Εχω και εγώ εδώ και μερικές μέρες το Αir 13 με τον Μ4, αντικατέστησε το παλιό μου και πιστό Air M1 που είχε αρχίσει να δείχνει την ηλικία του αλλά και η μπαταρία του πλέον δεν κρατάει πολυ.
Το πήρα με την προσφορά στον Γερμανό και το Payzy και μου βγήκε αρκετά χαμηλά.
Δεν έχω να πω πολλά, όσοι έχουν MacBook ξέρουν, πανέμορφο, ποιοτική κατασκευή, ελαφρύ, μικρό, χωρίς θόρυβο και υψηλές θερμοκρασίες, μπαταρία που το ξεχνάς να το φορτίζεις, ταχύτητο σε ό,τι κι αν κάνεις, κορυφαίο trackpad, εξαιρετικό πληκτρολόγιο, αρκετά καλή οθόνη (αν και εδώ μπορεί να είχε ίσως κάτι καλύτερο), το MacOS με την έκδοση 26 έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου αλλά ακόμα θέλει λίγο δουλίτσα. Γενικά μια άριστη συσκευή και τώρα που έχω και 16gb ram το μηχάνημα πετάει…
Όποιος θέλει laptop και δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το gaming δεν υπάρχει καλύτερη λύση εκεί έξω.
Υ.Γ. Ο Μ4 αποκάλυψη κάνεις photo κι video editing από τον καναπέ με εξωφρενικές ταχύτητες!
Υ.Γ. Γενικά είναι μαγεία να είμαι στην βεράντα με αυτή την μικρή συσκευή πάνω μου και ταυτόχρονα να πάντα σε emails στην δουλειά, να χαζεύω στο διαδίκτυο, να ακούω μουσική ή να βλέπω βίντεο και ταυτόχρονα να κάνω σε ένα παράθυρο και photo editing και το μηχάνημα δεν ζεσταίνεται και η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα…όλη μέρα ανοιχτό και πάλι έχει και άλλο μπαταρία να πας και την επόμενη μέρα…βασικά με κατάλληλη χρήση μπορείς να βγάλεις 2 μέρες εργασίας 8ωρου χωρίς να φορτίσεις…