[Επίσημο] LG G3 (D855)

δε ξερω,αν το γνωριζετε,αλλα οταν ενα κινητο δειχνει,οτι εχει φορτισει πληρως,αν το αφησετε κι αλλο στη φορτιση,τοτε φορτιζει κι αλλο η μπαταρια.
Αυτο ισχυει για ολες τις μπαταριες,οταν δειχνει 100%,εχει περιθωριο για περαιτερω φορτιση.

δε ξερω,αν το γνωριζετε,αλλα οταν ενα κινητο δειχνει,οτι εχει φορτισει πληρως,αν το αφησετε κι αλλο στη φορτιση,τοτε φορτιζει κι αλλο η μπαταρια.
Αυτο ισχυει για ολες τις μπαταριες,οταν δειχνει 100%,εχει περιθωριο για περαιτερω φορτιση.

Λάκη to root or not to root? Με τρώει...

Είδα τι μπορείς να κάνεις με xposed και έχω πάθει πλάκα.

Aυτα τοσον καιρο με το iphone, δεν τα εβλεπες ???? :flipout:

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να υπάρχουν και στο Iphone με jailbreak. Απλά τώρα μου φαίνονται πιο εύκολα.
Εδώ γράφουν ότι κάνουν updates κανονικά στο firmware χωρίς να χάσουν το root.

Εγώ τον στόχο μου τον κατάφερα. Να πάρει ο Ντίνος το LG για να μην νιώθω μόνος (από τους γνωστούς για να ξηγιέμαι) :flipout:
Τώρα δεν με νοιάζει τίποτα :p

Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG G3 (D855)

μα μονο 34181 στο antutu ?
Τι σαραβαλο

Πειτε μου πως κρατας το screenshot γιατι δεν εχω ασχοληθει, και θα σου βαλω του δικου μου.....;)

Volume Down and Power buttons at the same time αλλα δεν θελουμε να δουμε :D

Ποια συσκευη Χρηστο ?

To βρηκα. Σε μενα ειναι power + home button.

Αναμεινατε στην οθονη σας...:p

Όσο αφορά την μπαταρία το G3 είναι πάνω από τον μέσο όρο με 6 h 14 min στο τεστ του Phone arena...

http://www.phonearena.com/news/Correction-new-battery-life-results-of-G3-and-S5_id57484

Δεν είναι και χάλια σαν το iphone 5s με 5 h 2 min , ούτε και τοπ σαν το S5 και το Ζ2. Με παρόμοια αποτελέσματα στις μετρήσεις πάντως το Note 3 βγάζει άνετα 2 ημέρες.

Επίσης σημαντικό είναι όμως ότι φορτίζει πολύ γρήγορα σε 120 λεπτά (122 για το S5) ενώ Ζ2 και Μ8 κάνουν σχεδόν διπλάσιο χρόνο.

Volume Down and Power buttons at the same time αλλα δεν θελουμε να δουμε :D

Ποια συσκευη Χρηστο ?

Oχι οτι τους δινω και ιδιαιτερη σημασια......

S5 Ντινε!

Attachments

• Screenshot_2014-09-19-14-16-26.jpg
    Screenshot_2014-09-19-14-16-26.jpg
    40.8 KB · Views: 79