[Επίσημο] LG Nexus 5

Ολόιδια.
Aπλα για να στο καλυψει η αντιπροσωπια με εγγυηση , πρεπει να ειναι ιδια με αυτο που φέρνει.Δηλαδή μονο D821 μαυρο και 16αρι.

Last edited:
αρα αγοραζω μαυρο και 16αρι για να ειμαι σιγουρος. επισης που υπαρχει το manual της συσκευεις ηλεκτρονικα και ελληνικα

Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG Nexus 5

Ωχ δλδ 32αρι δεν θα καλυφθεί;;
Τα 32άρια δεν τα καλύπτει!

Όπως πολύ σωστά είπε και ο Χρήστος (vadergr) μόνο μαύρο 16άρι.

...επισης που υπαρχει το manual της συσκευεις ηλεκτρονικα και ελληνικα

Μόνο το Αγγλικό manual βρήκα!

ico_pdf.gif
PDF

Last edited:
Εδώ τώρα είναι θέμα.. Το ρισκάρει κάνεις.. Έλεγα μετά το 16αρι gnex το επόμενο μου κινητό να ήταν 32 μιας και τα 16gb κάποιες φορές δεν φτάνουν..
Πάλι με 16αρι με βλέπω.. :-(

Αυτό με την απουσία της microsd έχει καταντήσει αηδία.
Πάντως το κανουν για καλό λογο (ταχύτητα και σταθερότητα μιας και αρκετοί βάζουν class 4 και σέρνεται το σύμπαν)

Εννοείται! Ιδού η απόδειξη!

(Στο pc μου δεν είμαι σίγουρος οτι έχω τόσο γρήγορο disk io)
uploadfromtaptalk1396857266819.jpg

Last edited:
Τώρα μου θυμίζετε τους μηλαράκηδες που οτιδήποτε παπαριά κάνει η apple πάντα βρίσκουν μια δικαιολογία να το παρουσιάσουν σαν πρωτοπορία....

Σιγά τα ωα ρε παιδιά. Βάζεις μια class10 64GB με ένα πενηντάρικο και καθάρισες. Σιγά τώρα που σέρνεται όλο το τηλέφωνο αν έχει κάρτα....έλεος. Ετσι κι αλλιώς όλο το system στο τηλέφωνο είναι. Στην κάρτα θα είναι τίποτα μουσική, βιντεάκια, κανά data folder από παιχνίδι.

Τι σχέση εχει ρε συ Τασο η SD με την εσωτερική μνήμη? Ειναι σαν να συγκρίνεις SSD δίσκο με SD κάρτα. Για ρίξε μια ματιά τι επιδόσεις εχουν οι class 10...

και το λειτουργικό πλέον στην ίδια μνήμη ειναι (γιαυτό τα 16άρια εχου ελεύθερα 12 και τα 32άρια 28)

http://www.tomshardware.com/reviews/microsdhc-memory-card-performance,3011-11.html

Το Nexus όπως και το G2 θα έπρεπε να έχουν SD card , είναι ένα μειονέκτημα όπως και να το δούμε. Πιστεύω ότι στην επόμενη γενιά θα προστεθεί και αυτό.

Οχι δεν πρόκειται! "techy nonsense left over from the paleolithic era of computing" όπως το εχει χαρακτηρίσει σωστά και η google!

Ωραίες οι ανακοινώσεις-φανφάρες αλλά κάποιος που δεν του φτάνουν τα 12 GB τι κάνει? Εκτός και πάμε την λογική της Apple δηλαδή με το ζόρι στο μοντέλο 32 GB (+100 ευρώ) όταν με 33 ευρώ θα μπορούσαμε να έχουμε 64 GB επιπλέον (με SD).

To LG G3 πάντως φημολογείται ότι θα έχει SD.

Ωραίες οι ανακοινώσεις-φανφάρες αλλά κάποιος που δεν του φτάνουν τα 12 GB τι κάνει? Εκτός και πάμε την λογική της Apple δηλαδή με το ζόρι στο μοντέλο 32 GB (+100 ευρώ) όταν με 33 ευρώ θα μπορούσαμε να έχουμε 64 GB επιπλέον (με SD).

To LG G3 πάντως φημολογείται ότι θα έχει SD.

δεν ξερω για το LG! σου λεω τι εχει ανακοινωσει η google για την σειρά nexus και προσωπικά συμφωνώ απόλυτα.
Η SD ειναι ενας μπακαλίστικος τρόπος να επεκτείνεις την μνήμη της συσκευή σου. Ειναι αργη, επιρεπείς σε data loss, τρέχει το άθλιο fat32 και δύσκολη στην διαχείρηση όσον αφορά το ΛΣ.

Last edited:
Τι σχέση εχει ρε συ Τασο η SD με την εσωτερική μνήμη? Ειναι σαν να συγκρίνεις SSD δίσκο με SD κάρτα. Για ρίξε μια ματιά τι επιδόσεις εχουν οι class 10...

και το λειτουργικό πλέον στην ίδια μνήμη ειναι (γιαυτό τα 16άρια εχου ελεύθερα 12 και τα 32άρια 28)

http://www.tomshardware.com/reviews/microsdhc-memory-card-performance,3011-11.html

και γιατί θα πρέπει να είναι τόσο γρήγορη όσο και η εσωτερική?multimedia αρχεία και κάνα backup θα βάζεις,αντί να έχω usb otg για όλα αυτά θα μπορούσα εύκολα να τα έβαζα στην sd και να τα ξεχνούσα αν έπαιρνε τέτοια το g2

δεν ξερω για το LG! σου λεω τι εχει ανακοινωσει η google για την σειρά nexus και προσωπικά συμφωνώ απόλυτα.
Η SD ειναι ενας μπακαλίστικος τρόπος να επεκτείνεις την μνήμη της συσκευή σου.

Όταν έχει υποδοχή για κάρτα έχεις επιλογή αν θέλεις να μην βάλεις κάρτα ή να βάλεις , πάντα το να έχεις επιλογή είναι προτιμότερο από απλά να σου πασάρουν κάτι ως "καλύτερο" η Google και η Apple.

Δεν ειναι μονο η υποδοχη. Η υποδοχή ειναι το λιγότερο, στοιχίζει τίποτα. Ομως δεν μπορείς να πεις φτιάχνω μια SD μόνο για multimedia και κανα backup. Μετα θα σου πουν οτι ειναι πατάτα η συσκευή σου γιατι το ΧΨ παιχνίδι που έγραψε τα gigabyte απο data στην SD σέρνεται και το high bitrate 1080p video της super duper cameraς σου παθαίνει δια λήψεις.

Το θέμα ειναι τη φιλοσοφία που εχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις πισω απο το λειτουργικό που φτιάχνεις και σε αυτό το θέμα συμμερίζομαι απόλυτα τις απόψεις της google (και της apple).

κατι ακουσα για update στην καμερα με περισσοτερες επιλογες. ημερομινια αγνωστη ακομα