Απάντηση: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016
Λιγες εντυπώσεις και απο εμενα το παρέλαβα σήμερα ,MacBook Pro 15 Touch Bar , λοιπόν θυμίζει κάτι από μέλλον ,με το touchbar και το καινούργιο πληκτρολόγιο ,κάτι άλλο ,στην αρχή με το μικρό κουτί νόμιζα πως μου βάλανε 13αρι μέσα.
Σαν να πήρα το Macbook 12 μου φαινότανε στην αρχη !
πολύ ποιο μικρό σου κάνει την αίσθηση και πολύ ποιο λεπτό, Θα το προτιμούσα να το έπαιρνα στο κανονικό του χρώμα δλδ το ασημί , χωρίς το σήμα να ανάβει με ξενίζει λίγο Το touchbar καλό είναι θα το δω στην συνέχεια ,και πολύ βολεύει και το touch id όταν θέλεις να κάνεις χρήση κωδικού η και κατι αλλα π σχετίζετε μαυτο , τωρα θα ηθελα να πω οτι μόλις το έβαλα να κάνει analyze κάποια τραγούδια στο traktor ( πρόγραμμα μουσικής για djs
https://www.native-instruments.com/...ases-and-control-media/software-timecode-kit/)
όταν τα έκανε analyze ,ακουγότανε ενας έντονος θόρυβος σχεδόν απο αριστερά και κάτω και κάποια στιγμή απο κάτω και στην μέση ειχε ανάψει απο τη ζέστη !!! στο analyze και μεγάλα αρχεία απο τραγούδια δουλεύει ο επεξεργαστής φαντάζομαι στο τέρμα η δεν μπορώ να καταλάβω ! πρώτη φορά το αισθάνομαι αυτό σε MBP στα αλλα ποτε δεν μου ζεσταθηκε τοσο πολυ η εγω δεν το ειχα καταλαβει !
Eνα γρήγορο συμπέρασμα , αρκετά πολύ όμορφο και πολλά υποσχόμενο ,αλλά η έλλειψη θυρών ξενίζει πολύ, όπως και το φωτεινό σήμα και μου φαίνεται και λιλιπούτειο ,δεν μου κάνει προς το παρόν και πολύ για Pro πάντως ! τουλάχιστον προς στιγμήν , ίσως είμαι επηρεασμένος από τα προηγούμενα , σχεδόν περάσανε όλα από τα χέρια μου ! δεν λέω ότι το θέλω και μεγαλο πολυ , αλλά παράγινε αυτό, σε ποιο Air !!