[Επίσημο] LG Nexus 5

αυτό για την μπαταρία οτι κρατάει περισσότερο που εγραψα πιο πανω, το παιρνω πισω. Μαλλον λιγότερο κρατάει.

Θα πρέπει να αλλάξεις kernel για να εχεις αυτή τη δυνατότητα - π.χ. ο elemental x έχει dt2w αλλά κάνει battery drain. Δε χάνεις πάντως κάτι να τον δοκιμάσεις και να δεις αν σου κάνει.

Θα πρέπει να αλλάξεις kernel για να εχεις αυτή τη δυνατότητα - π.χ. ο elemental x έχει dt2w αλλά κάνει battery drain. Δε χάνεις πάντως κάτι να τον δοκιμάσεις και να δεις αν σου κάνει.

ναι,αυτό κάνω τώρα,δυστυχώς είχα κλειδώσει τον bootloader κάνοντας μόνο ρουτ χωρίς custom recovery,ξανά από την αρχή τώρα

Μια ακόμη ερώτηση, με το router με τι ταχύτητα συνδέεται,στο δικό μου Asus DSL-n14u συνδέεται στα 72Mbps ενώ το mx4 στα 150Mbps?

Κάπου διάβαζα οτι έχει να κάνει με το αν κάνεις clean install ή όχι, αλλά και με το γεγονός οτι οι εφαρμογές δεν εχουν βελτιωθεί για τη λολιποπ , εξ'ου και το οτι πολλές δε δουλεύουν σωστά στο L. Κι εγώ την πέρασα, αλλά μετα απο καμια βδομάδα την έβγαλα και ξαναπήγα σε SLIM γιατί μου έλειπαν διάφορες ευκολιες που είχα και τωρα περιμένω τη beta slimpop για να δώ τι θα κάνω.

Μιά βδομάδα μετά την αρχική αρνητική μου κριτική στο Android 5, τα πράγματα έχουν στρώσει, ειδικά μετά την τελευταία έκδοση του SuperSU.
Τα powertoogles δουλεύουν σωστά βελτιώνοντας σημαντικά τη χρηστικότητα και το wake lock detector επίσης.
Η μπαταρία επανήλθε στα γνωστά καλά στατιστικά του kitkat έχοντας κλειστή τη τοποθεσία στις ρυθμίσεις.
Το μόνο θέμα που παραμένει είναι οι τόνοι στα κεφαλαία Ελληνικά γράμματα.

Θέλω να το χειρίζομαι από το κινητό απλώς το pioneer να παίρνει τον ήχο λόγο ότι έτσι θα έχω καλύτερη ποιότητα ήχου ας πούμε αν ακούς τραγούδια από Spotify
Σε έκδοση 5.0 ποιο καλώδιο είναι αυτό δώστε λινκ

Θέλω να το χειρίζομαι από το κινητό απλώς το pioneer να παίρνει τον ήχο λόγο ότι έτσι θα έχω καλύτερη ποιότητα ήχου ας πούμε αν ακούς τραγούδια από Spotify
Σε έκδοση 5.0 ποιο καλώδιο είναι αυτό δώστε λινκ

δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο,το pioneer δεν έχει AUX in?

όχι,δεν γίνεται,μπορείς να αγοράσεις DAC πχ fiio και να το συνδέσεις στο aux in
+1

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όταν λέω 5.0 εννοιών αν έχεις περάσει lollipop στο κινητό σου.. Μόνο έτσι μπορεί να δει εξωτερικό DAC.
OTG είναι ο τύπος καλωδίου που χρειάζεται για να το κάνει αυτό! Δεν γίνεται με ένα απλό mini USB!
Το πρώτο που βρήκα στο Σκρουτζ: http://www.mobiletrade.gr/index.php...uctdetails&virtuemart_product_id=856&Itemid=0

Για να δει το το σου λοιπόν εξωτερικό DAC (σε lollipop πάντα) χρειάζεται ένα τέτοιο καλωδιάκι

+1

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όταν λέω 5.0 εννοιών αν έχεις περάσει lollipop στο κινητό σου.. Μόνο έτσι μπορεί να δει εξωτερικό DAC.
OTG είναι ο τύπος καλωδίου που χρειάζεται για να το κάνει αυτό! Δεν γίνεται με ένα απλό mini USB!
Το πρώτο που βρήκα στο Σκρουτζ: http://www.mobiletrade.gr/index.php...uctdetails&virtuemart_product_id=856&Itemid=0

Για να δει το το σου λοιπόν εξωτερικό DAC (σε lollipop πάντα) χρειάζεται ένα τέτοιο καλωδιάκι

Χρειάζεται κάτι μετά να ενεργοποιήσω από το κινητό ;