[Επίσημο] LG G3 (D855)

Έβαλα κι εγώ ένα tempered glass σήμερα και δεν παρενοχλεί καθόλου την quick circle.
Μου βγήκε η Παναγία βέβαια να την βάλω γιατί ως ψείρας ήθελα να πέσει ακριβώς και να μην έχει και ίχνος σκόνης. Τελικά με τα πολλά βάλε βγάλε και ακριβώς δεν έπεσε και λίγη σκόνη έμεινε μέσα :p. Αλλά σε κανονική χρήση δεν φαίνεται τίποτα.
Πάντως ανεβήκαμε σε βάρος με το γυαλί. Αισθητή η διαφορά.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Μετά τα Χριστούγεννα να δείτε τι θα γίνει...

Δεν μας λέτε οτι τα βαρεθήκατε και δεν τα ανοίγετε καθόλου, μας λέτε οτι "μεγάλωσε" η μπαταρία... :coool:

είναι γεγονός οτι μετά τις πρώτες φορτίσεις οι μπαταρίες βελτιώνονται

Μετα απο μια εβδομάδα που το έχω στα χέρια μου , και εχοντας πολύ προσφατα περάσει απο Nexus 4, Nexus 5 , Note 2 , Note 3 ,Galaxy S4, HTC one (m7) , εχω να γραψω τα ακόλουθα :

1)Ειναι το μοναδικό "επώνυμο" κινητό που τικάρει ολα τα "κουτάκια" .Εχει νεο επεξεργαστή , 2/3gb ram , micro sd , removable battery , 1440p display , kit kat , FM Radio
2)Πάρα πολύ καλή οθόνη , αλλα δυστυχώς samsung amoled δεν ειναι.Θα την άλλαζα άνετα με την 1080p ενος samsung.Η διαφορά 1080p με 1440p δεν είναι αντιληπτή , αλλά μια έξτρα "αίσθηση" ευκρίνειας νομίζω οτι υπάρχει.Μπορεί να είναι και placebo :p
3)Αν και στα benchmarks δεν βγαίνει πρώτο (λόγω αναλυσης οθόνης) , γενικά είναι αρκετά γρήγορο,ειδικά με Nova launcher η τον Goole GEL.Ο στοκ έχει κάποια lag θεματάκια αλλα προσφέρει ελαφρώς καλύτερη αυτονομία στο stand by (το βραδυ χάνει 0-1% σε αντίθεση με άλλους που θα κυμανθούν απο 3-5%)
4)Κάμερα απο τις καλύτερες της αγοράς με εξαιρετικο OIS και γρήγορη εστίαση.Το βίντεο του αρκετά καλό αλλά νομίζω του Note 3 ηταν καλύτερο.
5)Εξαιρετικός σχεδιασμός με πολύ μικρές (για το μέγεθος της οθόνης) διαστάσεις.
6)Καλή αυτονομία, οχι ομως στα επιπεδα S5/Note 2/3.

Στα χρήματα του, ειναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί.

Deformation-Bend-test-results.jpg

Και μια επιπλέον απόδειξη της πολύ ποιοτικής κατασκευής.

@vadergr
για την οθονη των samsung εχω αναφερθει πολλες φορες και ειναι και ενας απο τους λογους(ο βασικοτερος θα ελεγα..)που προτιμω τα samsung.βαθυ μαυρο,τρομερη αντιθεση,ευκρινεια..
καλη του g3 και του g2,αλλα δεν συγκρινονται με τις amoled της sam..
οσο αναφορα τους Launcer,εβαλα τελευταια τον Nova και το τηλεφωνο παει...σφαιρα.βουτηρο κινηση και καμια απολυτως σχεση με τον μαμα...

Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D855)

και εγω σημερα εβαλα το γυαλι και πραγματι το κινητο φαινεται πιο βαρυ στο χερι και μου εκανε εντυπωση αλλα τουλάχιστον τωρα εχω το κεφαλι μου ησυχο και μαζι με την διαφανη σιλικονη το κινητο είναι πλήρως ασφαλισμενο

Έλα να ζεστενόμαστε λιγάκι.

Εφαρμογή για τηλεκοντρόλ για την quick circle

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55723122&postcount=436

Το δοκίμασα και δουλεύει άψογα. Αν διαβάσετε παρακάτω στο link που έδωσα έχει έκδοση και για G2 (με το τετράγωνο παραθυράκι)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εδώ για G2 (και G3).

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55772281&postcount=453

Στην τοποθέτησε ο ίδιος ?

Ναι, με 99% επιτυχία, του ξεφυγε ενας κοκκος σκονης στην ακρη αλλα δε πειράζει...μεχρι στιγμής ειμαι ευχαριστημένος και σε απόδοση και σε ευκρίνεια