Θα εγραφα τιποτα μη της προκοπης για αυτον που εγραψε το αρθρο αλλα ειναι χρονιάρες μέρες...
Κάποια στιγμή επισης θα πρεπει να μην θεωρουνται reference η σοβαρά ,"αρθρα" απο Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site τετοια μέρη...
Δε θα εχει ιους, δε θα χρειαζεται να τρεχεις 50 προγραμματα για να ειναι "ασφαλες" και να το κρατας σε "φορμα"
καλα νεα για τη δυνατοτητα αναβαθμισης των νεων macpro....
Mετα την επιβεβαιωση για δυνατοτητα αλλαγης μνημης και δισκου, ερχεται και το OWC να πει οτι και οι CPU αναβαθμιζονται !
Μια μικρη , θετικη εκπληξη λοιπον....
http://www.macrumors.com/2013/12/27/new-mac-pro-confirmed-to-have-removable-cpu/
ειστε και οι 2 για πολλες "ξυλιες" !!!:
Aρχισαμε με το οτι ειναι ενα μηχανημα καλο, αλλα δεν αναβαθμιζεται καθολου.... μετα ειδαμε οτι μπορει ο χρηστης ν αλλαξει μονος του (χωρις να χασει εγγυηση) μνημη και σκληρο, φτασαμε να δουμε οτι αναβαθμιζεται και η CPU (δεν ξερουμε αν η apple to κανει επισημα) και παλι γκρινιαζετε !!!:smash:
Δεν ξερουμε ακομη τη πολιτικη της apple οσον αφορα τις cpu, μπορει και η ηδια να το κανει, δεν ειπε κανεις το αντιθετο.
Τωρα πειτε μου με το χερι στην καρδια μπορει αυτο το φαν να κρατησει κρυο 2 cpu 12 cores και 2 AMD FirePro D700 μαζι με 64 ram max out δηλαδη που δινει η apple σε 24/7 μηχανημα και χωρις να σου βγαλει τα αυτια.Η ιστορια θα μας το πει.
![]()
![]()
Η μέχρι τώρα ιστορία πάντως, έχει δείξει ότι η apple μια χαρά τα έχει καταφέρει στο θόρυβο.
στη ταινια steve jobs, υπαρχει ια σκηνη που για μενα τουλαχιστον τα λεει ΟΛΑ!
Oταν ο steve ετοιμαζε τη lisa , το μεγαλυτερο ισως δημιουργημα του, κι ενω πιεζοταν απιστευτα απο τους μετοχους , μπαινει σε μια συγκεντρωση για τις τελευταιες "πινελιες" και (ενω ειχε ασφυκτικο deadline ) διαπιστωνει οτι οι γραμματοσειρες που ειχαν τοποθετησει στο λειτουργικο δεν ηταν αυτες που ηθελε και ταιριαζαν (τουλαχιστον στο μυαλο του).
Ο υπευθυνος (και καλυτερος προγαρμματιστης του) λοιπον απευθυνεται στον ιδιο και του λεει οτι "τετοιες ωρες, τετοια λογια!"
Και φυσικα ο steve ανταπανταει .... "Απολυεσαι, ξαναφτιαχτε ολα απο την αρχη !"
Δεν εχω λοιπον κατι αλλο να σου απαντησω !
Αυτος ειναι απλα ο λογος που η Apple ειναι αυτη που ειναι και ολοι (παρ ολο που την χλευαζουν) σπευδουν να την αντιγραψουν , ατυχως φυσικα!
ΥΓ... το mac pro απευθυνεται σε επαγγελματιες του ηχου και της εικονας , οχι σε επαγγελματιες λογιστες και ευτυχως οι πρωτοι εχουν γουστο !:music-smiley-005:
ΥΓ2... μην εκπλαγεις αν και καποιοι αλλοι κατασκευαστες σε λιγο βγαλουν "επαγγελματικα" μηχανηματα με αντιστοιχη σχεδιαση ... οπως συνεβη πολλες φορες με αλλα μηχανηματα της apple!
οσον αφορα το (ατυχες) σχολιο σου για επιχειρηματα, νομιζω ημουν πολυ σαφης.
Εσεις θεσατε το επιχειρημα της μη αναβαθμισημοτητας... και η απαντηση μου ηταν νομιζω καθαρη και απλη.
Ο mac pro αναβαθμιζεται σε πολλους τομεις (η μονη εξαιρεση ΙΣΩΣ ειναι οι καρτες γραφικων - δεν το ξερουμε ακομη σιγουρα).
Επσιης, οπως και στη δουλεια μου, τα συγχρονα επαγγελματικα μηχανηματα , δεν ειναι πια συγκεντρωτικα.... δηλ οι περισσοτερες μοναδες αποθηκευησς ειναι πια δικτυακες (εμεις εχουμε fibre channel και ethernet ) και μικρη σημασια εχει η τοπικη αποθηκευση .Ειδικα σε περιβαλλοντα σαν το δικο μου, ειναι πολυ προτιμοτερο για καλυτερη διαχειριση του χωρου αποθηκευσης και για λογους ασφαλειας και θορυβου.
Ασε λοιπον τα περι "μη επιχειρηματων γι αλλου!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.