[Επίσημο] LG G3 (D855)

Πέρα από τα καθαρά αντικειμενικά χαρακτηριστικά ενός τηλεφώνου (Hardware specs, εκδοση λειτουργικού κλπ, απόδοση), πολλά πράγματα ειναι και στο μυαλό μας..

Η γυναίκα μου έχει το S3 mini και δεν έχει παραπονεθεί ποτέ. Ούτε εγώ έχω αγχωθεί ποτέ με το S4 (το οποιο έχει τέτοια θεματάκια)

Μήπως κάνουμε πολύπλοκη τη ζωή μας χωρίς λόγο ;

Γιώργο δεν είναι θέμα πολυπλοκότητας, είναι θέμα απαιτήσεων του εκάστοτε χρήστη όπως π.χ. ένας καλός προβολέας, ένα καλό hifi , ένα καλό αμάξι κλπ

Κι ο διπλανός μου στην δουλειά έχει ένα samsung galaxy ace 2 και είναι ευτυχισμένος, που εγώ μόνο για βαρίδι στην πετονιά θα το παιρνα....

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι στο android είναι ότι γεμίζουν το κινητό με δεκάδες άχρηστες εφαρμογές επειδή είναι δωρεάν , τα Note έχουν ήδη τα πάντα μέσα βέβαια (Evernote , S note , S planner , story album , εγγραφή φωνής , dropbox , Tripadvisor , Flipboard κτλ κτλ) οπότε γλιτώνεις από πολλές 3rd party εφαρμογές που μπορεί να είναι αμφίβολης ποιότητας. Βάζεις και ότι άλλο σου λείπει από apps (ή κανένα παιχνιδάκι για τα κενά) και είσαι καλυμμένος.

Το lag που εχω παρατηρήσει δεν εχει να κανει με φόρτωμα από εφαρμογές.

Το εχει και το S4 μου (με ελαχιστα apps), το χει και το G3 από μαμα.

Οσο αστειοι είναι μερικες φορες οι ''αλλοι'' με την Apple, άλλο τοσο και οι του Android όταν προσπαθουν να πείσουν ότι το Android δεν εχει lag, ειναι smooth κλπ.

Πάντως για την περίπτωσή σου μόνο μια λύση υπάρχει: να κυκλοφορείς με δύο τηλέφωνα, ένα android και ένα iphone :flipout::flipout:

Οταν δεις lag και σου την σπάσει, να βγάζεις κατευθείαν το iphone να σκρολάρεις δυό τρεις φορές τα μενού και να ηρεμείς και μόλις σου την σπάσει που δεν μπορείς να στείλεις μια φωτογραφία με bluetooth να βγάζεις το android και να κάνεις την δουλειά σου.
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D855)

και μόλις σου την σπάσει που δεν μπορείς να στείλεις μια φωτογραφία με bluetooth να βγάζεις το android και να κάνεις την δουλειά σου.
Το κανει κανεις αυτό πλεον; (email, fb, cloud sharing κλπ....)

Οσο αστειοι είναι μερικες φορες οι ''αλλοι'' με την Apple, άλλο τοσο και οι του Android όταν προσπαθουν να πείσουν ότι το Android δεν εχει lag, ειναι smooth κλπ.

Δεν είπα ότι το Android δεν έχει lag , είπα ότι το Note 3 εφόσον δεν γίνει κατάχρηση στα apps δεν έχει lag.

Αν θέλεις να διαβάσεις και άλλες γνώμες δες εδώ...

http://forums.androidcentral.com/verizon-samsung-galaxy-note-3/332848-note-3-lag.html

Το 90% λέει ότι και εγώ. Δεν μπορώ να παραδεχτώ κάτι που δεν ισχύει (στην περίπτωση μου τουλάχιστον).

Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG G3 (D855)

αντε , πες τιποτα .... αν δεν ερθει το ιπηονε 6 to ΣΚ , θα ειναι μαλλον το επομενο κινητο μου .

Τότε πούλα την Kuro. Εντάξει, Χειμώνας έρχεται αλλά δυο σόμπες σ´ένα σπότι είναι υπερβολή... :help:

Μεγειές Ντίνο. Τώρα που το πήρες μπορώ να γράψω review. χχαχαχχχα

Θήκη πήρες? Συστήνω Original Circle. Πολύ καλή.

Πρωτη επαφή: μου αρεσει
Γραφω από αυτο τώρα. Πολυ ανωρερη η εφαρμογή του tapatalk σε σχεση με το iPhone

Για το lag που αναφέρθηκε: Δεν υπάρχει

Θα επανέλθω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η οθονη ειναι εκπληκτικη
Με ξενιζει το λειτουργικο του, μου φαινεται περισσοτερο εφετζηδικο παρα ουσιαστικο.

Ζεστη δεν εχει σηκωσει ακομη, φαπαρω κανα μισαωρο...

Μονο 2 (απο τις 5) παυλες σημα. Στο ιδιο σημειο που ειμαι τωρα το iphone επιανε φουλ
Δεν μου αρεσει καθολου αυτο

Νομίζω κατι έκανε μονο του

3G δεν βλεπω...

Πρωτη επαφή: μου αρεσει
Γραφω από αυτο τώρα. Πολυ ανωρερη η εφαρμογή του tapatalk σε σχεση με το iPhone

Για το lag που αναφέρθηκε: Δεν υπάρχει

Θα επανέλθω

Η οθονη ειναι εκπληκτικη
Με ξενιζει το λειτουργικο του, μου φαινεται περισσοτερο εφετζηδικο παρα ουσιαστικο.

Ζεστη δεν εχει σηκωσει ακομη, φαπαρω κανα μισαωρο...

Μονο 2 (απο τις 5) παυλες σημα. Στο ιδιο σημειο που ειμαι τωρα το iphone επιανε φουλ
Δεν μου αρεσει καθολου αυτο

Η ένδειξη του σήματος δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αν δεν έχεις πρόβλημα.
Όντως είναι κινεζοεφετζιδικο, βαλε nova launcher.

Καλοριζικο!