο τις καθημερινες τσαντες μας λογω smartphones, ετσι καταργουμε και τα ταμπλετς με το μαξ.

Πέραν της πλακας, αυτό είναι υποβάθμιση εμπειρίας. Το max διπλα στο ipad είναι πραγματικά χομπιτοφωνο 😂