petronik
Μέλος Σωματείου
Απάντηση: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016
Η αυτονομία στο 13 του 15 είναι κοντά στις 10 ώρες με απλή χρήση
Η αυτονομία στο 13 του 15 είναι κοντά στις 10 ώρες με απλή χρήση
κάποτε η εταιρεία έφτιαχνε υπολογιστές και σε αυτούς βασιζότανε η κερδοφορία της και κατά συνέπεια η ύπαρξή της,
για το 2016, τα κέρδη από τους Mac συνολικά αποτελούν το 10% περίπου των κερδών της εταιρείας,
ποσοστό που τα τελευταία χρόνια μειώνεται, παρά το glamour που συνοδεύει το όνομα
(γιατί κακά τα ψέμματα, η apple προϋπήρχε του iphone, και τότε οι αντίστοιχοι mac ήταν πολύ πιο μπροστά από τα αντίστοιχα windows της εποχής, πλέον δεν υφίστανται ουσιώδεις διαφορές, τουλάχιστον όσον αφορά το λογισμικό, αλλά τότε δεν ήταν τόσο δημοφιλής στον πολύ κόσμο, πέρα από εμάς τους fans)
αν η εταιρεία συνεχίσει να φτιάχνει υπολογιστές για να βοηθάει τα κέρδη από τα αντίστοιχα stores, δεν θα πάει πολύ μακριά
άμα επαναπαύεσαι στις δάφνες σου, το τέλος δεν είναι μακριά
Θυμαστε την Νοκια; Μηπως την Blackberry; Κοροιδευουμε τα windows της MS και τωρα βλεπουμε ιπταμενες μπαρες στην οθόνη των MBP. Η Apple δεν ειναι φουσκα ομως. Εχει αποθεματικα να ξεπληρωσει 10 ελληνικα χρεη. Θα κανει την κοιλια που εχει ηδη ξεκινησει και ας ελπίζουμε πως να θυμηθει τον εαυτό της. Μπορει να ειναι η μεγαλυτερη, πλεον σιγουρα δε μπορει να χαρακτηριστει και η καλύτερη (ή εστω πιο καινοτομα και προχωρημένη, μιας και το καλό ειναι πολύ σχετικό), αν θελουμε να μιλησουμε ειλικρινα.
Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια πως ειναι η Tesla, την οποια μαλλον ακολουθει η Google.
τα MBP δεν ειχαν ποτε τεραστια αυτονομια, τα Air ειχαν αυτο το προνομιο.
Εγω παντα ειχα 4-5 ωρες σε δυσκολες δουλειες και 7-8 σε νορμαλ χρηση.
Καπου εκει ειναι και τωρα και μαλιστα λιγο καλυτερα σε βαρια χρηση, λιγο χειροτερα σε νορμαλ.
αν θες να δεις τι παιζει στο αλλο στρατοπεδο, περνα μια μερα απο το σπιτι να δεις το δικο μου PC laptop (υποτιθεται αντιστοιχο του MBP 15 με ανεξαρτητη GPU) και θα δεις τι σημαινει κακη αυτονομια.
Δεν βγαζει πανω απο 1 - 1:30 σε βαρια χρηση .... :BDGBGDB55: kai 3-4 σε νορμαλ!!!
To one more thing (δηλαδή η δημιουργία ενός εντελώς καινοτόμου προιοντος) είναι πολύ δύσκολο πράγμα ακόμα και για εταιρίες όπως η apple. Για την ακρίβεια, αν μια εταιρία παρουσιάσει έστω και ένα one more thing μένει στην ιστορία συνήθως. Η apple έχει κάνει το καθήκον της σε αυτόν τον τομέα με το παραπάνω αλλα προφανώς και με το αζημίωτο.
Αυτό που δεν σταματα να κάνει όμως είναι να βελτιώνει τα προιοντα της. Έτσι, θεωρώ πολύ καλοδεχούμενο το touchbar, ως μια βελτίωση σε ένα υπάρχον προιον.
Σίγουρα θα το προτιμούσα σε χαμηλότερη τιμή, αλλα αυτό θα γινει εν καιρώ.
Σιγά την καινοτομία,
Είχα χρόνια και ακόμα έχω ευκολίες στο ‛αγωνιστικό’ (gamers) πληκτρολόγιο μου
Γενικά ένα κάρο apps κυκλοφορούν για να μετατρέπεις ταμπλέτα / κινητό σε έξτρα πληκτρολόγιο ή έξτρα monitoring – κ Fully customizable
Ψιτ, με την GTX1060 στα windows ψηνω αυγα... τωρα με το κρυο ειναι οτι πρεπει !
Και δυστυχως δεν το ευχαριστιεμαι με την αποδοση της... σαν να εχω ενσωματωμενη καρτα γραφικων σε MBP για editing ειναι ...![]()
Έχεις καταλάβει πως το touchbar είναι ουσιαστικά μια IOS συσκευή ενσωματωμένη στο laptop με secure enclave για το TouchID, ε;
Και Εδώ πάντως το review αποτυπώνει ότι ψιλό ψόφια πράγματα σε αυτονομία που βγήκε τον Οκτώβριο.τα MBP δεν ειχαν ποτε τεραστια αυτονομια, τα Air ειχαν αυτο το προνομιο.
Εγω παντα ειχα 4-5 ωρες σε δυσκολες δουλειες και 7-8 σε νορμαλ χρηση.
Καπου εκει ειναι και τωρα και μαλιστα λιγο καλυτερα σε βαρια χρηση, λιγο χειροτερα σε νορμαλ.
αν θες να δεις τι παιζει στο αλλο στρατοπεδο, περνα μια μερα απο το σπιτι να δεις το δικο μου PC laptop (υποτιθεται αντιστοιχο του MBP 15 με ανεξαρτητη GPU) και θα δεις τι σημαινει κακη αυτονομια.
Δεν βγαζει πανω απο 1 - 1:30 σε βαρια χρηση .... :BDGBGDB55: kai 3-4 σε νορμαλ!!!
Θα βγουν και επιπλέον υλοποιήσεις εντός του 17 με OLED αν και η συγκεκριμένη υλοποίηση είναι σε υψηλό βαθμό υλοποίησης.Τωρα είδα αυτο
http://www.e-lenovo.gr/index.php?route=product/product&path=&product_id=573
OLED?
Μου φαίνεται ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την αγαπημένη...
το εχω ηδη βαλει αγγελια, αλλα δεν το βλέπω να φευγει!
και φυσικα δεν το πηρα για Gaming... αλλα "υποτιθεται" οτι ειναι οτι καλυτερο για τις δουλειες μου....παπα!@#!@ρια μαντολες!!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
κι αυτα με τις γκρινιες παντα υπηρχαν...και πολυ περισσοτερο μαλιστα!
Δε μασαμε !![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.