[Επίσημο] LG Nexus 5

Κατέβηκε και σε μένα, όντως το λευκό είναι λίγο ενοχλητικό, αν και στο oppo δεν με ενοχλούσε. Εδώ είναι αρκετά έντονο

στα καλα καθουμενα το τηλεφωνο νεκροσε δεν δουλευει λετε τελειωσε μπαταρια πριν λιγο οταν το αφησα ηταν στο μισο το εβαλα και στην μπριζα τιποτα. τι επαθε ?

Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG Nexus 5

Περί χρηστικότητας συνέχεια.
Για να ενεργοποίησω 4g και mobile data κλείνοντας το wifi φτάσαμε στις 8 κινησεις. Αν συνυπολογίσεις και το lock screen άλλες 5.
Αντε να βγάλει το power toogles update για lolipop γιατί άρχισε να μου τη δίνει. (Και στο Αντε δεν μπορώ να βάλω και τόνο).
Πως τα κατάφερες με 8? 1 swipe και τρια tap θες να κανείς τα παραπάνω. Εγώ τον βρήκα πολύ βολικό το quick toggles που έχει οποτε απεγκατεστησα το notification toggles που είχα στο ΚΚ

Γκοθάδες, μεταλάδες , νταρκγουειβάδες, σκοτεινοί τυποι, δράκουλες κ.ο.κ.
Όλοι συμφωνούμε, Καλά θα κάνουν να αλλάξουν γρήγορα το λευκό στα apps!
:D

Γκοθάδες, μεταλάδες , νταρκγουειβάδες, σκοτεινοί τυποι, δράκουλες κ.ο.κ.
Όλοι συμφωνούμε, Καλά θα κάνουν να αλλάξουν γρήγορα το λευκό στα apps!
:D

Οι φανς του Τζαστιν Μπιμπερ και της Τέιλορ Σουιφτ θέλουν λευκό όμως :p
Σοβαρά, μην περιμένετε να αλλάξει σύντομα...

Quick toggles? Τι είναι αυτό? Native ή επιπλέον app?
Οχι βρε, αυτά που βγαίνουν αν κανεις swipe απο πανω τα notifications με τα δυο δαχτυλα

μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παίζει η φωτεινότητα ??

εκεί που είμαι με browser και σερφάρω ή παίζω ένα παιχνίδι πέφτει η φωτεινότητα για λίγο και επανέρχεται !!!

Οχι βρε, αυτά που βγαίνουν αν κανεις swipe απο πανω τα notifications με τα δυο δαχτυλα

Και όμως, από τα quick toggles, ανοιγοκλείνει μεν το Wi-Fi αλλά δεν σε πάει στα settings με παρατεταμένο άγγιγμα... Bug??

Και όμως, από τα quick toggles, ανοιγοκλείνει μεν το Wi-Fi αλλά δεν σε πάει στα settings με παρατεταμένο άγγιγμα... Bug??

Σε πάει αν πατήσεις το κάτω μέρος του εικονιδιου.
Καλορίζικο!

Καλημερα. Μια ερωτηση για το nexus 5 σε ενα προβλημα που εχω απο την εκδοση 4.4.4 ακομη και μου παρουσιαστηκε και σημερα με το 5.

Αφορα τη φωτογραφικη μηχανη. Προσπαθω να την ανοιξω και λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει. Δοκιμαζω εκκαθαριση προσωρινη μνημης αλλα και παλι τπτ.

Γνωριζει κανεις αν μπορει να διορθωθει με καποιο τροπο αυτο? Για την ωρα κανω restart για να στρωσει!