[Επίσημο] iPhone Xs | Xs Max

Πισωγύρισμα εσύ, που βαριέσαι να χρησιμοποιήσεις το ipad για να δικαιολογείς την ύπαρξη της παντοφλας :p

Δεν εχω ipad kardia μου..:flipout:

Οπως καταργησαμε τις κομπακτ απο τις καθημερινες τσαντες μας λογω smartphones, ετσι καταργουμε και τα ταμπλετς απο την μεταφορα εξω απο το σπιτι με το μαξ. Το ipad mini δε ξερω αν βγαινει καν πλεον... ;)

Παρτε μαξ να δειτε το φως το αληθινο! :angel:

(μου κοπηκε το μνμ στη μεση πριν)

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Δεν εχω ipad kardia μου..:flipout:

Οπως καταργησαμε τις κομπακτ απο τις καθημερινες τσαντες μας λογω smartphones, ετσι καταργουμε και τα ταμπλετς απο την μεταφορα εξω απο το σπιτι με το μαξ. Το ipad mini δε ξερω αν βγαινει καν πλεον... ;)

Παρτε μαξ να δειτε το φως το αληθινο! :angel:

(μου κοπηκε το μνμ στη μεση πριν)

Δεν σου κόπηκε, εκεί είναι :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Πέραν της πλακας, αυτό είναι υποβάθμιση εμπειρίας. Το max διπλα στο ipad είναι πραγματικά χομπιτοφωνο ο˜‚

:flipout:

Δεν σου κόπηκε, εκεί είναι :p

Επαναληψη μητηρ μαθησεως. :smash:

Είπα να πάρω μια νέα θήκη, την Spigen Ultra Hybrid και καταλαβα αμεσως γιατι oι θηκες της apple δεν εχουν lip απο την κατω πλευρα: Κάθε φορα που κάνω slide up για να ανοίξω το κινητό το χέρι μου βρίσκει στο κάτω lip. Άσε που κατάφερα να πάρω θήκη με ακόμα μεγαλύτερο όγκο από της σιλικόνης :p
Στο συρτάρι των αζήτητων...

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Είπα να πάρω μια νέα θήκη, την Spigen Ultra Hybrid και καταλαβα αμεσως γιατι oι θηκες της apple δεν εχουν lip απο την κατω πλευρα: Κάθε φορα που κάνω slide up για να ανοίξω το κινητό το χέρι μου βρίσκει στο κάτω lip.

Μπραβο ρε θηρίο! Και πριν που ειχε το home button γιατι ήταν έτσι; Μόνο για μένα που με jb εχω το swipe εδω και 7 χρονια; Δε παιζεσαι ρε ατιμε μεκανες και γελασα πάλι...:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Μπραβο ρε θηρίο! Και πριν που ειχε το home button γιατι ήταν έτσι; Μόνο για μένα που με jb εχω το swipe εδω και 7 χρονια; Δε παιζεσαι ρε ατιμε μεκανες και γελασα πάλι...:flipout:

Χαίρομαι που σε κάνω να γελάς, αλλα σοβαρά μιλούσα. Με την νέα θήκη, το χέρι μου σκοντάφτει πάνω στο lip και είναι ενοχλητικό. Δεν είχα παλαιότερα προ του Χ την θήκη της σιλικόνης οποτε δεν γνώριζα ότι ήταν πάντα έτσι, προφανώς για αλλο λόγο την έκαναν χωρίς lip.
Σημασία πάντως έχει ότι γέλασες :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Χαίρομαι που σε κάνω να γελάς, αλλα σοβαρά μιλούσα. Με την νέα θήκη, το χέρι μου σκοντάφτει πάνω στο lip και είναι ενοχλητικό. Δεν είχα παλαιότερα προ του Χ την θήκη της σιλικόνης οποτε δεν γνώριζα ότι ήταν πάντα έτσι, προφανώς για αλλο λόγο την έκαναν χωρίς lip.
Σημασία πάντως έχει ότι γέλασες :p

Περα απο την πλακα ο λογος ειναι προφανης. Με υλικο οπως το δερμα και η σιλικονη για να βαλουν και κατω μερος θα υπηρχαν πολλες μικρες τρυπες με αποτελεσμα να κοβονται πολυ ευκολα. Με το πλαστικο δεν υπαρχει το ιδιο προβλημα. Οποτε σχεδιασαν μια θηκη χωρις κατω μερος στην Καλιφορνια. solved :afro:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Περα απο την πλακα ο λογος ειναι προφανης. Με υλικο οπως το δερμα και η σιλικονη για να βαλουν και κατω μερος θα υπηρχαν πολλες μικρες τρυπες με αποτελεσμα να κοβονται πολυ ευκολα. Με το πλαστικο δεν υπαρχει το ιδιο προβλημα. Οποτε σχεδιασαν μια θηκη χωρις κατω μερος στην Καλιφορνια. solved :afro:

..με ένα καλο slide up side effect στην περίπτωση των Χ/Χs :p

Υπερβολές. Το μοναδικό πρόβλημα στις θήκες με λιπ κάτω είναι ότι το τηλέφωνο γίνεται απόλυτα συμμετρικό, και πολλές φορές βγάζοντάς το απ'την τσέπη πας να το ξεκλειδώσεις ανάποδα. Το ίδιο συμβαίνει προφανώς και με το τηλέφωνο χωρίς θήκη.

Εγώ επιτέλους παρέλαβα χθες την Spigen φλούδα (Air Skin), και πράγματι, η απόλαυση χρήσης είναι αλλού, σα να μην υπάρχει θήκη. Βέβαια, μοιραία, το grip είναι απλά ελάχιστα καλύτερο από το γυμνό, καμία σχέση με σιλικόνες κλπ.

Κοινώς, παίζει να τη φάει την τούμπα σε χρήση με το ένα χέρι, οπότε περιμένω να'ρθει και το screen protector για να μη με νοιάζει.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Υπερβολές. Το μοναδικό πρόβλημα στις θήκες με λιπ κάτω είναι ότι το τηλέφωνο γίνεται απόλυτα συμμετρικό, και πολλές φορές βγάζοντάς το απ'την τσέπη πας να το ξεκλειδώσεις ανάποδα. Το ίδιο συμβαίνει προφανώς και με το τηλέφωνο χωρίς θήκη.

Εγώ επιτέλους παρέλαβα χθες την Spigen φλούδα (Air Skin), και πράγματι, η απόλαυση χρήσης είναι αλλού, σα να μην υπάρχει θήκη. Βέβαια, μοιραία, το grip είναι απλά ελάχιστα καλύτερο από το γυμνό, καμία σχέση με σιλικόνες κλπ.

Κοινώς, παίζει να τη φάει την τούμπα σε χρήση με το ένα χέρι, οπότε περιμένω να'ρθει και το screen protector για να μη με νοιάζει.

Στη συγκεκριμένη που πηρα, καμια υπερβολή. Σε άλλες πιθανότατα να είναι πολύ λιγότερο αισθητό (έχει να κάνει με το ποσο πετάει έξω το lip).

Λοιπόν, μάλλον το θέμα αναζήτησης θήκης έληξε, καταλήγοντας στις εξής 2, για χρήση εκ περιτροπής.

1. Μαμά σιλικόνη
2. Spigen Air skin

Η 2η όπως είπα παραπάνω είναι φανταστική ως εμφάνιση (το τηλέφωνο θα έφτανα στο σημείο να πω ότι είναι ακόμα πιο όμορφο, αφού το σχήμα/μέγεθος παραμένει ως έχει, αλλά η πλάτη του Piano Black γίνεται πιο matt, εξαφανίζοντας γυαλάδες που δε γουστάρω, και φυσικά δαχτυλιές). Ωστόσο, στο πιάσιμο κάπως στη συνεχή χρήση κάτι σε χαλάει, και τελικά είναι το ίδιο που σε χαλάει και στο γυμνό τηλέφωνο: Ο λόγος πλάτος/πάχος είναι πολύ μεγάλος, και τελικά πιάνοντάς το, σε συνεχή χρήση κουράζεται το χέρι, αφού το πλαϊνο μέρος είναι κάπως "αιχμηρό" λόγω λεπτότητας.

Η σιλικονάτη Apple, είναι τελικά πολύ ψαγμένη θήκη εργονομικά, και δείχνει τα δόντια της ειδικά στο μεγάλο μέγεθος: Προσθέτοντας αυτό το ελάχιστο πάχος μέσω του lip, περιορίζει τον παραπάνω λόγο, και δεν κουράζει καθόλου. Επίσης, τα'χουμε ήδη πει για το grip που είναι για σεμινάριο, και τελικά χειρίζεσαι το τηλέφωνο με το ένα χέρι άνετα. Για το θέμα με τα χνούδια, δε με ενοχλεί πλέον. Είτε βελτίωσαν κάπως το υλικό τους, είτε επειδή πήρα ανοιχτόχρωμη (stone something) δε φαίνονται; Δεν ξέρω.

Αποφάσισα να κρατήσω αυτές τις 2, και να φοράω τη λεπτή μόνο σε περιπτώσεις που θα χρειάζομαι πολύωρη τσέπη σε σακάκι κλπ.

Πήρες που πήρες την παντόφλα, κρατάς και default τη θήκη που την κάνει ακόμα πιο παντόφλα και τέλος πετάς και το iPad για να τα βλέπεις όλα σε σμίκρυνση.

Job well done 😋

PS Και μετά τα βάζεις με την καημένη την DJI 😋

Πήρες που πήρες την παντόφλα, κρατάς και default τη θήκη που την κάνει ακόμα πιο παντόφλα και τέλος πετάς και το iPad για να τα βλέπεις όλα σε σμίκρυνση.

Κι όμως, πλέον μετά από τις πρώτες 2-3 βδομάδες ενθουσιασμού, επί της ουσίας το iPad το χρησιμοποιώ όσο και πριν (ουσιαστικά μόνο για διάβασμα και surfing επί του καναπέος :D ). Η μοναδική διαφορά με πριν είναι ότι το αντικατέστησα με το iPhone για σειρές στο κρεβάτι, ώστε να απολαμβάνω OLED/HDR σε αξιοπρεπές μέγεθος.

Όταν σκάσει το 10" ΟLED στο τέλος του μήνα το ξανασυζητάμε!

Κι όμως, πλέον μετά από τις πρώτες 2-3 βδομάδες ενθουσιασμού, επί της ουσίας το iPad το χρησιμοποιώ όσο και πριν (ουσιαστικά μόνο για διάβασμα και surfing επί του καναπέος :D ). Η μοναδική διαφορά με πριν είναι ότι το αντικατέστησα με το iPhone για σειρές στο κρεβάτι, ώστε να απολαμβάνω OLED/HDR σε αξιοπρεπές μέγεθος.

Όταν σκάσει το 10" ΟLED στο τέλος του μήνα το ξανασυζητάμε!

Αξιοπρεπές μέγεθος (για σειρές) το Max; Έλα τώρα, αυτός είναι ο ορισμός της υποβάθμισης (και η oled \ hdr είναι ανέκδοτο σε αυτά τα μεγέθη).

Από την άλλη πάλι, θυμάμαι ένα φίλο που έβλεπε σειρές σε iPod mini (σοβαρά, δεν κάνω πλάκα) 😋

Όσο για oled σε iPad, στην καλύτερη από το 2020 (άντε το 2019, αν κάτσει κανα iPad batterygate στο ενδιάμεσο 😋 )

Δεν πειράζει, βγάζει η Samsung 12αρι "surface" με Oled και spen στο χιλιάρικο

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Δεν πειράζει, βγάζει η Samsung 12αρι "surface" με Oled και spen στο χιλιάρικο

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Και στο πεντακοσάρικο να το εβγαζε, αν δεν έχει iOS, «αδιάφορο» που λέει και ένας φιλος