[Επίσημο] MacBook Pro @2011

Αύριο Θεού θέλοντος (και μεταφορικής εννοείται) παραλαμβάνω το νέο μου Macbook pro. Οπότε θα μπορώ να σας πω περισσότερα για τις επιδόσεις του.

Η πραγματικη αυτονομια στο καινουριο μοντελο 2011 σε χρηση wifi browsing ειναι μεγαλυτερη απο αυτην του μοντελου του 2010.

Αυτο δειχνουν ολα τα reviews,αυτο αναμενοταν απο τους καινουριους quad core cpus που ειναι λιγοτερο ενεργοβοροι σε χαλαρη χρηση.

http://www.cnet.com.au/apple-macbook-pro-13-early-2011-339310308.htm
For the second year in a row, the 13-inch MacBook Pro has made another leap in battery life. Matching the promises made by Apple, the 13-inch Pro's integrated battery lasted six hours and 58 minutes using our video playback battery drain test. That's an amazing result — and is so good that you'll probably be able to carry your MacBook Pro for the day and leave your charger behind, if you're so bold. It's also an hour better than last year's 13-inch MacBook Pro.

http://www.pcworld.com/product/817761/apple_15inch_macbook_pro22ghz_core_i7_early_2011.html?p=review

Both of the 13-inch MacBook Pros lasted longer than older 13-inch 2.66GHz Core 2 Duo MacBook Pro, which lasted 5 hours, 23 minutes. The 13-inch 2.3GHz Core i5 MacBook Pro lasted 30 minutes longer, and the 13-inch 2.7GHz Core i7 MacBook Pro lasted 18 minutes longer.

http://www.engadget.com/2011/03/04/macbook-pro-review-early-2011/

Needless to say, we had no problems getting through a workday on the new MBP -- we generally juggle Firefox, Chrome, email, a couple chat clients, and various image and video editing tasks on and off throughout a day, and things never felt sluggish or laggy at all. Used this way, we also managed to get around seven hours of battery life, which is pretty impressive -- we imagine things would have dipped had we fired up the Radeon more often, but in day-to-day usage the Intel graphics did just fine.

And fair kudos to Apple: with the MacBook Air, the company switched to a new battery test that automates browsing popular sites over WiFi at standard brightness, which generates a more accurate number, but also means the new MBP actually is rated lower than the outgoing model using the same battery. That's a solidly consumer-friendly move, and one we definitely wish more PC manufacturers would make as well.

Η apple δηλωνει 7 ωρες αντι για 10 ωρες γιατι αλλαξε τροπο μετρησης ,μιας και ο προηγουμενος δεν ανταποκρινοταν στην πραγματικοτητα: ελεγε για 10 ωρες ενω σε χρηση wifi browsing ειχαν περι τις 5 ωρες.

Πριν από λίγο παρέλαβα το νέο μου MacBook Pro 17", 2.3Ghz επεξεργαστή, antiglare οθόνη, 500GB σκληρό δίσκο στις 7200 στροφές και 8GB RAM.

Τι να πω....

Απλά Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!! :award: :award: :award:

Ότι θα είχα τόση τεράστια διαφορά στην ταχύτητα σε σχέση με το iMac μου, άσχετα αν είναι του 2008 μοντέλο δεν το περίμενα. Είναι σαν να οδηγούσα παπάκι και τώρα τρέχω με Ferrari. Κάπως έτσι αισθάνομαι.

Η κατασκευή του είναι απλά τέλεια. Θα το έχετε δει κι από κοντά, οπότε τα σχόλια περιττεύουν.

Περισσότερα θα μπορώ να σας αργότερα, αφού το επεξεργαστώ λιγάκι.

Η μπαταρία επίσης φαίνεται να μην καταλαβαίνει και πολλά. 2 ώρες χαλαρά μέχρι τώρα και μου δείχνει ακόμα 4:51 χρόνο αναμονής (με φουλ φωτεινότητα στην οθόνη όμως).

Kαλοριζοικο .... !!!!
Κανε τη τελευταια αναβθμιση, και τρεξε κανενα cpu test για αρκετη ωρα , να δεις αν εχεις το γνωστο θεμα με το κολλημα των νεων MBP.

Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.

Λοιπόν, χθες η μπαταρία του κράτησε τουλάχιστον 6+ ώρες αλλά με συνεχής εγκατάσταση προγραμμάτων και κουμπωμένους 2 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους.
Δεν το περίμενα ότι θα είχε τόση αυτονομία η μπαταρία του.
Από ταχύτητα να μην μιλήσω... Θα κάνω και κάποια τεστ encoding με κάποια βιντεάκια και σας πω επιδόσεις.
Κανένα κόλλημα δεν παρουσίασε, προφανώς επειδή έκανα όλες τις αναβαθμίσεις πριν ξεκινήσω το οτιδήποτε. Επομένως κι εδώ όλα καλά.

καλορίζικο :a0210:

απο που ?

:shot: με τρώει το χερι μου ρε γ..........

Από madmacs.gr. Άψογη εξυπηρέτηση το συγκεκριμένο κατάστημα :a0210:

Κοίτα, αν είσαι απλά χομπίστας, τα λεφτά είναι αρκετά για ένα τέτοιο μηχάνημα. Μόνο αν είσαι επαγγελματίας θα στο πρότεινα (ή εάν σου περισσεύουν αρκετά :D ).

Γιατί καλή και χρυσή η apple, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι λίγο "τσιμπημένη" στις τιμές της... :smash:

για νεο παω ούτως η αλλος και δεν βρισκω κατι να μου κανει το κλικ που λεμε
στα παραθυρα ειναι δυσκολο να ξαναγυρίσω ( σε vmware μονο ) και οτι και να βρω θα πρεπει να ξαναπληρώσω τον bill για πολλοστη φορα και δεν θα το κανω
κατι ενδιαμεσα θα ελεγα ουτε χομπιστας αλλα ουτε επαγγελματίας,σιγουρα όμως δεν προκειται να φερει χρημα το mac

Πολύ καλό το 6+ ώρες αυτονομία με συνεχή χρήση!

Για πες με τι προγράμματα κάνεις τεστ ταχύτητας κλπ.

Τάσο, χθες έκανα επεξεργασία φωτογραφίας με Photoshop CS5, έπαιζα με Final Cut Pro 3 και Motion 4 από την σουίτα του Final Cut Studio, έκανα rendering βιντεάκια που είχα γράψει στον Dreambox (έκοβα τις διαφημίσεις στις σειρές που βλέπει η γυναίκα μου),... βαριά χρήση δηλαδή. Και εγκαθιστούσα κι ένα σωρό προγράμματα.
Αν δεις πόσο γρήγορα ανοίγουν προγράμματα όπως το Photoshop και το Final Cut δεν θα το πιστεύεις!!!! Φωτογραφία ανάλυσης περίπου 8500x5000 την ανοίγει σε λιγότερο από δευτερόλεπτο το Photoshop, με κλειστό το πρόγραμμα προηγουμένως!!!!

Τάσο, χθες έκανα επεξεργασία φωτογραφίας με Photoshop CS5, έπαιζα με Final Cut Pro 3 και Motion 4 από την σουίτα του Final Cut Studio, έκανα rendering βιντεάκια που είχα γράψει στον Dreambox (έκοβα τις διαφημίσεις στις σειρές που βλέπει η γυναίκα μου),... βαριά χρήση δηλαδή. Και εγκαθιστούσα κι ένα σωρό προγράμματα.
Αν δεις πόσο γρήγορα ανοίγουν προγράμματα όπως το Photoshop και το Final Cut δεν θα το πιστεύεις!!!! Φωτογραφία ανάλυσης περίπου 8500x5000 την ανοίγει σε λιγότερο από δευτερόλεπτο το Photoshop, με κλειστό το πρόγραμμα προηγουμένως!!!!

Που να του βάλεις και έναν SSD! -bye-

Re: Απάντηση: Νέα : MacBook Pro (2011)

i7 ? ssd ?