[Επίσημο] LG Nexus 5

Mε την (ουσιαστικά final) developers preview ισχύουν τα ακόλουθα.

1)Ακομα πιο smooth (ναι γίνεται!)
2)Ιδια αυτονομία.Υπάρχει η επιλογη για battery saving αλλα αλλάζει status και vav bars σε πορτοκαλι/μοβ κάτι που σημαίνει οτι καλυτερα να ενεργοποιείται οταν πέσει η μπαταρία πχ στο 20% και κατω.
3)Το UI εχει αλλάξει οσο χρειαζόταν.Εντονες αλλαγές , αλλα τετοιες που δεν βγαζουν τον android user εξω απο τα νερά του.Τεράστιο μπράβο.
4)Dialer/hangouts/keyboard και αλλα εχουν αλλάξει προς το καλύτερο.
5)Οι επιλογές ειναι σε μια σελίδα επανασχεδιασμένες.
6)Πλέον μονο σε ART.

Ασυμβατότητες παρατήρησα μονο μια.Δεν μου έτρεχε το autocad 360 που το χρειάζομαι για την δουλειά μου , αλλα προφανώς θα λυθει με επομενο s/w update του προγραμματος.Επισης το geekbench εβγαζε ελεεινά μικρο σκορ (multi 1860) και το antutu δεν τελείωσε διοτι καποιο 3d bench δεν υποστηρίζει ART.Πρακτικά , μονο με το autocad είχα θεμα.

Σιγουρα ξεχνώ και άλλα καλά.

Το android 5 (L) ειναι σιγουρα η πιο σημαντική s/w αναβάθμιση της Google και μακράν η πιο καλαίσθητη.
Οσοι εχετε την ευκαιρία, να την βάλετε στο smartphone σας απο την πρώτη ημέρα.

Mε την (ουσιαστικά final) developers preview ισχύουν τα ακόλουθα.

1)Ακομα πιο smooth (ναι γίνεται!)
2)Ιδια αυτονομία.Υπάρχει η επιλογη για battery saving αλλα αλλάζει status και vav bars σε πορτοκαλι/μοβ κάτι που σημαίνει οτι καλυτερα να ενεργοποιείται οταν πέσει η μπαταρία πχ στο 20% και κατω.
3)Το UI εχει αλλάξει οσο χρειαζόταν.Εντονες αλλαγές , αλλα τετοιες που δεν βγαζουν τον android user εξω απο τα νερά του.Τεράστιο μπράβο.
4)Dialer/hangouts/keyboard και αλλα εχουν αλλάξει προς το καλύτερο.
5)Οι επιλογές ειναι σε μια σελίδα επανασχεδιασμένες.
6)Πλέον μονο σε ART.

Ασυμβατότητες παρατήρησα μονο μια.Δεν μου έτρεχε το autocad 360 που το χρειάζομαι για την δουλειά μου , αλλα προφανώς θα λυθει με επομενο s/w update του προγραμματος.Επισης το geekbench εβγαζε ελεεινά μικρο σκορ (multi 1860) και το antutu δεν τελείωσε διοτι καποιο 3d bench δεν υποστηρίζει ART.Πρακτικά , μονο με το autocad είχα θεμα.

Σιγουρα ξεχνώ και άλλα καλά.

Το android 5 (L) ειναι σιγουρα η πιο σημαντική s/w αναβάθμιση της Google και μακράν η πιο καλαίσθητη.
Οσοι εχετε την ευκαιρία, να την βάλετε στο smartphone σας απο την πρώτη ημέρα.

Έχεις την δυνατότητα να τσεκάρεις αν το USB audio μέσω OTG λειτουργεί;;

Δυστυχως δεν μπορω να δοκιμασω εννοούσα :p

Σχετικά με την αυτονομία, πρεπει οντως να υπάρχει τελικά κάποια βελτίωση.Στο 2ο 24αωρο που το εχω τώρα πάει πολύ καλύτερα.

Εχει μειωμένη ως μηδενική παραγωγή πλέον.Και ειναι η μονη nexus επιλογή σε "νορμαλ" μεγεθος.
Και καλό ειναι να κοιτάς μονο τα μαυρα 16αρια μιας και ειναι τα μονα που καλύπτει απο εγγυηση η LG στην χώρα μας.

Εχει μειωμένη ως μηδενική παραγωγή πλέον.Και ειναι η μονη nexus επιλογή σε "νορμαλ" μεγεθος.
Και καλό ειναι να κοιτάς μονο τα μαυρα 16αρια μιας και ειναι τα μονα που καλύπτει απο εγγυηση η LG στην χώρα μας.

Απ' ότι διαβάζω πλέον καλύπτονται και τα 32άρια απ' την εδώ αντιπροσωπία!!

(Sent from Nexus 5)

δεν νομίζω οτι εχει σταματήσει η παραγωγή του. Το nexus 5 ανήκει κανονικά και με το νομο στη σειρά "nexus" 2015.

http://www.google.com/intl/all/nexus/

Το γνωρίζω.
Στην πράξη όμως δεν ισχύει.Δεν ξέρω αν μετά την κυκλοφορία του nexus 6 θα του ξαναδωσουν σημασία.

Αυτό που πιστεύω εγώ με το 5άρι είναι σε καμία "σιωπηλή αναβάθμιση".

Γιατί όσο καλό και να είναι το Ν6 η 6 ίντσες είναι παρά πολύ και
ο περισσότερος κόσμος δεν το θέλει τόσο μεγάλο το κινητό!!

(Sent from Nexus 5)

Το γνωρίζω.
Στην πράξη όμως δεν ισχύει.Δεν ξέρω αν μετά την κυκλοφορία του nexus 6 θα του ξαναδωσουν σημασία.
Το 5 θα έχει εγγυημένα από τη Google υποστήριξη για 18 μήνες από τότε που βγήκε, δηλαδή περίπου μέχρι την άνοιξη του 15 κι αν είναι σωστές οι φήμες που λένε ότι την L θα την πάρει και το 4, τότε νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Επιπλέον, η κοινότητα του 5 στό xda είναι από τους πιο ενεργές και με πολύ σοβαρούς developers

έχει τύχη σε κάποιον η εμφάνιση τρεμουλιάσματος στην οθόνη το παρουσιάζει περισσότερο σε παρακολούθηση βίντεο

Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG Nexus 5

δυστυχώς έχει πολλά τέτοια σε αναζήτηση στο *ίντερνετ που κοίταζα τη Κυριακή και δεν λέω για τις βλακείες τύπου παίζουν τα κουμπάκια η οθόνη είναι κίτρινη ή έχει φωτισμό στο μαύρο κλπ κλπ
αλλά δεν λέει κανείς αν είναι software or hardware όλοι μιλάνε για αλλαγή συσκευής και εδώ είναι το πρόβλημα μου διότι την έχω φέρει από Ταϊβάν οεο!! και από την LG μου είπαν να την πάω στο γνωστό κατάστημα στην Κατεχάκη μου διευκρίνισαν ότι παρέχουν υποστήριξη σε όλες τις συσκευές Nexus από όπου είναι αγορασμένες εκτός από το google store που το αναλαμβάνει αυτό :idea:
δηλαδή πρόβλημα δεν πρέπει να έχω αλλά φοβάμαι το μπαλάκι πέρα δώθε αν και παίζω καλή άμυνα

Έφτασε και το επίσημο 5άρι! :D

https://developers.google.com/android/nexus/images

Για την ώρα μόνο μέσω factory image αλλά που θα πάει.. θα έρθει και OTA.

Εν τω μεταξύ οι βιαστικοί μπορούν να το περάσουν κανονικά μέσω φλασαρίσματος.