karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,372
οχι δεν ειναι ετσι... τα λες οπως θες.
Το στικακι που εχεις δεν εχει μεσα τη βιβλιοθηκη σου απο φωτο, ταινιες, μουσικη κλπ.
Και στικακι εχεις και στο iphone, οποτε δεν ισχυει αυτο που λες.
ΥΓ.. δεν λεω απλα τα αρχεια , αλλα τη βαση δεδομενων (αλλο πραγμα ειναι αυτο)
τα εχω ξαναγραψει , μη με κανεις να τα ψαχνω τωρα.
Οι βασεις δεδομενων που δημιουργει η apple στα μηχανηματα , θελεουν πολυ μεγαλη ταχυτητα και δεν κανουν οι καρτες, ειναι αποδεδειγμενο αυτο.
Ενα παραδειγμα για να καταλαβεις.... αν εχεις 10.000 φωτο και τραγουδια , η αππλε δημιουργει μια τεραστια βαση δεδομενων που αν ηταν σε sd card θα ηταν πολυ αργη η ταξινομηση και αναζητηση.
το εχω δοκιμασει πολλες φορες σε android και η ταχυτητα ειναι πολυ μικροτερη , δεν εχει καμια σχεση με αυτη ενος ipad/iphone .
Για backup έστω, δεν είπα να έχει μέσα ούτε εφαρμογές άλλα ακόμα και φώτος εγώ μια χαρά τις επεξεργάζομαι από το στικάκι άλλα και βίντεο χωρίς κανένα θέμα στο ipad. Στο κάτω κάτω υπάρχουν πλέον αρκετά γρήγορες μνήμες (όχι σαν την εσωτερική μνήμη) άλλα γρήγορες, θα μπορούσε η Apple να πει π.χ. δίνω υποδοχή κάρτας άλλα θα δουλεύει μόνο με sandisk extreme...λύσεις υπάρχουν πάντα αν θέλεις....δεν ξέρεις πόσους αγανακτισμένους χρήστες έχω δει που βρίζουν καθώς τους γεμίζει συνεχώς ο εσωτερικός χώρος και θα σκότωναν για να πάρουν κάρτα μνήμης και ας χάνανε σε ταxύτητα ανάγνωσης των φώτων τους. Προσωπικά πάντα έχω σαν γνωμικό το καλύτερα να έχω κάτι και ας μην δουλεύει τέλεια από το να μην το έχω καθόλου. Δεν είναι μόνο Ferrari ή αλλιώς πας με τα πόδια...
Το έχω ζήσει και εγώ με το iphone SE τράβηξα μια εκδήλωση με αυτό και γέμισε η μνήμη και έψαχνα υπολογιστή να το αδειάσω, ενώ αν έχει κάρτα μνήμης θα τραβούσα βίντεο απευθείας σε αυτή όπως κάνουν όλες οι μηχανές και θα ήμουν άρχοντας.