[Επίσημο] Mac Mini 4th @2014

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] MAC Mini 4th @2014

Bρες κονέ να φέρει από αμέρικα... εγώ έπαιξα και έχασα
(αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά)

Πες μου τι θελεις
κοιτα εδω, και πες μου αμεσα https://www.apple.com/sg/ (προσοχη στο νομισμα...)
(Παραδοση ερχομενη Τριτη :p, αλλιως αν απο αμερικα, περιμενεις τελος Νοεμβρη)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] MAC Mini 4th @2014

Πες μου τι θελεις
κοιτα εδω, και πες μου αμεσα https://www.apple.com/sg/ (προσοχη στο νομισμα...)
(Παραδοση ερχομενη Τριτη :p, αλλιως αν απο αμερικα, περιμενεις τελος Νοεμβρη)

Up to Christmass will be fine my dear... I'll call you :-)

Παιδιά καλησπέρα,

μου δίνεται η ευκαιρία να πάρω το mini το μεσαίο μοντέλο 2014 / 2.6GHz / 1TB / Intel Iris Graphics /16GB SDram στα $899 απο Αμερική. Είναι μία φίλη κολλητής μου στο Los Angeles και θα έρθει μέσα στις γιορτές.

Πώς προτείνετε να γίνει η πληρωμή και η μεταφορά; Θέλω να αποφύγω το τελωνείο οπωσδήποτε. Η φίλη μου πρότεινε να πληρώσω απο εδώ, Ελλάδα, με την κάρτα τραπέζης μου και να βάλω διεύθυνση αποστολής το σπίτι της στο Los Angeles. Θα το πάρει αεροπορικώς μαζί της (χωρίς κουτιά φαντάζομαι).

Το ερώτημα είναι το εξής:

Εφόσον, ώς κάτοχος της κάρτας στην Ελλάδα και τράπεζα ελληνική, μπορεί να δεχθεί το apple.com την πληρωμή και να γίνει αποστολή του πακέτου σε διεύθυνση Αμερικής με στοιχεία άλλου ατόμου; Ή, πληρωμή με κάρτα ελληνική και τα στοιχεία μου και παραλαβή απο Apple Store απο την φίλη;

Παρακαλώ, τα φώτα σας......!

Γιατί δεν κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό της φίλης σου και μετά αυτή να το αγοράσει μόνη της και να το φέρει Ελλάδα όταν έρθει?

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] MAC Mini 4th @2014

Γιατί δεν κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό της φίλης σου και μετά αυτή να το αγοράσει μόνη της και να το φέρει Ελλάδα όταν έρθει?

Κατάθεση με τί έξοδα; θα είναι σάν έμβασμα δηλαδή;

Ευχαριστώ για την απάντηση

Έχω νέα: Μπήκα μέσα στο Apple.com και έβαλα ως shipping address την διεύθυνση της φίλης στην Αμερική και σαν billing address την δική μου Ελλάδα, σε πρώτη φάση και μετά της φίλης στην Αμερική. Περνάω τα στοιχεία της κάρτας μου (Eurobank) που είναι ελληνική. Μου την απορρίπτει γιατί μάλλον φαίνεται διαφορετικό όνομα στην κάρτα. Χάθηκε να βάλουν ένα paypal; Η αλήθεια είναι ότι θέλω να αποφύγω την κατάθεση του ποσού γιατί δεν θέλω να χρεωθώ παραπάνω χρήματα και δεν θέλω να μπλέξω την φίλη να μου κάνει αυτή η ίδια την αγορά.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα..

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] MAC Mini 4th @2014

Έχω νέα: Μπήκα μέσα στο Apple.com και έβαλα ως shipping address την διεύθυνση της φίλης στην Αμερική και σαν billing address την δική μου Ελλάδα, σε πρώτη φάση και μετά της φίλης στην Αμερική. Περνάω τα στοιχεία της κάρτας μου (Eurobank) που είναι ελληνική. Μου την απορρίπτει γιατί μάλλον φαίνεται διαφορετικό όνομα στην κάρτα. Χάθηκε να βάλουν ένα paypal; Η αλήθεια είναι ότι θέλω να αποφύγω την κατάθεση του ποσού γιατί δεν θέλω να χρεωθώ παραπάνω χρήματα και δεν θέλω να μπλέξω την φίλη να μου κάνει αυτή η ίδια την αγορά.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα..

Μα καί στό paypal σχεδόν πάντα τά αποστέλουν στή διευθυνση τού κατόχου ,μόνο στό amazon μπορείς νά τά στείλεις σάν δώρο σέ τρίτο άτομο

Μου βγάζει και στο Apple.com να επιλέξω 'αποστολή ώς gift'. Δέν ξέρω άν αυτό μου επιτρέπει να πληρώσω απο Ελλάδα και να πάει σε διεύθυνση αμερικάνικη. Θα κάνω και ένα τσέκ το πιστωτικό όριο της κάρτας να δώ άν δεν με αφήνει γι αυτό τον λόγο.

Να ρωτήσω κάτι: θα χρειαστεί να αγοράσω και τροφοδοτικό για ευρωπαϊκή ένωση (Ελλάδα, έν προκειμένω);

βρε παίδες, κοιτώ το αμερικανικό λινκ που έβαλε ο Ντίνος ... το μεσαίο μίνι έχει 948 δολάρια ... εδώ έχει 745 ευρώ ... με την σημερινή ισοτιμία του δολαρίου είναι φθηνότερο στην Ελλάδα ... τι μου διαφεύγει ;;; μήπως οι street prices στο αμέρικα είναι σημαντικά φθηνότερες από το επίσημο σάιτ (που δεν το πολυπιστεύω ;;; ) ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

για να μην επισημάνω και ότι ο κωτσόβολος, το πάμπλικ, κλπ. το έχουν σε 24 έως 36 άτοκες ...

Σπύρο είναι σιγκαπουριάνικες οι τιμές που έβαλες.
Έχουν διαφορά και είναι και σημαντική (ειδικά για mac)

καταρχήν, σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! έγινε τελικά η παραγγελία, πέρασε η πληρωμή και τώρα, το μόνο που μένει είναι να έρθει η φίλη στην Ελλάδα και να μου το φέρει.

απο ότι καταλαβαίνω, θα χρειαστώ έξτρα τροφοδοτικό για 220V; υπάρχει κανένα link και πόσο κοστίζει;

Δεν χρειάζεσαι τροφοδοτικό. Το έχει ενσωματωμένο μεσα του και είναι universal. Το πολύ να χρειαστείς ανταπτορα ρευματος. Καλορίζικο :)

Πωπω τεράστια διαφορά στις τιμές στη Σιγκαπούρη!
Το Macbook pro 13-inch: 2.8GHz with Retina display, 2.8GHz dual-core Intel Core i5, 8GB 1600MHz memory, 512GB PCIe-based flash storage 1,221.67 EUR

Δυο macbook pro εχω παρει ολα και ολα, το ενα απο την σιγκαπουρη (το 2010), και ενα απο την αμερικη το 2013. Εχουν τις ιδιες ακριβως τιμες usa & Σιγκαπουρη (απο appleStore)

Ταξε μου, και θα σου φερω ενα :p