Ωραία, βρήκαμε λύση για την εγγύηση του iphone. Το στέλνουμε αμερική και το αλλάζουν σε χρόνο ντε/τε.
Ωραία, βρήκαμε λύση για την εγγύηση του iphone. Το στέλνουμε αμερική και το αλλάζουν σε χρόνο ντε/τε.
Bρες κονέ να φέρει από αμέρικα... εγώ έπαιξα και έχασα
(αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά)
Πες μου τι θελεις
κοιτα εδω, και πες μου αμεσα https://www.apple.com/sg/ (προσοχη στο νομισμα...)
(Παραδοση ερχομενη Τριτη, αλλιως αν απο αμερικα, περιμενεις τελος Νοεμβρη)
Μετα απο προβλημα που εμφανισε Ipad 2 που έφερα απο Αμερικη αμέσως αντικαταστάθηκε απο την εδώ αντιπροσωπεία...Πως το εχεις τεσταρει και λες οτι ισχυει 100% ?
Γιατί δεν κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό της φίλης σου και μετά αυτή να το αγοράσει μόνη της και να το φέρει Ελλάδα όταν έρθει?
Έχω νέα: Μπήκα μέσα στο Apple.com και έβαλα ως shipping address την διεύθυνση της φίλης στην Αμερική και σαν billing address την δική μου Ελλάδα, σε πρώτη φάση και μετά της φίλης στην Αμερική. Περνάω τα στοιχεία της κάρτας μου (Eurobank) που είναι ελληνική. Μου την απορρίπτει γιατί μάλλον φαίνεται διαφορετικό όνομα στην κάρτα. Χάθηκε να βάλουν ένα paypal; Η αλήθεια είναι ότι θέλω να αποφύγω την κατάθεση του ποσού γιατί δεν θέλω να χρεωθώ παραπάνω χρήματα και δεν θέλω να μπλέξω την φίλη να μου κάνει αυτή η ίδια την αγορά.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.