[Επίσημο] LG G3 (D855)

ουτε με ρεσετ επανηρθε !!!
Τι κανουμε τωρα ?

ΥΓ... τα εχω κανει ολα... και δεν εχω απενεργοποιησει κανενα google service , αλλωστε μεreset θα επρεπε να επανερθει κανονικα.

τι κάνει Γιάννη,κάνει force close το play store ή δεν συνδέεται?δοκίμασες να καταργήσεις το google account και να το ξαναπερασεις?

δε συνδεεται ... ανοιγει κανονικα η εφαρμογη, αλλα δε συνδεεται.
Παντου αλλου συνδεεται, gmail, google drive, klp

Απεγκατεστησα το λογαριασμο και τον ξαναεβαλα, αλλα τιποτα.

Factory Reset έκανες ?
Και δε συνδέεται ?
Just confirming

Όχι τίποτε άλλο δεν έχω δει το πρόβλημα αλλού

wifi,3g,4g?δοκίμασες σε άλλο ρουτερ?
edit:κανε ενα reboot το ρουτερ

Έλα Γιάννη άσε τα κόλπα. Πας να μας βγάλεις άχρηστη στην συσκευάρα. :flipout:

Έχει κάνει κανείς κάτοχος root? Είμαι με το δάχτυλο στην σκανδάλη παρόλο που έχει βελτιωθεί αρκετά η μπαταρία (έχω βάλει και greenify).

xaxaxa... Μπορει!

Το περιεργο ειναι οτι δουλευαν ολα μια χαρα .... ισως φταιει το δικτυο στη δουλεια μου.
Αλλα γιατι μονο το playstore και οχι ολα τα υπολοιπα?
Τεσπα... θα δουμε και το βραδυ που θα παω παλι σπιτι.

αστα βρε συ τα root και δουλεψε την συσκευη σου ως εχει.θα μπλεξεις μετα και εαν θες να κανεις Official update firmware,θα μπεις σε διαδικασια..!

Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Έχει κάνει κανείς κάτοχος root? Είμαι με το δάχτυλο στην σκανδάλη παρόλο που έχει βελτιωθεί αρκετά η μπαταρία (έχω βάλει και greenify).

Καλα, πλακα κανεις ???

Ακομα δεν εχεις κανει root? Δεν ξερεις το χανεις :devil-smiley-029:

αστα βρε συ τα root και δουλεψε την συσκευη σου ως εχει.θα μπλεξεις μετα και εαν θες να κανεις Official update firmware,θα μπεις σε διαδικασια..!

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Καλα, πλακα κανεις ???

Κοιτάω κάθε μέρα τις αγγελίες αλλά τπτ... :beee:

Περιμένει ο Μπάμπης να στο φάει μπιρ παρά

τι σχεση εχει ο Γερμανος με software προβλημα ?

Ο Γερμανός παραλαμβάνει το τηλέφωνο και το στέλνει στην LG , αυτοί το φτιάχνουν (δεν έχει σημασία αν είναι hardware ή software) και σε μια εβδομάδα το έχεις πίσω (χωρίς καμία χρέωση εννοείται). Είχα κάνει την διαδικασία πέρυσι όταν κόλλησε και δεν άνοιγε ένα LG L7II της γυναίκας μου. Factory reset κτλ. που είχα δοκιμάσει δεν έκαναν τίποτα.
Σημείωση το κινητό δεν είχε αγοραστεί από τον Γερμανό , αυτοί απλά κάνουν τον ενδιάμεσο.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D855)

ειχα δοκιμασει στο s2 που ειχα και μου ηταν αχρηστο.αυτα που ηθελα τα ειχα και με μαμα κατασταση.για καποιον που θελει να ψαχτει,προφανως του ειναι χρησιμο.
εχω την εντυπωση,οτι στις τελευταιες εκδοσεις android,εχουν μπει αρκετες δικλιδες ασφαλειας και σε περιπτωση που θες να επαναφερεις το τηλεφωνο σε μαμα κατασταση,θα δυσκολευτεις.
επισης δεν ξερω τι γινεται με το counter του τηλεφωνου που χρειαζεται reset εαν χρειαστει επαναφορα και ποσο ρισκο ειναι να χαθει η εγγυηση.
δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα,αλλα προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την συμπεριφορα του τηλεφωνου μου(galaxy S4)ειδικα μετα την εγκατασταση του Nova launcer.
οποτε δεν πειραζω...!:antlers:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Κοιτάω κάθε μέρα τις αγγελίες αλλά τπτ... :beee:

Περιμένει ο Μπάμπης να στο φάει μπιρ παρά

Αποφασισα να το κρατησω προκειμενου να αποκτησω ιδία αποψη. Αν δεν, θα παρουμε κατι αλλο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ο Γερμανός παραλαμβάνει το τηλέφωνο και το στέλνει στην LG , αυτοί το φτιάχνουν (δεν έχει σημασία αν είναι hardware ή software) και σε μια εβδομάδα το έχεις πίσω (χωρίς καμία χρέωση εννοείται). Είχα κάνει την διαδικασία πέρυσι όταν κόλλησε και δεν άνοιγε ένα LG L7II της γυναίκας μου. Factory reset κτλ. που είχα δοκιμάσει δεν έκαναν τίποτα.
Σημείωση το κινητό δεν είχε αγοραστεί από τον Γερμανό , αυτοί απλά κάνουν τον ενδιάμεσο.

Αν ειναι αγορασμενο απο παραεισαγωγη? Το δικο μου πχ το πηρα απο ενα καταστημα το οποιο (ο προμηθευτης του) τα εισαγει απο Γερμανια. Για την εγγυηση, μου ειπε οτι με καλυπτει η Adreno, (Adreno, καπως ετσι τελος παντων)