[Επίσημο] LG G4

Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG G4

Λοιπόν το έχω μια εβδομάδα τώρα.
Είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ έχει περάσει απο τα χέρια μου (και είχα τα πάντα εκτός το S6 edge), πολύ καλογραμμένο UI βάζει κάτω και τα iPhone σε Smoothness.
To δε Multitasking είναι πλέον το benchmark για τους άλλους.

Η δε κάμερα του ειναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ, aperture 1.8 με σένσορ σκαλισμένο... πήρε και το EISA Award 2015 για καλύτερη Mobile καμέρα.

Με νορμαλ χρηση σε βγαζει μεχρι να το βαλεις να φορτισει τη νυχτα. ?

Σου εχει εμφανισει καποιο bleeding στην οθονη. ?
Ποια παρτιδα εχεις. ? (τα πρωτα 3 νουμερα του imei)

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG G4

τα πρώτα 3 του s/n

LG G4: Ξεκίνησε να κυκλοφορεί μεταλλική έκδοση της συσκευής

Τον Απρίλιο, όταν η LG ανακοίνωσε την ναυαρχίδα της, το LG G4, παρουσίασε δύο εκδόσεις της συσκευής, μία με πλαστικό καπάκι και μία με γνήσιο δέρμα. Προφανώς, το δεύτερο δίνει στο smartphone μια πιο premium αίσθηση, αλλά το δέρμα σίγουρα δεν είναι το πιο ανθεκτικό υλικό.​

Έτσι αν νομίζετε ότι το δέρμα φθείρεται εύκολα και δεν σας αρέσει το πλαστικό, αλλά θέλετε ακόμα την συσκευή, η εταιρεία ξεκίνησε να κυκλοφορεί και ένα μεταλλικό LG G4. Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή έχει τώρα μια νέα έκδοση με σφυρήλατο σώμα σε δύο επιλογές χρωμάτων: μαύρο τιτάνιο και χρυσό.

Το μεταλλικό LG G4 μοιάζει ακριβώς όπως το πλαστικό, αλλά υποθέτουμε ότι οι χρήστες θα είναι σε θέση να αισθανθούν τη διαφορά μεταξύ των δύο υλικών. Η νέα έκδοση ξεκίνησε να κυκλοφορεί στην Ινδία και η τιμή της είναι περίπου στα 540 ευρώ.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν το μεταλλικό LG G4 θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές.

[via]
(Sent from Galaxy S6)

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG G4

Κοίτα έχω 1 exchange push email της δουλειάς με πολλά mail κάθε μέρα, το gmail μου, το outlook και αρκετές κλήσεις κάθε μέρα με βγάζει την μέρα άνετα, οταν την πέφτω το βράδυ έχει 15-20% ακόμη.
S/N 505 έχει και όχι δεν έχει bleeding η οθόνη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG G4

Κοίτα έχω 1 exchange push email της δουλειάς με πολλά mail κάθε μέρα, το gmail μου, το outlook και αρκετές κλήσεις κάθε μέρα με βγάζει την μέρα άνετα, οταν την πέφτω το βράδυ έχει 15-20% ακόμη.
S/N 505 έχει και όχι δεν έχει bleeding η οθόνη.
Οκ σε ευχαριστω.

Σε προσφορά στο e-shop στα 499 ευρώ.​

http://www.e-shop.gr/kinito-lg-g4-h815-32gb-leather-black-gr-p-TEL.009287

image.jpg

(Sent from iPad Air 2)

Υπ οψιν οι πρωτες παρτιδες (505) ειχαν εμφανισει σε καποια κομματια bleeding στην οθονη ειδικα στο κατω μερος.
Αν καποιος ενδιαφερθει για την παραπανω προσφορα ας εχει το νου του να ελεγξει την συσκευη κατα την αγορα (για αμεσο doa)

airb
μπορεις να δοκιμασεις χρονους οθονης. ? Δεν μιλω για παιχνιδια και βαριες εφαρμογες, απλα σερφαρισμα και gps οπου θεωρω οτι ειναι τα 2 πιο βασικα για καθημερινη χρηση για τους περισσοτερους.

Μια διαβαζω για 3-3,5 ωρες μπαταριας, μια για 5 ωρες....δεν εχω βγαλει ακρη ακομα.
Αλλα με 3 ωρες οθονης, εγω θα το απεφευγα, ειδικα σε χρηση gps σε ταξιδι.
(μιλω χωρις χρηση 3g-4g και μονο με wifi, μιας και εχω διαβασει οτι με 3-4g γονατιζει πολυ γρηγορα)

Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G4

DOA απο σκρουτζομαγαζα....χμμ. διαβαζω κατι περιεργους ορους στα site τους οτι για μικροπραγματα (μικροφωνα κλπ) δεν σε καλυπτουν και το στελνουν απλα για σερβις. Σε καλυπτουν μονο αν η συσκευη εχει πολυ χοντρο προβλημα, δεν ανοιγει κλπ.
Τωρα...Bleeding και doa απο σκρουτζομαγαζα, το κοβω δυσκολο.
Αν καποιος εχει καλη εμπειρια με καποιο απο αυτα απο αποψη doa ας μου στειλει ενα pm.
Δευτερα λεω να παω να το αγορασω και ο θεος βοηθος.
Όλα έχουν DOA απλά συνήθως το πάνε αντιπροσωπεία,παίρνουν το ok και τότε το αντικαθιστά το μαγαζί.
Ετσι έχουν κάνει πολλά παιδιά ακόμα και στο G4 απο eshop αγορασμένα(μαλιςτα με πρόβλημα bleeding)αλλα και σε άλλες συσκευες εξίσου άλλων εταιριών.

Υπάρχουν βέβαια και μαγαζιά skroutz που κάνουν επί τόπου αντικατάσταση όπως εχει αναφερθεί εξίσου απο άλλους χρήστες.

Last edited by a moderator:
Αν είχες διαβάσει το τεστ του 1020 θα έβλεπες ότι εμφανίζει αρκετά προβλήματα (ειδικά στην λήψη video) και η βαθμολογία δεν είναι τυχαία.

http://www.dxomark.com/Mobiles/Nokia-Lumia-1020-overview-Has-the-best-got-better

τι να διαβάσω?πήρε ίδια βαθμολογία στις φωτογραφίες με το galaxy s4,έλεος,ενώ το εντελώς γελοίο είναι οτι πήρε χαμηλότερη βαθμολογία στο flash απο το galaxy s4,για όνομα του θεού το ένα είναι xenon και το άλλο led

Last edited:
Oσοι εχουν το lg g4 και εχουν βαλει temperend glass οπου δεν εχει κενα και σκεπαζει τον proximity sensor, ενδεχομενως να εχουν προβλημα. Ορισμενες φορες κατα τη διαρκεια κλησεων, η οθονη δεν ανοιγει οταν η συσκευη απομακρυνθει απο το προσωπο.

Aν δεν θελετε να πεταξετε το tempered glass ή να το αντικαταστησετε με καποιο οπου δεν θα καλυπτει τον αισθητηρα εγγυτητας, μπορειτε να κανετε re calibration στον αισθητηρα με την παρακατω διαδικασια:(με το temp glass επανω στην οθονη εννοειται)

1. TYPE "277634#*#" in phone dialer. Hidden Menu screen will show up.

2. Select "Device Test"->"MT", it will show "system will be restarted", then choose OK.

3. After beboot, GENESIS MiniOS 3.1 screen will show up, press "individual item+power" while power button is pressed.

4. Next, find "sensor test", enter it(do not block the proximity sensor), the proximity sensor will auto be automatically calibrated. Then block proximity sensor two times to exit.

5. Find "Back to the MainList", enter.
6. Press "Normal boot+power" while power buttοn is pressed to reboot system, done.

Last edited: