[Επίσημο] MacBook Pro @2016

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

οποιος δωσει 2000-3000 ευρω για εναν mbp δε νομιζω να σκεφτει 1-2 καλωδια των 20 ευρω...

Δεν είναι το κόστος τους το θέμα, αλλά περισσότερο το ότι πρέπει να έχεις πάντα μαζί τουλάχιστον 2-3 αντάπτορες

Re: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

μα τωρα δεν ειπαμε οτι δε χρειαζονται ανταπτορες για ολα?
υπαρχουν καλωδια για πολλα βυσμτα και θα βγουν κι αλλα.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

θα αντεξεις με windows ?
αναγκα και Θεοι πειθονται!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Θα τον ξαναβρουν το δρομο τους. Ισως σε καποιο MBP 2020. Ελπιζω..

Πηγα και το ειδα σημερα στο τοπικο κατάστημα σε space gray χωρις το touch bar. Δεν το λες και ασχημο, αλλα όχι και να κοψεις φλεβες για το design. Το αισθάνεσαι ελαφρυτερο (πχ. όταν το κρατας ανοιχτο στο ένα χερι για να το μεταφερεις από γραφειο σε γραφειο) αλλα δεν αισθάνεσαι και τοσο το μικροτερο μέγεθος. φανταζομαι ότι αν κρατουσαν τις παλιες διαστασεις θα μπορουσαν να κανουν παπαδες με τη μπαταρια και τις θυρες.
Ξενερωμα το μη φωτιζομενο logo, εντυπωσιακο το full aluminum στο σωμα.
Το πληκτρολογιο θελει να το συνηθισεις, δεν μου αρεσε σε σχεση με το κλασσικο, η οθονη εχει αισθητη διαφορα προς το καλυτερο σε χρωμα και κοντραστ σε σχεση με το παλιο 15ρι, τα ηχεια στο σχετικα ησυχο εκεινη τη στιγμη κατάστημα δεν επαιζαν καλα/δυνατα, το track pad εντυπωσιακα -αχρηστα/αχρειαστα ? - μεγαλο.
Καπως μετριαστηκε ο ενθουσιασμος μου και ξανακοιταω το παλιο -σε καποια προσφορα- ξανα...
Ας περιμενω όμως και το μοντελο με την touch bar...

Ιδιες εντυπώσεις έχω, ιδιαίτερα όσο αφορά το trackpad. Δε κρύβω πως ενθουσιαστηκα με μέγεθος βάρος κτλ, αλλά μετά επανηλθα στην πραγματικότητα. Εβλεπα το τελευταίο βίντεο του Cold Fusion και ο αφηγητης θυμησε την φράση του Αϊνστάιν: "Everything should be made as simple as possible, but not simpler".

Casey Neistat. Review με τον δικό του μοναδικό τρόπο. MacBook Pro with TOUCHBAR..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

Προσωπικα δεν εχω κανένα απολύτως 'θεμα' με τον ήχο με το μοντέλο του 2015.
Το μονο που ισως θα ήθελα θα ηταν ΙΣΩΣ λιγο πιο φωτεινή οθόνη...

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

Casey Neistat. Review με τον δικό του μοναδικό τρόπο. MacBook Pro with TOUCHBAR..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

η έλλειψη magsafe απλά τραγική ευτυχώς που υπάρχει αντάπτορας και για αυτό :violent-smiley-030:

οι τιμές για το 13αρι το απλό όμως στο αμαζον τις βρήκα στα 1399 δολάρια !!

Γιατι σου κανει εντυπωση; Απο την ιδια την apple κανει 1499 με free shipping. Εκτος των αλλων το amazon δεν στελνει τα συγκεκριμενα μοντελα (με αυτες τις τιμες εννοω) στην Ελλαδα (μαλλον στην ευρωπη). Ειναι καταδικασμενο μοντελο. Ολοι τρεχουν για το 2015..