[Επίσημο] LG G6

Για μένα είναι πιο ολοκληρωμένο, γιατί έχει αυτά που θέλω... Το s8 δεν έχει ούτε FM Radio, ούτε Ευρυγωνια κάμερα, κι έχει edge screen που είναι για μένα μείον.

Το γιατί δεν έχω iPhone είναι μεγάλη κουβέντα...

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
Γιατί περιμένεις το iPhone 8 😁

send from my nexus 5 using Tapatalk

Από μια επίσκεψη στο κολυμβητήριο Ραφήνας για αγώνα του ανηψιου.

Δείτε τις 2 κάμερες...

5a8c947d42c9a1dfc70448728d5fd93a.jpg
43847a374f094fe3648401be5b66e597.jpg

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

η μπαταρια του ειναι μετρια...

Με τη χρηση που εγω του κανω, που ειναι αρκετα βαρια, δεν ανοιγοκλεινω υπηρεσιες (τα εχω ολα ανοιχτα σχεδον παντα) , και δεν εχω ποτε αυτοματη φωτεινοτητα (παιζω μεταξυ 50 και 100%), μου βγαζει δυσκολα την ημερα.

Ειναι περιπου στα ιδια επιπεδα με το απλο iphone 6 kai 7 , Samy s7 .

Τα iphone 6s plus kai s7 edge Που ειχα, καθως και το xiaomi red note4 , ηταν σαφως ανωτερα.

3-4 SOT εχω, αλλα οπως ειπα εχω πολυ υψηλη φωτεινοτητα (σε εσωτερικους χωρους 60% και εξω 100%) , εχω επισης το screen always ON kai υπηρεσιες ανοιχτα .

Με τη χρηση που κανουν οι περισσοτεροι , θα βγαζει περιπου 4-5 ωρες SOT... στο μεσο ορο της κατηγοριας περιπου.

LG G6+

H LG κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για το LG G6+, στο οποίο βλέπουμε δύο νέα χρώματα της συσκευής, το Marine Blue και το Terra Gold. Επίσης βλέπουμε και την ανθεκτικότητα της συσκευής σε νερό και σκόνη.​

To LG G6+ είναι μια πιο premium έκδοση του LG G6. Μαζί με τα δύο νέα χρώματα, θα έχουμε και αύξηση του αποθηκευτικού χώρου στα 128GB στην standard έκδοση. Η συσκευή αποκτάει επίσης ασύρματη φόρτιση και 32-bit Hi-Fi Quad DAC, που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Τέλος η συσκευασία θα περιέχει ακουστικά B&O.

Η συσκευή θα έρθει και με αναβαθμίσεις σε software, όπως το Face Print, που στην ουσία είναι το Face Unlock.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

[via]
(Sent from Nexus 6P)

Απάντηση: LG G6+

H LG κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για το LG G6+, στο οποίο βλέπουμε δύο νέα χρώματα της συσκευής, το Marine Blue και το Terra Gold. Επίσης βλέπουμε και την ανθεκτικότητα της συσκευής σε νερό και σκόνη.​

To LG G6+ είναι μια πιο premium έκδοση του LG G6. Μαζί με τα δύο νέα χρώματα, θα έχουμε και αύξηση του αποθηκευτικού χώρου στα 128GB στην standard έκδοση. Η συσκευή αποκτάει επίσης ασύρματη φόρτιση και 32-bit Hi-Fi Quad DAC, που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Τέλος η συσκευασία θα περιέχει ακουστικά B&O.

Η συσκευή θα έρθει και με αναβαθμίσεις σε software, όπως το Face Print, που στην ουσία είναι το Face Unlock.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

[via]
(Sent from Nexus 6P)

Στο πλάι είναι τόσο χοντροκοπιά όσο φαίνεται στο βίντεο;

Δεν ξερω τι συμβαινει με το G6. Οτι συγκριτικο βιντεο βλεπω στο youtube το μπλε του ουρανου ειναι αλλου για αλλου στο G6. Και γενικα τα χρωματα. Μπορει οταν το βλεπεις μονο του να μην κταλαβαινειςντην διαφορα αλλα σε συγκριτικα με αλλα τηλεφωνα διπλα διπλα κανει μπαμ.

Ενα παραδειγμα: https://youtu.be/jGB-ZQntToI

Last edited:
Το βρίσκω στο hellasphone περί τα 387 πως σας φαίνεται;
Πρέπει να πάρω κινητό γιατί δυστυχώς προχθές έχασα το N5Χ μου...
Η έκδοση με το Sabre dac θα ήταν μια καλή περίπτωση αλλά μάλλον θα ξεφεύγει αρκετά σε τιμή
Για την ιστορία με τα πιθανά bootloops των LG τι λέτε;
Καμία εναλλακτική πρόταση οπωσδήποτε κάτω από 400;
Θα έπαιρνα το 1+ 5 με με κλειστά μάτια αλλά δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά!