[Επίσημο] LG G3 (D855)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Αποφασισα να το κρατησω προκειμενου να αποκτησω ιδία αποψη. Αν δεν, θα παρουμε κατι αλλο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν ειναι αγορασμενο απο παραεισαγωγη? Το δικο μου πχ το πηρα απο ενα καταστημα το οποιο (ο προμηθευτης του) τα εισαγει απο Γερμανια. Για την εγγυηση, μου ειπε οτι με καλυπτει η Adreno, (Adreno, καπως ετσι τελος παντων)

Ντίνο δεν θυμάμαι αν το έχω γράψει εδώ ή σε άλλο forum, αλλά πήρα την LG τηλέφωνο και τους είπα ότι θα το αγοράσω από Γερμανία (amazon) και μου είπαν ότι ισχύει κανονικά η εγγύηση. Απλά μου είπαν ότι πάει βάσει serial number σε αυτή την περίπτωση οπότε ενδέχεται να χάνεις 1-2 μήνες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Ντίνο δεν θυμάμαι αν το έχω γράψει εδώ ή σε άλλο forum, αλλά πήρα την LG τηλέφωνο και τους είπα ότι θα το αγοράσω από Γερμανία (amazon) και μου είπαν ότι ισχύει κανονικά η εγγύηση. Απλά μου είπαν ότι πάει βάσει serial number σε αυτή την περίπτωση οπότε ενδέχεται να χάνεις 1-2 μήνες.

Ναι, το θυμαμαι, εδω το ειχες γραψει Νεκταριε.

Σημερα δεν το σκαλιζω καθολου, μονο την "κλασσικη" καθημερινη μου χρηση του κανω. Θελω να την μπαταρια...

Εντυπώσεις κατόχου μιας μονο ημέρας (απέκτησα χθες)

1)Ωραιο design και κατασκευή.Πολύ μαζεμένες διαστάσεις, το χειρίζεσαι σαν 5ιντσο.
2)Η αυθεντικη circle case αν και πανεμορφη σαν design, λειτουργικά πάσχει (ανοίγει συνεχώς ο κύκλος με αποτέλεσμα οταν το ειχα στην τσεπη να καταναλώνει οχι μονο μπαταρία, αλλα και να τραβάει και φωτογραφίες :p )
3)Τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες.Δεν δοκίμασα νυχτερινές ουτε βίντεο.
4)Για αυτονομία δεν είμαι σίγουρος μιας και ειχα τα παραπάνω θέματα με την αυθεντική θήκη.Απο αυτα που βλέπω ομως ειναι κατώτερη του Note 3 και ελαφρώς καλύτερη του Nexus 5.
5)Το LG UI δεν ειναι του γούστου μου, μπήκε κατευθείαν nova launcher prime.Το καλό είναι οτι με kitkat μπαίνει και ο Google now launcher ala Nexus 5.
6)Η οθονη του ειναι εξαιρετική για lcd.Αν και οχι πολύ υψηλής φωτεινότητας , η απόλυτη ευκρίνεια (2560χ1440) σε συνδυασμό με το εξαιρετικό smoothness της οθόνης αφήνει άριστες εντυπώσεις.

Overall , πολύ καλο για την τιμή του , καλές επιδόσεις και εξοπλισμός (αποσπωμενη μπαταρία 3000mah , radio fm , micro sd κλπ) αλλα του λειπουν πραγματακια για να παιξει στα ισια με τους μεγάλους (Note 3 , S5 , M8 )

Last edited:
Αν θελει κάποιος να απενεργοποιησει το double tap (knock on η κατι τέτοιο) ας πληκτρολογήσει στον dialer 3845#*855# και στο hidden menu ειναι μια απο τις τελευταίες επιλογές...

καλοριζοικο ! :p

Πηγε σε καλα χερια το G3 , πολυ καλο τηλεφωνο πραγματι.

ΥΓ... δε παρατηρησα κατι τετοιο με τη θηκη, πως τα καταφερες ?

Ευχαριστώ Γιάννη.
Δεν συνέβη μια και δυό μονο...
Παλι καλα που στην ακρόαση μουσικής ακουσα το κλείστρο απο τα ακουστικά.Το θέμα ειναι οτι ανοιγοκλείνει και η οθόνη με αποτέλεσμα να καταναλώνει μπαταρία.

Εντυπώσεις κατόχου μιας μονο ημέρας (απέκτησα χθες)

1)Ωραιο design και κατασκευή.Πολύ μαζεμένες διαστάσεις, το χειρίζεσαι σαν 5ιντσο.
2)Η αυθεντικη circle case αν και πανεμορφη σαν design, λειτουργικά πάσχει (ανοίγει συνεχώς ο κύκλος με αποτέλεσμα οταν το ειχα στην τσεπη να καταναλώνει οχι μονο μπαταρία, αλλα και να τραβάει και φωτογραφίες :p )
3)Τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες.Δεν δοκίμασα νυχτερινές ουτε βίντεο.
4)Για αυτονομία δεν είμαι σίγουρος μιας και ειχα τα παραπάνω θέματα με την αυθεντική θήκη.Απο αυτα που βλέπω ομως ειναι κατώτερη του Note 3 και ελαφρώς καλύτερη του Nexus 5.
5)Το LG UI δεν ειναι του γούστου μου, μπήκε κατευθείαν nova launcher prime.Το καλό είναι οτι με kitkat μπαίνει και ο Google now launcher ala Nexus 5.
6)Η οθονη του ειναι εξαιρετική για lcd.Αν και οχι πολύ υψηλής φωτεινότητας , η απόλυτη ευκρίνεια (2560χ1440) σε συνδυασμό με το εξαιρετικό smoothness της οθόνης αφήνει άριστες εντυπώσεις.

Overall , πολύ καλο για την τιμή του , καλές επιδόσεις και εξοπλισμός (αποσπωμενη μπαταρία 3000mah , radio fm , micro sd κλπ) αλλα του λειπουν πραγματακια για να παιξει στα ισια με τους μεγάλους (Note 3 , S5 , M8 )

Μεγειες. Για το bold συμφωνω αν ειναι στο auto, ειδαλως στραβωνει (παρα πολυ φωτεινη)

Κερναω καφε να μου δειξεις 5 πραγματα (lova launcher πχ, ουτε εμενα μου αρεσει το UI του)

Ποσο μου πουλας την θηκη ? :p

Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Την εκανα την μαλακια μου....

πατησα 3845#*855# και μετα πατησα test....

γ@μηθηκε...

Κάτι ξέρει η Apple... Γι´αυτό δεν σ´αφήνει να κάνεις μαλακίες... :grinning-smiley-043

(Τις κάνει μόνη της.... :flipout:)

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Δηλαδή ?Δεν τελειωσε καποια στιγμη το τεστ?Γενικα μην πατας αν δεν ξερεις τι θα γινει.

πολυ αργα....

Κάτι ξέρει η Apple... Γι´αυτό δεν σ´αφήνει να κάνεις μαλακίες... :grinning-smiley-043

Καμια βοηθεια κανεις ???

(Τις κάνει μόνη της.... :flipout:)

εβγαλα μπαταρια. Ανοιξα. Εκει, κολλημενο

Last edited:
Η οθονη δειχνει καποιο μενου, και τιποτε δεν ανατποκρινεται.

οπου ακουμπησω δακτυλο, βγαζει ενα κυκλακι κοκκινο με ενα σταυρουδακι στην μεση (σαν στοχος), Δεν αντιδρα σε τιποτε. Το γ@μω

http://lg-g3.wonderhowto.com/how-to/unlock-hidden-menu-run-diagnostic-test-your-lg-g3-0156740/

κοιταω μπας και το διορθωσω...

(δουλεια δεν ειχε το μνι και μαθαινε τσαγγαρης)

Ntinos, an Android sucker from Greece just reported a frozen screen when entering or running tests within the hidden menu. If you find yourself in a situation like this asshole fellow, press and hold the Power button, then select "Normal Boot".

Αει στα διαλα. Εσιαξε

Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Η οθονη δειχνει καποιο μενου, και τιποτε δεν ανατποκρινεται.

οπου ακουμπησω δακτυλο, βγαζει ενα κυκλακι κοκκινο με ενα σταυρουδακι στην μεση (σαν στοχος), Δεν αντιδρα σε τιποτε. Το γ@μω

http://lg-g3.wonderhowto.com/how-to/unlock-hidden-menu-run-diagnostic-test-your-lg-g3-0156740/

κοιταω μπας και το διορθωσω...

(δουλεια δεν ειχε το μνι και μαθαινε τσαγγαρης)

Ntinos, an Android sucker from Greece just reported a frozen screen when entering or running tests within the hidden menu. If you find yourself in a situation like this asshole fellow, press and hold the Power button, then select "Normal Boot".

Αει στα διαλα. Εσιαξε

Πλέον είσαι POWER USER. Congrats Ntinos :jester: