Oταν το τηλεφωνο ειναι εργαλειο δουλειας και ειναι τα παντα ανοιχτα + πολλες κλησεις δυσκολευουν τα πραγματα.
Τις καθημερινες χρειαζεται δευτερη φορτιση γυρω στις 7 το απογευμα ενω το ΣΚ που ειμαι cool το βγαζει ανετα το διημερο.
Λάθος φαντάζεσαι. Lol
Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ στα κινητά μου ποτέ δεν τα κλείνω, τα έχω όλα ανοιχτά. Αλλιώς για μένα δεν έχει νόημα να έχω τέτοιο κινητό. Θέλω τα email μου παντού. Το ίδιο και τις κάθε είδους ειδοποιήσεις μου. Εδώ έχουμε όμως ασυνήθιστο πρόβλημα. Κάτι δεν παει καλά. Η η μπαταρία φταίει η κάποιο app. Ίσως βρω το κουράγιο για ενα hardware reset.
Μιλάμε χειρότερα και απο iPhone 5 που είχα.
Μια εποχή μου τελείωνε η μπαταρία σε 1.5 ημέρα ανακάλυψα ότι έφταιγε το Quiz up που συνδεόταν μόνο του στο ίντερνετ και γενικά είναι μια εφαρμογή που έτρεχε στο παρασκήνιο συνεχώς , μόλις το έσβησα ξαναγύρισα στις 2-3 ημέρες.
Για να είσαι χειρότερα και από την τραγική αυτονομία του iphone κάτι θα τρέχει και σε εσένα.
Σε ολα τα κινητα γενικα ισχύει οτι το 3g/4g τρωει πολύ...
Πχ στο Nexus 5 , οταν εχω ανοιχτο 3g/gps και ενεργοποιημενο το google now που καταγραφει τις διαδρομές σου συνεχώς , εχω πολυ μικροτερη αυτονομια απο το να ειχα εστω και μονο το 3g ανοιχτο.
Επίσης δεν παιζει ρολο μονο τι ειναι ανοιχτο, αλλα και ποσο λειτουργει οσο ειναι ανοιχτο.
Για ολα on και πολυ βαρια χρηση ολη τη μερα μονο σε S5/Note 3/G2/M8.Δεν γνωριζω το oneplus και το oppo 7/7a τι κανουν...
εχω κι εγω το G3 στα χερια μου 2 -3 μερες τωρα....
Ακομα το στηνω και το δοκιμαζω, τραβηξα και πολλες φωτο-βιντεο στο Γκαζι χτες, μολις εχω μια πιο πληρη αποψη , θα γραψω τις εντυπωσεις μου.
ξαφνικα σταματησε να δουλευει το google play store, δε μπορω να συνδεθω, και φυσικα ουτε να κατεβασω τιποτα.
Εχω καθαρισει cashe, reboot 2-3 φορες, airplane mode OFF - ON κλπ ... τιποτα.
Το ΣΚ δουλευε κανονικα... μηπως υπαρχει γενικοτερο θεμα ?