ναι φυσικα... δες το νημα με τα win 11 ποσο καλα ειναι και γιατι πολλοι δεν μπορουν τα windows !
Προχτες μολις μια απλη αναβαθμιση driver της nvidia στο δικο μου συστημα το κατεστησε αχρηστο πρακτικα (δες το ποστ που στο αντιστοιχο νημα που το εβαλα πριν λιγες μερες)
Χρειαστηκε σε μενα 1 μερα να βρω λυση , που ηταν πολυ περιπλοκη ακομα και για μενα, φαντασου στη γυναικα μου/αδελφη μου που δεν ξερουν τιποτα απο υπολογιστες... μη λεμε οτι θελουμε τωρα.
Πρακτικα αυτοι θα επρεπε να το πανε στο service με κινδυνο μαλιστα να χασουν τα παντα, αφου εκει το πρωτο που κανουν ειναι format και επανεγκατασταση του λειτουργικου.
Κι αυτο συμβαινει αρκετα συχνα οτι και να λενε οι χρηστες windows , δεν ειναι σπανιο.
αυτοι και αλλοι λογοι ειναι αρκετοι για πολλους να θελουν να ειναι σε apple οικοσυστημα.
ΥΓ... απλο gaming οπως fortnite , minecraft, roblox κλπ (που θελουν τα παιδια, αυτα και μονο παιζουν τ ανηψια μου/βαφτηστηριο ) ειναι πολυ ευκολο να τρεξοιυν σε Α18 PRO... εχεις μεινει λιγο πισω μου φαινεται.
Το παραπανω game που εβαλα, δεν τρεχει με ray/path tracing καλα ουτε στο δικο μου PC me nvidia 3090, δεν ειναι μετρο συγκρισης.