nsamar
AVClub Addicted Member
Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016
Να την κάνεις την αναβάθμιση στο iMac αξίζει (τερμάτισε τη RAM μέχρι εκεί που σε παίρνει (όσο ακόμη θα μπορείς να τη βρεις) και βάλε ένα 512 SSD. Θα έχεις άλλο μηχάνημα και ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις την αγορά mac book. Για παράδειγμα σκέφτηκες την αγορά ενός Ιpad Pro 13" με το πληκτρολόγιο του?
Επίσης όλα τα iMac έχουν target screen mode. Περισσότερα εδώ: https://support.apple.com/en-us/HT204592
Το touchbar είναι ένα ωραίο και πολύ πρακτικό καλούδι ειδικότερα αν μπεις στη διαδικασία να το ρυθμίσεις στα μέτρα σου ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς.
Καπως ετσι ειχα σκεφτει για το imac, ο ακριβοτερος τοτε, εκανε 2.5κ αλλά 7 χρονια μετα ειναι οπως πρεπει.
Σιγουρα θα του εβαζα ssd αν δεν επαιζε η αγορα macbook , οποτε μετα και τη προσθηκη ram θα ηταν παλι σαν καινουριος.
Λοιπον εδω σκεφτομαι το configuration γιατι ειναι μεγαλες οι χρηματικες διαφορες και αν το budget τεντωθει ΠΡΕΠΕΙ να ειναι για κατι που αξιζει.
Οποτε συνοψιζοντας
1)Μεγεθος οθονης. Εγω ελεγα για τις 13" για μεγαλυτερη φορητοτητα. Δε τις εχω δουλεψει, θα ηθελα προσωπικη γνωμη καποιου που εχει εργαστει σε τετοιο μεγεθος.
Το mac θα πηγαινει σχολή, εργαστήριο, βιβλιοθήκη, μαζι στις διακοπές.
(Να σημειωσω εδω οτι θα ψαξω αν υπαρχει τροπος συνδεσης με τον imac ωστε σπιτι να τον χρησιμοποιω ως οθονη αν θελω. Ή μπορω κιολας απλα μ ενα στικακι να μεταφερω το εγγραφο και να συνεχιζω η συγγραφη εκεί)
2)Bto: ram vs i7. Με τη χρηση που κανω καταληγω στη ram(16gb). Ναι σίγουρα τωρα τα 8 θα ειναι μια χαρά αλλα θελω να κρατησω το μηχανημα χρονια και μετα δε προστιθενται.
Συμφωνοι εδω; οι περισσοτεροι για ram μου γράψατε.
3)Touchbar: δε την εχω δουλέψει, θα είναι "ωραια" προσθηκη αλλα αυτη τη στιγμή δε τη σκεφτομαι λόγω εξτρα κόστους. Διάβασα κιολας αναφορες χρηστων που είχαν μειωμενη διάρκεια μπαταρίας.
Σκληρος: Ετσι κι αλλιως παιζει σε ssd. Λεω για τον βασικό 256 ωστε να μαζευτει απο εδω λίγο μπάτζετ, εχοντας στο μυαλο οτι παντα υπαρχει η λυση του εξωτερικού αν χρειαστεί.
Σας ευχαριστώ ολους όσους έχετε μπει στη διαδικασια να απαντήσετε!
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να την κάνεις την αναβάθμιση στο iMac αξίζει (τερμάτισε τη RAM μέχρι εκεί που σε παίρνει (όσο ακόμη θα μπορείς να τη βρεις) και βάλε ένα 512 SSD. Θα έχεις άλλο μηχάνημα και ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις την αγορά mac book. Για παράδειγμα σκέφτηκες την αγορά ενός Ιpad Pro 13" με το πληκτρολόγιο του?
Επίσης όλα τα iMac έχουν target screen mode. Περισσότερα εδώ: https://support.apple.com/en-us/HT204592
Το touchbar είναι ένα ωραίο και πολύ πρακτικό καλούδι ειδικότερα αν μπεις στη διαδικασία να το ρυθμίσεις στα μέτρα σου ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς.