Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Κι εγω νομιζω οτι με την L εκδοση αυτα θα διορθωθουνε, στα stock android τουλαχιστον...
ΥΓ... το παρηγγειλες ηδη το 6 ?
ΥΓ... το παρηγγειλες ηδη το 6 ?
Κι εγω νομιζω οτι με την L εκδοση αυτα θα διορθωθουνε, στα stock android τουλαχιστον...
ΥΓ... το παρηγγειλες ηδη το 6 ?![]()
Α, ναι, με την ευκαιρια:
Διατηρω μια επιφυλαξη μόνο για τα Nexus.
Του Δημητρη που χα δει λιγο ηταν οντως σφαιρα.
Αλλα δεν επαιξα λιγο παραπανω να δω....
Όχι, δεν καίγομαι.
Όταν ερθει με το καλο εδώ.
(όχι σαν κατι άλλες γριες γκρινιάρες που μας τα πρηζουν 2 μηνες....)
Δε πιστεύω οτι θα παρεις το μικρό!
Θα πας στο μεγαλο στανταρ!
Σκασε! Διάολε!
Το παλευα να δω αν παλευεται αλλα δεν το βλεπω...
Κοιτα, μαζι με το G3, χαζευα (live) το Note 3 κι ελεγα ΟΚ, παλευεται σαν μέγεθος (αν και φυσικα θα δειχνεις σαν μποζο κουβαλώντας το - άλλο αυτό).
Και κοιταγα πριν λιγο ποσο ειναι το 6+ σε σχεση με το Note 3 και ειδα ότι ειναι, οριακα εστω, μεγαλυτερο.
Κι επειδή mm mm πας στο phablet, λεω, αστο καλυτερα, μεινε με το 6 που θα ναι τουλαχιστον normal.
Περνώντας πριν λιγο από ένα μαγαζι, το (ξανα)χαζεψα λιγο και ειπα να μπω και να γραψω.
Και γελάω γιατι βλεπω τα 2 τελευταία post περι no lag κλπ.
Μ αρεσει που μου ελεγαν καποιοι ότι το lag του S4 μου είναι πρόβλημα της Samsung (όχι ότι τους πιστευα βεβαια).
Και το G3 μια χαρα lag έχει.
Sorry κύριοι αλλα το να περιμένω 1+ sec για βρεθω στη home screen (πατωντας το home button) εκτος από σπαστικό είναι απαραδεκτο εν ετει 2014.
Δεν λεω ότι πεθαινεις βεβαια αλλα, υπο συνθηκες (τις οποίες εχω ζησει μερικες φορες με το S4 μου) είναι πολύ εκνευριστικό.
Οποτε, κύριοι, μην ξανακουσω ότι το νέο ''χ'' android δεν εχει lag.
Παντα είχαν και παντα θα εχουν (εκτος αν υπαρξει καποια δραματικη αλλαγη - πραγμα απιθανο ως αδυνατο).
Και κατι τελευταιο: Δεν αμφισβητω ότι ο Νεκ πχ μπορει να μην εχει lag τωρα. Αλλα, όπως του ειπα από την αρχη, ''ρουφα κι ερχεται (είναι Android)''
Κατά τα αλλα οι διστασεις και η οθονη είναι super και μακαρι να μην ειχε μ#λ$κιστει τοσο η Apple κι ειχε κανει το 6+ υπερπαντόφλα / τουβλο. Αν το χε κρατησει στις διαστασεις του G3, θα ηταν η επιλογή μου.
Τωρα θα παω αναγκαστικα στο απλό 6αρι (το οποίο σαφως δεν αξίζει τα λεφτα του αλλα ειναι, δυστυχως, αυτό που θελω).
Μακαρι η Google να μας εκπλήξει με το L αλλα χλωμότατο το κόβω.
Τα σεβη μου.
χαχα, Γενικά σκέψου το σαν να παραγγέλλεις ποικιλία στην παραλία και να σε ρωτάει το γκαρσόν:
'Μεγάλη ή μικρή?'
Τι θα απαντήσεις ?????
Λολ
Αφού τα εξηγήσαμε. Παίζει ρόλο πιο firmware φόραγε αυτό που είδες. Και παίζει ρόλο και ο launcher. Αν βάλεις Nova launcer δεν υπάρχει lag. Εκτός αν είσαι της άποψης ότι το κινητό δεν τον πειράζουμε και το αφήνουμε όπως το έχει φτιάξει η LG. Σε αυτήν την περίπτωση καλά θα κάνεις και θα γυρίσεις στο iphone.
Ψηφιακός Κόσμος
510
Περνώντας πριν λιγο από ένα μαγαζι, το (ξανα)χαζεψα λιγο και ειπα να μπω και να γραψω.
Και γελάω γιατι βλεπω τα 2 τελευταία post περι no lag κλπ.
Μ αρεσει που μου ελεγαν καποιοι ότι το lag του S4 μου είναι πρόβλημα της Samsung (όχι ότι τους πιστευα βεβαια).
Και το G3 μια χαρα lag έχει.
Sorry κύριοι αλλα το να περιμένω 1+ sec για βρεθω στη home screen (πατωντας το home button) εκτος από σπαστικό είναι απαραδεκτο εν ετει 2014.
Δεν λεω ότι πεθαινεις βεβαια αλλα, υπο συνθηκες (τις οποίες εχω ζησει μερικες φορες με το S4 μου) είναι πολύ εκνευριστικό.
Οποτε, κύριοι, μην ξανακουσω ότι το νέο ''χ'' android δεν εχει lag.
Παντα είχαν και παντα θα εχουν (εκτος αν υπαρξει καποια δραματικη αλλαγη - πραγμα απιθανο ως αδυνατο).
Και κατι τελευταιο: Δεν αμφισβητω ότι ο Νεκ πχ μπορει να μην εχει lag τωρα. Αλλα, όπως του ειπα από την αρχη, ''ρουφα κι ερχεται (είναι Android)''
Κατά τα αλλα οι διστασεις και η οθονη είναι super και μακαρι να μην ειχε μ#λ$κιστει τοσο η Apple κι ειχε κανει το 6+ υπερπαντόφλα / τουβλο. Αν το χε κρατησει στις διαστασεις του G3, θα ηταν η επιλογή μου.
Τωρα θα παω αναγκαστικα στο απλό 6αρι (το οποίο σαφως δεν αξίζει τα λεφτα του αλλα ειναι, δυστυχως, αυτό που θελω).
Μακαρι η Google να μας εκπλήξει με το L αλλα χλωμότατο το κόβω.
Τα σεβη μου.
32αρι, Μαυρο.
Λογω ΣΚ μου ειπε Δευτερα - Τριτη
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ευχαριστουμε
Που να σε βρασω...
32αρι, Μαυρο.
Λογω ΣΚ μου ειπε Δευτερα - Τριτη
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ευχαριστουμε
Που να σε βρασω...
Νοιώθω περήφανος για το avatar μου....
Νοιώθω περήφανος για το avatar μου....
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΝ.
ΜΠΑΜΠΗΗΗΗΗ
Γιατι, του κυριου Χρηστου παραπανω? Του κυριου Μπαμπη.... Ιδιοι με τα αβαταρ σας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.