[Επίσημο] LG Nexus 5

To nexus toolkit wug υποστηριζει πλεον την επισημη android L οποτε μπορείτε να το περάσετε πανευκολα.
Αυτο κανω τώρα :)

ΩΩΩ εξαιρετικό.. Αλλά ακόμα δεν το έχουν βγάλει για το ταμπλετ μου γμτ!!!

Μόλις την πέρασα και ειμαι ακόμα στο στήσιμο, αλλά δείχνει ωραία...το χρώμα και τα dpi με χαλάνε λίγο γιατί μου φαίνονται μεγάλα τα εικονίδια, αλλά θα τα αλλάξω. Η διαδικασία ήταν πολύ απλή και πήρε περίπου 15 λεπτά χωρίς προβλήματα. Απ'ότι λένε είναι πιο αποδοτική στη διαχείριση της μπαταρίας, αλλά ακομα δεν μπορεσα να το διαπιστώσω...με βλέπω το βράδυ να τη σκαλίζω κι άλλο.

και εγω θα περιμενω ερθει μονο του. ωραιο το nexus 5 αλλα αυτη η μπαταρια το χαλαει το κινητο. πολλες φορες μετανιώνω που δεν πηρα G2

και εγω θα περιμενω ερθει μονο του. ωραιο το nexus 5 αλλα αυτη η μπαταρια το χαλαει το κινητο. πολλες φορες μετανιώνω που δεν πηρα G2

Δεν εχει καμμιά σχέση ,το nexus 5 είναι ανώτερο.
Με το lollipop θα έχεις καλύτερη αυτονομία.

Μετά από μερικές ώρες συμβίωσης με το Lollipop, μπορώ να πω ότι είναι όντως μακράν η πιο σημαντική αναβάθμιση που έχει δεχτεί το Android από την κυκλοφορία του.

Είναι άλλη η αίσθηση.. οκ, κυρίως eye candy, αλλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε ένα κινητό.

Μετά από μερικές ώρες συμβίωσης με το Lollipop, μπορώ να πω ότι είναι όντως μακράν η πιο σημαντική αναβάθμιση που έχει δεχτεί το Android από την κυκλοφορία του.

Είναι άλλη η αίσθηση.. οκ, κυρίως eye candy, αλλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε ένα κινητό.

Πάνω που πήρα iphone, ε; :p

Δηλαδή όσοι εργάζονται στον χώρο της μόδας μπορούν πλέον να αγοράζουν και Android.:p

(Ρωτάω για ένα φίλο μου...:p)

Δηλαδή όσοι εργάζονται στον χώρο της μόδας μπορούν πλέον να αγοράζουν και Android.:p

(Ρωτάω για ένα φίλο μου...:p)

Ναι, τώρα πια ικανοποιεί και τον πιο Κωστοπουλικό. :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ακόμα δεν ήρθε το update σαν πολυ δεν άργησε;

Είναι αυτό που λέμε "το καλό πράμα.." ;)